Εχω λιγο διαφορετικη αποψη.
Να δωσεις και να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει ολες τις αναλυσεις της αγορας.(1080p, να μην σου πω και 1.3 γιατι που θα το δοκιμασεις...)
Καλωδια δεν αγοραζουμε καθε μερα.
Δεν εχει κανενα νοημα να πληρωσεις τωρα 40 ευρω , και μετα που ισως θες να περασεις "μεγαλυτερο" σημα να ΞΑΝΑπληρωσεις καμμια 130αρια ευρω....
Οποτε οπως ειπαν και τα παιδια, παρε το ποιο φτηνο που θα βρεις και δοκιμασε το αφου ειναι ευκολα τα πραγματα με την τοποθετηση.
Απλα επιβεβαιωσε την ωρα που το αγοραζεις οτι αν δεν κλειδωνει θα το επιστρεψεις !
Βαζεις την πηγη σου να δινει σημα 720 p, και βλεπεις αν εχεις εικονα στον προβολεα σου !
Εγώ πάντως πρίν τα Χριστούγεννα που πήρα τον Epson tw700 έπαθα το εξής:
Πήρα φθηνό καλώδιο 10μετρο απο την Tele HDMI-HDMI(`40 Ευρώ), και έψαχνα να βρώ HDMI-DVI adaptor. Μέχρι να παραλάβω τον ανταπτορα εβαζα το Snazzio διπλα στον προβολέα και χρησιμοποιούσα ένα 2μετρο καλώδιο HDMI-DVI και όλα ηταν καλά.
Περασα και τα κανάλια στους τοιχους βασιζόμενος στην διατομή του 10μετρου καλωδίου της Tele.
Οταν ήρθε ο adaptor το καλώδιο της Tele -φυσικά-δεν κλείδωσε.
Οπότε ξανά αγορά με courier & αντικαταβολή γιατι ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων και τοθελα. Αυτήν την φορά πήρα Roline στα 75ευρώ.
Το καλώδιο αυτό -πάλι φυσικά- επαιξε μια χαρά, αλλά σαν πιο χοντρο που ήταν έπρεπε να ξανααλλάξω τα κανάλια γιατί δεν χώραγε μέσα!
Μπορεί εύκολα να υπολογίσει τώρα κανείς, πόσο μου κόστισε ή κουταμάρα μου να μήν παραγγείλω απο την αρχή ένα όχι φθηνιάρικο καλώδιο.
Δηλαδή χθες που δοκίμασα με ανάλυση οθόνης από το htpc 1280x720 και είχα εικόνα κανονικά (μέσω VGA βέβαια γιατί δεν έχω άλλο καλώδιο) σημαίνει ότι κλείδωσε στα 720? Έρε άσχετος που είμαι! Αλλά που θα πάει θα μάθω...perator:
Εγώ πάντως πρίν τα Χριστούγεννα που πήρα τον Epson tw700 έπαθα το εξής:
Πήρα φθηνό καλώδιο 10μετρο απο την Tele HDMI-HDMI(`40 Ευρώ), και έψαχνα να βρώ HDMI-DVI adaptor. Μέχρι να παραλάβω τον ανταπτορα εβαζα το Snazzio διπλα στον προβολέα και χρησιμοποιούσα ένα 2μετρο καλώδιο HDMI-DVI και όλα ηταν καλά.
Περασα και τα κανάλια στους τοιχους βασιζόμενος στην διατομή του 10μετρου καλωδίου της Tele.
Οταν ήρθε ο adaptor το καλώδιο της Tele -φυσικά-δεν κλείδωσε.
Οπότε ξανά αγορά με courier & αντικαταβολή γιατι ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων και τοθελα. Αυτήν την φορά πήρα Roline στα 75ευρώ.
Το καλώδιο αυτό -πάλι φυσικά- επαιξε μια χαρά, αλλά σαν πιο χοντρο που ήταν έπρεπε να ξανααλλάξω τα κανάλια γιατί δεν χώραγε μέσα!
Μπορεί εύκολα να υπολογίσει τώρα κανείς, πόσο μου κόστισε ή κουταμάρα μου να μήν παραγγείλω απο την αρχή ένα όχι φθηνιάρικο καλώδιο.
Αφου δεις εικονα επιβεβαιωνεις πηγαινοντας στο source info του προβολεα και βλεπεις που εχει κλειδωσει, αναλυση και συχνοτητα !
Κοίταξε αυτό εδώ το SUPRA 8μετρο... (HDMI-DVI)
http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=3316&v_Item=3766
Έχω πάρει το αντίστοιχο HDMI-HDMI και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είναι ποιοτικό με τριπλή θωράκιση, και το συγκεκριμένο μήκος (8μέτρα) κλειδώνει ΑΝΕΤΑ και σε 1080p ακόμα .... :antlers:
nektar καλορίζικος και καλές προβολές!!!
Αυτό μπορούμε να το δούμε στον 700άρη; Δεν έχω δει κάπου να το λέει... :grandpa:
Πόση διαφορά θα δω αν πάρω κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI σε σχέση με την VGA που βλέπω τώρα;
Το vga με το hdmi βασικα ειναι θεμα να μην εχει overscan και στις δυο για να μπορεις να κλειδωσεις 1/1.
Overscan;! Τι'ν'τούτο;
Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι σύντομα θα αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα το καλώδιο του προβολέα
Από όσο διαβάζω εδώ, το κόστος ενός καλωδίου hdmi είναι αρκετά υψηλό, οπότε (δεδομένου ότι το καλώδιο VGA υπάρχει ήδη) μάλλον με βλέπω σε λύση κάρτα με διπλή έξοδο vga...
Οι κάρτες με DVI έχουν συνήθως ανταπτοράκι μέσα VGA->DVI. :antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.