epson w700 η' Bravia VPLAW15

Φίλε alkar θα πρέπει να απαντήσει κάποιος που να τον έχει για να σου με σιγουριά.

Από την εμπειρία μας γενικότερα, όσον αφορά το κρέμασμα του προβολέα θα πρέπει αυτός να προβάλει κάθετα τελείως στο πανί ούτως ώστε να μην χρειάζεται στρίψιμο και να μην σου βγάζει το ενοχλητικό φανινόμενο του τραπέζιου σχήματος στην εικόνα. Απαγορεύεται ρητά η διόρθωση του τραπεζίου μέσω keystone correction διότι αλλοιώνει αισθητά την ευκρίνεια .

Ο κάθε προβολέας έχει και διαφορετικό offset φακού (με αλλά λόγια το πόσο ψηλά ή χαμηλά από το ταβάνι μπορεί να τοποθετηθεί) γι αυτό και παρακαλώ όποιο μέλος τον έχει να γράψει δυό λόγια να βοηθήσουμε τον φίλο μας.

επειδή είμαι ένα βήμα από το να παραγγείλω τον σόνυ, παρακαλώ τη βοήθειά σας.
Κατ' αρχήν να παρουσιάσω τον χώρο της προβολής, και μετά οι ερωτήσεις.
Ο προβολέας θα προβάλλει από καθαρή απόσταση έως 3,6 μέτρων, πιο πίσω δεν πάει (συνολικό μήκος δωματίου 3,96). Θα κρεμαστεί στο ταβάνι, όπου υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση. Θέση θέασης στα 3,8 μέτρα. Προβολή σε γυψοσανίδα στον απέναντι τοίχο, 200x115 cm, ήτοι περίπου 92 ίντσες. Απόσταση οθόνης από το πάτωμα 120 cm και από το ταβάνι 45 cm.
ερωτήσεις:
1) πόσο ενοχλητική είναι η θερμότητα που βγάζει το μηχανάκι, δοθέντος ότι θα βρίσκεται σχεδόν πάνω απο το κεφάλι μου?
2) πόσο πιο κάτω απο το ταβάνι πρέπει να κρεμάσω τον προβολέα, για να με καλύψει η κάθετη μετατόπιση του φακού του?
3) με συμφέρει να τον κρεμάσω το δυνατόν πιο ψηλά για να αποφύγω ζέστη και θόρυβο, ή είναι καλύτερα να τον κρεμέσω χαμηλότερα για να μην φτάσω στα όρια της κάθετης μετατόπισης, που ίσως επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας?
4) επειδή το έχω δει και αυτό, είναι σωστό να κρεμιέται ο προβολέας σε θέση επικλινή, δηλαδή να μην είναι εντελώς παράλληλος σε σχέση με το πατωμα και το ταβάνι?
παρακαλώ, τα φώτα σας.

Δεν εχω τον συγκεκριμενο αλλα απο οσα ξερω καλό είναι το κατω μερος της οθονης να ειναι κοντα στα 70 εκ απο το πατωμα ωστε οταν παρακολουθεις καθιστος οι υποτιτλοι να ειναι περιπου στο υψος του ματιου σου για πιο ξεκουραστη θεαση.

Αν δεν καθεσαι μπροστα απο τις γριλλιες εξαερισμου του δεν προκειται να σε ενοχλησει η θερμοτητα που βγαζει...

Επισης ειναι αρκετα αθορυβος, ακομα και αν ειναι πανω απο το κεφαλι σου δε νομιζω να σε ενοχλει, εκτος οταν επικρατει απολυτη ησυχια αλλα και τοτε ενα μικρο βουητο θα ακους... ισως και την ιριδα, αλλα τιποτε ενοχλητικο.

Οσο λιγοτερη χρηση του lens shift τοσο καλυτερη εικονα... αρα όσο πιο κοντα κεντρο της οθονης (ή αναλογα με το οφσετ που εχει) τον τοποθετησεις τοσο καλυτερα...

Πρεπει να ειναι ακριβως καθετος στην οθονη και εντελως παραλληλος προς το ταβανι/πατωμα για τους λογους που ειπε ο Τασος παραπανω.

Το Lens shift ειναι υπερ αρκετο για το χωρο σου και τις δυνατοτητες τοποθετησης που εχεις οποτε...προχωρα αφοβα....

ωραία, τώρα τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.
Επειδή όμως δεν αντιλαμβάνομαι (ως άσχετος) το 65% που δίνει ο προβολέας ως προς την κάθετη μετατόπιση, δίνω το συγκεκριμένο ερώτημα:
αν τον κρεμάσω 50 cm κάτω απο το ταβάνι (άρα, ο φακός έλθει στην ευθεία με το πάνω μέρος της οθόνης μου), θα είμαι εντάξει?

Η καλύτερη τιμή που έχετε βρεί τον προβολέα Bravia VPLAW15 ποιά είναι και απο πού?

ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΤ-ELECTRIC?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΙΞΑ ΣΤΟΝ
SONY VPL-AW15.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΝΕΤ-ELECTRIC ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΡΚΕΤΕς ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΤΟ SITE MOY ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΛ.)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ?ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΜΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΝΟΣ

Φίλε Πάνο καλησπέρα και καλωσόρισες!

Σχετικά με το net-electric, μπορώ να σου πω από ιδία εμπειρία ότι είναι αξιόπιστοι. Είναι κανονικό μαγαζί (αν ψάξεις λίγο το site τους θα βρεις και την διεύθυνσή τους. Δεν είναι κρυμμένη.).

Εγώ τους τελευταίους μήνες έχω αγοράσει πολλές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές από αυτούς, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Πάντα ήταν άψογοι στις συναλλαγές τους. Οι παραγγελίες μου δεν ήταν μέσω internet, αλλά απευθείας από το μαγαζί τους ή και τηλεφωνικώς, αλλά ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

σ ευχαριστω πολυ δημητρη!!!μπας και μπρεις να με κατατοπησεις κ με το πανι?η αποσταση καναπε - τοιχου ειναι 3,30μ τι διαστασεις να διαλεξω ωστε να προλαβαινω να διαβαζω υποτιτλους?χειροκινητο η ηλεκτρικο?παιζει ρολο η μαρκα του κ αν ναι ποια?κανενα καταστημα??
sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με προβολεις κ η βοηθεια σας ειναι σημαντικη..
ευχαριστω
πανος