Πριν απο κανα μηνα,ημουν στο ιδιο ακριβως διλλημα...
Δυστυχως δεν καταφερα να δω τον sony να παιζει....
Η διαφορα της τιμης σε συνδυασμο οτι ειναι ο πρωτος μου προβολεας ,η ελευση νεων 1080p(αναβαθμιση στο πισω μερος του μυαλου μου),συν το αψογο support apo epson ,με οδηγησαν στον 700αρι....
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος-ενθουσιασμενος....
Το καλυτερο ειναι να τους δεις κ τους 2 κ να βγαλεις τα συμπερασματα σου,για το αν αξιζει η διαφορα στην τιμη τους...
οτι και να κανεις μην παρεις'"γουρουνι στο σακι" δηλαδη χωρις να τον δεις και να ξερεις τι αγοραζεις.Πχ,Ο Σονυ -δεν τον εχω δει αλλα απ'οτι διαβαζω-θελει να κατσεις σχετικα μακρια απο την οθονη γιατι αλλιως θα βλεπεις πιξελς κατι που προσωπικα με ενοχλει τα μεγιστα.
Εγω ειδα μονο τον w700 και εμεινα ευχαριστημενη για να μην το πω αλλιως...χι χι..
Απλα δεν ξερω τιποτα απο πανω στο θεμα και δε με παιρνει και για πατατα αγορα...μια κ φαρμακερη θα ειναι ας αξιζει τουλαστιχον χι χι!!
Αφου ειναι ο πρωτος ποβολεας οτι και να παρεις θα καταενθουσιαστεις.Ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι ο 700 ο οποιος ειναι ενας πολυ καλος προβολεας για τα χρηματα που ζηταει.Οταν περασεις το πρωτο σοκ τον 100 ιντσων θα αρχισεις (μπορει οχι αλλα μπορει και ναι) να παρατηρεις καποιες λεπτομεριες στην εικονα που θα σε ενοχλουν.Εκει μπορει να αρχισεις να σκεφτεσαι μηπως θα επρεπε να παρεις το κατι καλυτερο.Αυτο τουλαχιστον συνεβει σε μενα και τωρα που οδευω στην αγορα του δευτερου προβολεα προσπαθω να ειμαι πολυ προσεκτικος.
Προσπαθησε οτι και να επιλεξεις να το κανεις χωρις ενδοιασμους και να εισαι σιγουρη για την επιλογη σου.