Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

:love::love::love::love::love::love: τo σκατο μου :love::love::love::love::love::love: το σκατουλακι μ.

Ανοιξε ο καιρος, ελιασεν ο ηλιος, σκορπισαν τα συννεφα ..... ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ !

Σ'ευχαριστω Στελλιο .... πραγματικα -bye-

Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Το κάνει έτσι γιατί είναι ημιάγριο ζώο.
Δεν εξαρτάται από τον άνθρωπο για την επιβίωσή του όπως ο σκύλος.
Η γάτα είναι πάντα έτοιμη να τα βγάλει πέρα μόνη της στο περιβάλλον.
Οπότε και η συμπεριφορά της είναι ανάλογη.
Και έχει μεγάλη αξία όταν σου δείχνει αγάπη, προτίμηση κ.λπ.
Γιατί όταν το κάνει, είναι που το θέλει η ίδια.

Ξέρεις τι λένε για τις γάτες.
Η γάτα επιλέγει εσένα και όχι εσύ τη γάτα.

Το περασμενο καλοκαιρι ανεβηκα στην Ευβοια οπου οι δικοι μου (οταν ειναι εκει) ταιζουν και περιποιουνται 15-20 γατες (!). Οπως φανταζεστε ολες αδεσποτες που ερχονται γιατι ξερουν πως θα βρουν φαγητο τουλαχιστον 2 φορες τη μερα, χαδια οποτε θελουν κλπ. Η Σβετλανα μου λοιπον (ναι τα ονοματιζουμε κι ολας, κι αυτη η φοβερη γατουλα πηρε το ονομα της γιατι δεν καθοταν να την χαιδεψεις εκτος κι αν την ταιζες) που ειχε να με δει 1 χρονο, με το που με ειδε ετρεξε κοντα μου, νιαουρισε και τριφτηκε επανω μου. Κι ολα αυτα επειδη θυμαται πως την ταιζω οταν ειμαι εκει, της μιλαω και την χαισδευω. Μονο περσι τσακωθηκαμε λιγο γιατι δεν της αρεσε η αντιβιωση, αλλα τα ατιμα καταλαβαινουν πως τα οφελεις. Απο τοτε ημερεψε τελειως. Και δεν ειναι η μονη. Οσα γατια του Κηπου αρρωστησαν και τα σωσαμε με αντιβιωση, εξημερωθηκαν πολυ γρηγορα. Μετα σου λεει οι γατες δεν αναγνωριζουν.

ΥΓ. Απο αυτον τον κηπο προεκυψε και η Αυγουστα που σας ειχα στειλει φωτο σε αλλο νημα. 30-40 ημερων γατακι ηρθε στο σπιτι ημερο (μαλλον οχι απο επιλογη αλλα απο αδυναμια) αρρωστο και λιγο χτυπημενο (απο σκυλο). Πλεον ζει μαζι μας (μας φιλοξενει στο σπιτι της δηλαδη...).

Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου

Το περασμενο καλοκαιρι ανεβηκα στην Ευβοια οπου οι δικοι μου (οταν ειναι εκει) ταιζουν και περιποιουνται 15-20 γατες (!). Οπως φανταζεστε ολες αδεσποτες που ερχονται γιατι ξερουν πως θα βρουν φαγητο τουλαχιστον 2 φορες τη μερα, χαδια οποτε θελουν κλπ. Η Σβετλανα μου λοιπον (ναι τα ονοματιζουμε κι ολας, κι αυτη η φοβερη γατουλα πηρε το ονομα της γιατι δεν καθοταν να την χαιδεψεις εκτος κι αν την ταιζες) που ειχε να με δει 1 χρονο, με το που με ειδε ετρεξε κοντα μου, νιαουρισε και τριφτηκε επανω μου. Κι ολα αυτα επειδη θυμαται πως την ταιζω οταν ειμαι εκει, της μιλαω και την χαισδευω. Μονο περσι τσακωθηκαμε λιγο γιατι δεν της αρεσε η αντιβιωση, αλλα τα ατιμα καταλαβαινουν πως τα οφελεις. Απο τοτε ημερεψε τελειως. Και δεν ειναι η μονη. Οσα γατια του Κηπου αρρωστησαν και τα σωσαμε με αντιβιωση, εξημερωθηκαν πολυ γρηγορα. Μετα σου λεει οι γατες δεν αναγνωριζουν.

ΥΓ. Απο αυτον τον κηπο προεκυψε και η Αυγουστα που σας ειχα στειλει φωτο σε αλλο νημα. 30-40 ημερων γατακι ηρθε στο σπιτι ημερο (μαλλον οχι απο επιλογη αλλα απο αδυναμια) αρρωστο και λιγο χτυπημενο (απο σκυλο). Πλεον ζει μαζι μας (μας φιλοξενει στο σπιτι της δηλαδη...).

:grinning-smiley-043

Η γατούλα τον αγαπάει.
Τον θεωρεί οικογένεια.

Αν προσέξεις την πρώτη φορά που πέφτει πάνω της αυτή γέρνει το κεφάλι της πανω του και τον ακουμπάει περισσότερο.
Αυτό για τις γάτες δεν είναι μόνο ότι σε χαϊδεύουν αλλά αφήνουν και τη μυρωδιά τους πάνω σου, μαρκάροντάς σε σαν δικό τους (οικογένεια).

Στελιο να σας ζησει το κουκλι! Και να εχετε υπομονη. Θα προτεινα κατι πιο ελληνικο: Ιρις, Ξανθή, Ηβη, Ιω, Κρηνη, Κύρα, Ρωξανη, Φαιδρα, Φρυνη

Η γατούλα τον αγαπάει.
Τον θεωρεί οικογένεια.

Αν προσέξεις την πρώτη φορά που πέφτει πάνω της αυτή γέρνει το κεφάλι της πανω του και τον ακουμπάει περισσότερο.
Αυτό για τις γάτες δεν είναι μόνο ότι σε χαϊδεύουν αλλά αφήνουν και τη μυρωδιά τους πάνω σου, μαρκάροντάς σε σαν δικό τους (οικογένεια).

Ακουσες τον υποκωφο βρυχηθμο στο τελος ?
Εκει που την "πλακωνει" εντελως ο Αζωρ ... :laugh:

Εnough is enough ! (... του λεει ...)

Ε ναι. Εβγαλε τον βρυχηθμο, κατεβασε και τα αυτια της....ισως με 5 sec, ακομη στο βιντεο να βλεπαμε και τη συνεχεια.

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Στελιο να σας ζησει το κουκλι! Και να εχετε υπομονη. Θα προτεινα κατι πιο ελληνικο: Ιρις, Ξανθή, Ηβη, Ιω, Κρηνη, Κύρα, Ρωξανη, Φαιδρα, Φρυνη

:a0210:

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Ε ναι. Εβγαλε τον βρυχηθμο, κατεβασε και τα αυτια της....ισως με 5 sec, ακομη στο βιντεο να βλεπαμε και τη συνεχεια.

Βρε Λυκε, απο κακο ματι τα εχεις παρει τα γατσουλια... Οταν θεωρουν φιλο το σκυλο, το πολυ πολυ αν τις ενοχλησει πολυ να του δωσουν μια χωρις νυχια για να δειξουν πως τις τσαντησε. Ο δικος μου πριν απο πολλα-πολλα χρονια (μας σκοτωθηκε το 1988...ξημερωματα 21ης Απριλιου) που ειχε μεγαλωσει με γατες, οταν οι αδεσποτες του ανατριχιαζαν και τον εδιωχναν...εκλαιγε! Κι ηταν και γομαροπαιδο: μεγαλο κολλευ περιπου 30-35 κιλα...:flipout:

Ειχε δε προηγηθει το ακολουθο σκηνικο: οταν ηρθε ο Αραμις σπιτι (κουταβι 45 ημερων) ηταν μικροτερος απο το γατο του σπιτιου (ο Μαξ ειχε γεννηθει με ενεση και κτηνιατρο καθοτι αργοτερα εφτασε τα 6-7 κιλα χωρις στειρωση). Οποτε ο γατος τον ειδε, τον μυρισε και αρχισε να τον πλενει (το σκυλο). Απο τοτε ηταν αχωριστοι. Εχω δει σκηνικο να βγαζω το σκυλο βολτα, να πεταγεται ο γατος απο μια αυλη (τον αφηναμε τοτε να ζευγαρωνει ελευθερα, στα 80ς η στειρωση δεν πολυ επαιζε), και αρχοζουν να τρεχουν ο ενας προς τον αλλον. Ο ενας να κουναει ουρα με μανια, κι ο αλλος να τον κουτουλαει και να τριβεται επανω στο σκυλο. Δε θα την ξεχασω ποτε αυτη την εικονα (και πανε ηδη 30+ χρονια)

Για να ειμαι ειλικρινης, εμπειρια με γατες δεν εχω, μονο με σκυλους.
Αλλα με εχουν επηρρεασει και κατι βιντεακια που κοιτω για χαβαλε στο youtube και βλεπω γατες να μην αφηνουν τιποτε ορθιο σε σπιτια.
(σκαρφαλωνουν παντου, ριχνουν αντικειμενα, σπανε πραγματα) και οι ιδιοκτητες φυσικα προφανως δεμενοι με το pet δεν δειχνουν να ενοχλουνται. Βεβαια εχω δει και γατες που νομιζεις οτι ειναι...βαλσαμωμενες.
Ομως μια φοβια ως προς τον αστατο χαρακτηρα της γατας ναι την εχω.
Επισης νιωθω πως ειμαι πιο συγχωρητικος προς εναν σκυλο σε μια ζημια, με τουμπαρει με την φατσα "μετανοιας" που παιρνει οταν καταλαβει την ζημια που εκανε.
Απο την αλλη οι γατες μου δινουν την αισθηση του "κανω οτι γουσταρω και δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν" και απαξ και κανω ζημιες...θα συνεχισω να τις κανω για παντα γιατι, ετσι ειμαι. Ισως το εχω καταλαβει λαθος το θεμα λογω ελλειψης εμπειριας με γατες.

Υ.Γ.
Απο την παραπανω φωτο (και την κοινη λογικη) ειμαι σιγουρος πως αρχισατε να δενεστε με το σκυλακι πλεον. Σε λιγο καιρο, θα ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης σας. Θα εχετε μια υπεροχη αγαπη να σας συντροφευει, ευχομαι να σας χαρισει αξεχαστες και μοναδικες στιγμες και να γεμισει τη ζωη σας με υπεροχες αναμνησεις.

Ο άνθρωπος με τους σκύλους επικοινωνεί πιο εύκολα.
Λίγο το κούνημα της ουράς, λίγο εκείνο το ύφος σαν αυτό στην φωτογραφία, λίγο το ένα λίγο το άλλο, δημιουργείται απίστευτο δέσιμο.
Οι γάτες είναι άλλη φάση.

Και στην τελική, λέμε "ο σκύλος" κι απο την άλλη λέμε "η γάτα".
Αρσενικό και θηλυκό.
Είναι απίστευτα εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι προτιμούν οι περισσότεροι
χαροκαμένοι απο τα θηλυκά της γης :flipout:
άντρες. -bye-

Οι γυναικες δεν ειναι γατες ! :smash: Η γατα παραειναι νωχελικη για το αεικινητο της γυναικας.
Μετα απο χρονια εμβαθυνσης (επι του θεματος :rolleyes:) νομιζω οτι οι γυναικες ειναι ... σουρικατες ! :proud:

sourikates8.jpg

Παντα στην τσιτα, παντα σε εγρηγορση, παντα κοινωνικες και φυσικα ... παντα ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΕΣ.
Οχι μονο στην εξευρεση τροφης αλλα ΚΥΡΙΩΣ στην επιβολη οικογενειακων αρμοδιοτητων.
Διαβαστε > http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231268830