Νίκο πόσα ζευγάρια ωτοασπίδες είχατε ;
Δεν μπορώ να τα φανταστώ να γαυγίζουν όλα μαζί
Πέτρο τα σκυλιά, παρόλο που υπάρχει χώρος, αυλή με κήπο, ζουν μαζί μας μέσα στο σπίτι.
Χρειάζομαι σελίδες και χώρο για να γράψω συναισθήματα, και να βάλω αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες.
Το μεγάλο μυστικό είναι η βόλτα, και η αγάπη. Και σταματάω εδώ, γιατί είναι μεγάλη συζήτηση η υιοθεσία και τα όσα συνεπάγονται.
Δεν μπορώ να τα φανταστώ να γαυγίζουν όλα μαζί
32 ημέρες αδερφέ άγρυπνοι και άυπνοι.... Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω.
Χαίρομαι όμως που το έζησα.
Απίστευτη εμπειρία. Μόνο όποιος την ζήσει θα καταλάβει.
Φυσικά δίπλα μου είχα ένα μεγάλο στήριγμα, ένα άνθρωπο που θυσίασε τα πάντα για τους μικρούς λιλιπούτειους.
Ήταν η γυναίκα μου.
Το μεγάλο δράμα ήταν όταν έρχονταν οι νέοι ιδιοκτήτες να παραλάβουν τα σκυλάκια.
8 Φορές τρόμαξα να συνεφέρω κόρη και γυναίκα από το κλάμα που έφευγαν τα κουτάβια. Δεν το περιμέναμε...... πολύ κλάμα παίδες..
Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό το δράμα ποτέ.
Τα σκυλάκια υιοθετήθηκαν απο φίλους και γνωστούς τα βλέπουμε όλα, γιατί είναι σχεδόν δίπλα, σε μια ακτίνα, Περιστέρι - Πετρούπολη - Ίλιον.
Μόλις υιοθετήθηκαν όλα τα σκυλάκια, σκεφτόμουν όλο αυτό που ζήσαμε 35 ημέρες περίπου, και πραγματικά είναι το ίδιο ακριβώς όπως με τα ίδια μας τα παιδιά.
Προσοχή λοιπόν όταν αποφασίσουμε να κάνομε υιοθεσία. Το έγραψα και στο νήμα του Στέλιου.
Πιστεύω να μην σας κούρασα. Στο σποιλερ, παραθέτω ένα κείμενο που έγραψα στη σελίδα τις γυναίκα μου, μια μικρή φιλοφρόνηση, για τον αγώνα που έκανε.