Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Για να ειμαι ειλικρινης, εμπειρια με γατες δεν εχω, μονο με σκυλους.
Αλλα με εχουν επηρρεασει και κατι βιντεακια που κοιτω για χαβαλε στο youtube και βλεπω γατες να μην αφηνουν τιποτε ορθιο σε σπιτια.
(σκαρφαλωνουν παντου, ριχνουν αντικειμενα, σπανε πραγματα) και οι ιδιοκτητες φυσικα προφανως δεμενοι με το pet δεν δειχνουν να ενοχλουνται. Βεβαια εχω δει και γατες που νομιζεις οτι ειναι...βαλσαμωμενες.

Κατ' αρχάς παίζει ρόλο η ηλικία του ζωντανού.
Είτε άνθρωπος, είτε σκύλος, είτε γάτα, όταν είναι μικρά, να περιμένεις να κάνουν σκανταλιές και ζημιές.
Κατά δεύτερον, παίζει ρόλο, πως έχεις συνηθίσει τον συγκάτοικό σου, άσχετα φυλής ή ράτσας.
Και φυσικά παίζει ρόλο και η ράτσα, αλλά και ο χαρακτήρας.
Το να πάρεις μικρή σιαμέζα και να περιμένεις να μη κάνει σκανταλιές, δύσκολο.
Συνήθως οι αδέσποτες είναι και οι πιο χαλαρές.
Το μόνο που έχει η γάτα είναι αυτό το βραχυκύκλωμα στο μυαλό που μπορεί εκεί που κοιμάται να πεταχτεί και να αρχίσει να χοροπηδάει και να τρέχει από εδώ και από εκεί. :flipout:
Γενικά έχουν περίεργη συμπεριφορά και κάθε γάτα έχει τα χούγια της.
Μία που είχα, της άρεσε με το που ξάπλωνες να κάθεται στο στήθος σου και να σε κοιτάει στα μάτια με τη μύτη της κολλημένη στη δική σου.
Άλλοτε φρίκαρε στα καλά καθούμενα και σκαρφάλωνε στον τοίχο μέχρι να φτάσει ταβάνι.
Έμενε εκεί μέχρι την ώρα του φαγητού.
Όταν ήταν μικρή κυκλοφορούσε στο σπίτι χοροπηδηχτό σαν καγκουρό.

Ο αδελφός μου που έχει 2 γατιά, με το που βάζει η γυναίκα του σκούπα, το ένα ακροβολίζεται στον κήπο και το άλλο την αράζει πάνω στη σκούπα και κόβει βόλτες μαζί της.

Ομως μια φοβια ως προς τον αστατο χαρακτηρα της γατας ναι την εχω.
Επισης νιωθω πως ειμαι πιο συγχωρητικος προς εναν σκυλο σε μια ζημια, με τουμπαρει με την φατσα "μετανοιας" που παιρνει οταν καταλαβει την ζημια που εκανε.
Απο την αλλη οι γατες μου δινουν την αισθηση του "κανω οτι γουσταρω και δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν" και απαξ και κανω ζημιες...θα συνεχισω να τις κανω για παντα γιατι, ετσι ειμαι. Ισως το εχω καταλαβει λαθος το θεμα λογω ελλειψης εμπειριας με γατες.

Νομίζεις :smile:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ένα από τα πιο αστεία video που έχω δει:

....
Επισης νιωθω πως ειμαι πιο συγχωρητικος προς εναν σκυλο σε μια ζημια, με τουμπαρει με την φατσα "μετανοιας" που παιρνει οταν καταλαβει την ζημια που εκανε.....

Ένοχο ύφος:

:D

Αχουτααααααααααα :love::love::love::love:
ΑΧΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑAΑΑ :love::love::love:

Aπολυομαι (απο homo sapiens :rolleyes:)

Βρε μουρες ... ΒΡΕ ΜΟΥΡΕΣ :flipout: ... πανω σε φρεσκοσιδερωμενη καταλευκη μαξιλαροθηκη ? :laugh::laugh::laugh:
Oυτε στο Μονακο, τετοια πασαλικια .... ΑΓΑΔΕΣ :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy: .... MΠΕΗΔΕΣ :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Last edited:
Νίκο πόσα ζευγάρια ωτοασπίδες είχατε ;
Δεν μπορώ να τα φανταστώ να γαυγίζουν όλα μαζί

Μωρέ δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του Στέλιου, με τα δικά μου....

Κάτσε να σας βάλω 1 - 2 φώτο..

Πέτρο 9 ήταν των αριθμό αδερφέ.... :ADFADF1:

βαλε βαλε το φιαχνεις δεν το χαλας
ποσα εχεις τωρα ?

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Beagle!

Υπέροχα!

Πολυ ομορφα σκυλια και τρελοι ιχνηλατες.Ξετρυπωνουν μεχρι και κοριους (οχι τους ηλεκτρονικους , οχι ακομα τουλαχιστον..) :)

.
μετα απο δυο ονοματα που δεν τραβηξαν αρκετα το μωρο μου βαπτιζεται σημερα Φρυνη
ειναι η κουκλαρα που αναστατωσε πολλους φιλοσοφους της αρχαιας Ελλαδος και οχι μονο
και ειναι και το μοναδικο σκυλακι που ειχαμε στην οικογενεια πριν 50 χρονια περιπου

Υ.Γ Τhanks qwerty1gr

Μια μικρή παρουσίαση αφού έχουμε και την άδεια του Στέλιου. :smile:

Εδώ είναι η Άμπι όταν την πήραμε πριν 6 χρόνια, μόλις 18 ημερών. Είναι και το κορίτσι που έχω στο Avatar.

206014_127758830650127_5877354_n.jpg

Η Άμπι μαμά, με 9 μωρά !!!!!

x8,1.jpg

Όλα τα μωρά μαζεμένα.

12045202_934316383327697_334306632196968061_o.jpg

Τελικά δεν αντέξαμε στον πειρασμό, και κρατήσαμε ένα ακόμα την "Ρακί"

12243959_955713797854622_1139991125_n.jpg

Μαμά και κόρη, η Άμπι και Ρακί στο βουνό. Είμαι τυχερός αφού 2 μόλις στενά απο το σπίτι μου, αρχίζει το βουνό, όπου κάθε ημέρα τουλάχιστον για 2 ώρες κάνουν τη βόλτα τους εκεί που ανήκουν.
Μην ξεχνάτε οτι είναι μια ράτσα που είναι κυνηγός και ιχνηλάτης από τη φύση του.. Δεν φαντάζεστε τι κάνουν πάνω στο βουνό !!!

1491394_1021538654605469_6238509340300320043_o.jpg

Παιχνίδια, Από τα φετινά χιόνια !!!!

15800292_752260301596336_6938492011551027774_o.jpg

2 φωτογραφίες με την Ρακί ...... με βλέμμα ..... δολοφονικό

16602229_1283631561729509_4152127037189664622_o.jpg

16797363_1293808207378511_6262909154155481748_o.jpg

Άμπι και Ρακί σήμερα !!!!

17310111_1312280165531315_2938686418174260778_o.jpg

17097267_1301645366594795_1355451050280007809_o.jpg

Νίκο πόσα ζευγάρια ωτοασπίδες είχατε ;

Πέτρο τα σκυλιά, παρόλο που υπάρχει χώρος, αυλή με κήπο, ζουν μαζί μας μέσα στο σπίτι.
Χρειάζομαι σελίδες και χώρο για να γράψω συναισθήματα, και να βάλω αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες.
Το μεγάλο μυστικό είναι η βόλτα, και η αγάπη. Και σταματάω εδώ, γιατί είναι μεγάλη συζήτηση η υιοθεσία και τα όσα συνεπάγονται.

32 ημέρες αδερφέ άγρυπνοι και άυπνοι.... Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω.
Χαίρομαι όμως που το έζησα.
Απίστευτη εμπειρία. Μόνο όποιος την ζήσει θα καταλάβει.
Φυσικά δίπλα μου είχα ένα μεγάλο στήριγμα, ένα άνθρωπο που θυσίασε τα πάντα για τους μικρούς λιλιπούτειους.
Ήταν η γυναίκα μου.

Το μεγάλο δράμα ήταν όταν έρχονταν οι νέοι ιδιοκτήτες να παραλάβουν τα σκυλάκια.
8 Φορές τρόμαξα να συνεφέρω κόρη και γυναίκα από το κλάμα που έφευγαν τα κουτάβια. Δεν το περιμέναμε...... πολύ κλάμα παίδες..
Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό το δράμα ποτέ.

Τα σκυλάκια υιοθετήθηκαν απο φίλους και γνωστούς τα βλέπουμε όλα, γιατί είναι σχεδόν δίπλα, σε μια ακτίνα, Περιστέρι - Πετρούπολη - Ίλιον.

Μόλις υιοθετήθηκαν όλα τα σκυλάκια, σκεφτόμουν όλο αυτό που ζήσαμε 35 ημέρες περίπου, και πραγματικά είναι το ίδιο ακριβώς όπως με τα ίδια μας τα παιδιά.
Προσοχή λοιπόν όταν αποφασίσουμε να κάνομε υιοθεσία. Το έγραψα και στο νήμα του Στέλιου.

Πιστεύω να μην σας κούρασα. Στο σποιλερ, παραθέτω ένα κείμενο που έγραψα στη σελίδα τις γυναίκα μου, μια μικρή φιλοφρόνηση, για τον αγώνα που έκανε.

2017-04-20 22_31_57-(8) ΀ο Θαύμα Γβ€žΓŽΒ·Γβ€š ΓŽβ€“Γβ€°ΓŽΒ?Γβ€š !!! Γ...jpg