Epson TW-700

Προς κατόχους του προβολέα!

Έχω παίξει γύρω στις 3-4 ώρες με τον προβολέα και στο info ακόμα 0H (hours) γράφει!

Ξέρει κανείς γιατί?

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κοντέρ αρχίζει και γράφει πάνω από τις 10 ώρες. Για να δούμε.. Αν ξέρετε κάτι πείτε το να ησυχάσω -bye-

E, άστο να γράφει 0. Σημαίνει ότι σου έκατσε η "σούπερ-λάμπα" του τμήματος πειραματικής-εξωγήινης τεχνολογίας της Epson , που δε χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση... :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-700

Χάρη πας στο μενού, και εχει υπομενού info. Eκεί σου λέει την ανάλυση και πολλές πληροφορίες ακόμα.

Ναι το βρήκα Λυκούργε! Ευχαριστώ πολύ ;)

nektar, εμένα γράφει 18 ώρες... το βρίσκω πολύ δύσκολο από την Τρίτη το πρωι που τον παρέλαβα να έχει κάψει συνολικά 28 ώρες προβολής!!! Κοιμάμαι κιόλας! Το ορκίζομαι!!! :flipout: :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson TW-700

Ναι το βρήκα Λυκούργε! Ευχαριστώ πολύ ;)

nektar, εμένα γράφει 18 ώρες... το βρίσκω πολύ δύσκολο από την Τρίτη το πρωι που τον παρέλαβα να έχει κάψει συνολικά 28 ώρες προβολής!!! Κοιμάμαι κιόλας! Το ορκίζομαι!!! :flipout: :p

Οχι βρε παιδια....
....αρχιζει να μετραει μετα την 10η ωρα αλλα η πρωτη ωρα μετα την εναρξη ειναι η 11η.

Αρα εχεις καψει 18 ωρες.

καλησπερα σε ολους, θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι σχετικα με τον 700αρι που πηρα προσφατα. λοιπον σε συνδεση που εχω κανει με το dvd player sony μεσω εισοδου video καθως και με συνδεση htpc μεσω καλωδιου dvi-hdmi δεν μου αναβει η ενδειξη wide . υπαρχει προβλημα με καποια ρυθμιση ? φιλος που εχει τον ιδιο προβολεα με το που συνδεσε το dvd player με scart του αναψε αμεσως η ενδειξη. μηπως εχει κατι ο προβολεας η πρεπει εγω να κανω κατι ?

Εφόσον κάνεις mapping 1:1 από το htpc το wide είναι γκρι...

Γιατί να βάλεις wide? H ανάλυση 1280Χ720 wide ειναι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Εφόσον κάνεις mapping 1:1 από το htpc το wide είναι γκρι...

Γιατί να βάλεις wide? H ανάλυση 1280Χ720 wide ειναι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Σωστά. Cosini αν εννοείς οτι δε μπορείς να επιλέξεις aspect wide στον 700αρη, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Με τη σύνδεση Scart πιθανόν γίνεται μπάχαλο και δεν "κλειδώνει" o προβολέας. (1:1 mapping)

Σωστά. Cosini αν εννοείς οτι δε μπορείς να επιλέξεις aspect wide στον 700αρη, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Με τη σύνδεση Scart πιθανόν γίνεται μπάχαλο και δεν "κλειδώνει" o προβολέας. (1:1 mapping)

πρωτα ενα μεγαλο ευχαριστω για τις απαντησεις σας,

τωρα , στο pc με αναλυση 1280χ720 μου δειχνει η καρτα εικονας την οθονη οτι γινεται wide ομως στον προβολεα στην επιλογη aspect τα μονα που ειναι αναμενα ειναι through και auto που απ'οτι καταλαβα δεν εχω προβλημα αφου απο το pc παιρνω αυτη την εικονα.

οταν ομως χρησιμοποιω το dvd player στην εισοδο video (και οχι scart ) μου αναβουν ολες οι ενδειξης εκτος παλι απο την wide την οποια ποτε δεν εχω δει αναμενη.

στην θεαση δεν εχω κανενα προβλημα απλα λεω με ποιο τροπο θα μπορουσα να την κανω να αναψει ετσι απλα για να ξερω και να την εχω σαν επιλογη η μηπως εχει καποιο προβλημα το μηχανημα.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Η επιλογή wide, είναι για μη wide σήμα, να 'ξεχειλώσει' δηλαδή το τετράγωνο 4:3 σήμα και να το κάνει να φαίνεται σα wide. Οπότε αν του δίνεις σωστό wide σήμα, είναι λογικό να μη διατίθεται η επιλογή.

Aκριβώς έτσι είναι ....
Η επιλογή wide είναι μόνο όταν του δίνεις σήμα 4:3 και θέλεις να πιάνει όλη την οθόνη .....
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι απενεργοποιημένη .... :antlers:

παιδια αυτο το καταλαβα , ομως οταν δινω τηλεοπτικο σημα μεσω βιντεο 4:3 για να δω μια τηλεοπτικη εκπομπη γιατι συνεχιζει να ειναι σβηστο ? και λεω και παλι οτι μονο αυτη η επιλογη δεν εχει αναψει ποτε. κανω κατι λαθος ?

ευχαριστω και παλι παιδια για την βοηθεια σας .

λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο με τις ρυθμισεις και αλλαγες σε αυτες το wide αναψε, υπηρχε λοιπον καποια ρυθμιση που το κρατουσε κλειδωμενο στο off δεν θυμαμαι πια ακριβως αλλα τελικα τωρα ειναι ενεργο για να μπορω να το βαζω οταν βλεπω tv.