EPSON TW1000 εντελώς αχρησιμοποίητος - Νέα Τιμή 1750 euro

papadimi

New member
21 September 2007
77
Αθήνα
Πωλείται projector EPSON TW1000, 1080p, HDMI 1.3, contrast 12000:1 , 1200 ANSI, στο κουτί του με εγγύηση κτλ. εντελώς αχρησιμοποίητος λόγω μη τοποθέτησής του σε σπίτι που ανακαινίζεται και δεν λέει να ανακαινιστεί (ου μπλέξεις με τεχνικές εταιρίες). Έχει λειτουργήσει περίπου 40 λεπτά της ώρας κατά την παραλαβή (για να δούμε ότι δουλεύει). Πλήρης συσκευασία.. πρακτικά ανέγγιχτος. Δοκιμή ευπρόσδεκτη κατά την αγορά. Μένω κέντρο Πειραιά και είμαι ιδιώτης επομένως δέχομαι μόνο μετρητά..

επικοινωνήστε με [email protected]

Δημήτρης

Last edited by a moderator:
Re: EPSON TW1000 εντελώς αχρησιμοποίητος

Ok παιδιά... λοιπόν, για να μην μπλέξουμε ούτε με διαπραγματεύσεις και επειδή υπάρχει ενδιαφέρον με μηνύματά σας, μία τελική τιμή, 2000 στρογγυλά για τον παντελώς ανέγγιχτο Epson TW1000 μου.
'H όπως συνηθίζεται στα καταστήματα 1999 ευρώ (υπόσχομαι να εξασφαλίσω και ρέστα σε αυτό το δύσκολο νούμερο και να σας γεμίσω με ψιλά χαχαχα)

Ααα εσύ θέλεις να μου κάνεις τη ζωή πραγματικά δύσκολη :twoguns:

2000 ευρώ Νίκο, στο κουτί του, αχρησιμοποίητος (βλ παραπάνω)

Πλάκα στην πλάκα με αυτο το "1999", τόσο τον έβαλε απο σήμερα το Πλαίσιο καινούριο...

παιδια ετσι ειναι οσο περνανε οι μερες πεφτουν οι αξιες.Και αν αφαιρεσεις τον ΦΠΑ καινουργιος βγαινει στα 1700 πια.....

1680 για την ακρίβεια για εμάς που έχουμε δυνατότητα να κόψουμε τιμολόγιο. Θα έλεγα (χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις) ότι μία ρεαλιστική τιμή για διαπραγμάτευση για μεταχειρισμένο (έστω κ σε άριστη κατάσταση) θα ξεκινούσε από τα 1200

Πρώτον δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε υποδείξεις για το πόσο να πουλήσει κάποιος κα´τι που αποτελεί "περιουσία" του, και δευτερον νομίζω οτι με το 1200 το παρακάνεις! Για ενα προϊόν που είναι καινούριο να το πουλάει σχεδόν μισή τιμή κάποιος, μιλάμε για "ξεπούλημα" ουσιαστικα!

Σε καμμία περίπτωση δεν υπέδειξα, άλλωστε προς αποφυγή παρεξηγήσεων το έγραψα κ ξεκάθαρα, απλώς πρότεινα.

Όσο για το καινούργιο προϊόν, επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι σύμφωνα με την επιστήμη της Διαχείρισης της Ποιότητας, από τα λίγα που γνωρίζω σε επαγγελματικό κ ακαδημαϊκό επίπεδο, ο ορισμός του μεταχειρισμένου αναφερεί το προϊόν το οποίο με οποιοδήποτε τρόπο έχει χρησιμοποιηθεί (ακόμα κ εάν αυτό είναι απλώς άνοιγμα της εργοστασιακής του συσκευασίας). Το συγκεκριμένο προϊόν κατά δήλωση του πωλητή έχει παίξει για να διαπιστωθεί ότι δουλεύει.

Anyway, απλά αναφέρω τα παραπάνω κ εύχομαι στον πωλητή να πραγματοποιήσει την πώληση στην τιμή που αυτός επιθυμεί

Απάντηση: EPSON TW1000 εντελώς αχρησιμοποίητος

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλά ο άνθρωπος μας λέει, ότι το προβόλι είναι καινούργιο στο κουτί του, αχρησιμοποίητο, και με την εγγύησή του
Προσωπικά και 100 ευρώ να γλυτώσω, κέρδος δεν είναι;

Ε, εντάξει λέει οτι έχει γράψει 40 λεπτα λάμπα...

Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας.
Όντως η τιμή άλλαξε στα 2000 (με πρόλαβε το πλαίσιο).

Επομένως νέα τιμή 1750 ευρώ από την πλευρά μου.

Παρακάτω δεν μπορώ να το δώσω γιατί πλέον είναι πολύ μεγάλη χασούρα. Σκεφτείτε ότι το αγόρασα 2439 ευρώ τον Σεπτέμβριο και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Επομένως θα προτιμήσω να χαρώ τον 1000 για κάποια χρόνια και μετά το βάζω κάπου αλλού (από TW1000 πχ θα τον κάνω WC1000) και θα πάρω τότε ένα καινούριο πιο προχωρημένης τεχνολογίας.

Σε ό,τι αφορά στη λάμπα, έχει μετρητή παιδιά.

Πάντος προσπαθώ και μέσω e-bay καθώς έξω είναι αρκετά ακριβότερο ακόμη και υπάρχει καλύτερη αγορά λιανικής :idea:

θα δούμε.. πάντος θα σας ενημερώσω για την τύχη του μια και διαπιστώνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την κατάληξη του TW1000 μου -bye-

Αυτό έλειπε να μην υπήρχε ενδιαφέρον!

Καλοπούλητος φίλε μου!