Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Ευχαριστώ πολύ. ...θα τηρηθουν όλα με ευλαβεια! !
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.
Φύγαμε οικογενειακά μια βδομάδα για διακοπές και τον αφήσαμε σπίτι να τον προσέχει ο αδερφός της γυναίκας μου, που μένει από πάνω.
Όταν γυρίσαμε, ο γάτος είχε ψυλλους και παρατήρησαμε ότι ειχε σε δύο-τρία σημεία στο κεφάλι απώλεια τριχωματος,σαν καραφλιτσες μικρές.
Μας είπαν ότι του πέσανε οι τρίχες από άγχος και στεναχωρια.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά να συνεβει τέτοια πραγμα? ?

Ευχαριστώ πολύ. ...θα τηρηθουν όλα με ευλαβεια! !
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.
Φύγαμε οικογενειακά μια βδομάδα για διακοπές και τον αφήσαμε σπίτι να τον προσέχει ο αδερφός της γυναίκας μου, που μένει από πάνω.
Όταν γυρίσαμε, ο γάτος είχε ψυλλους και παρατήρησαμε ότι ειχε σε δύο-τρία σημεία στο κεφάλι απώλεια τριχωματος,σαν καραφλιτσες μικρές.
Μας είπαν ότι του πέσανε οι τρίχες από άγχος και στεναχωρια.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά να συνεβει τέτοια πραγμα? ?

Εννοείται πως είναι Μιχάλη.. Κοίτα να ασχολείσαι όσο μπορείς μαζί του μην φτάσει σε σημείο να στέκεται όρθιος και να κοιτάζει το κενό..
Η κατάθλιψη παραμονεύει και για τα ζώα.
Στα τέλη του περασμένου χρόνου χάσαμε τον έναν από τους δύο γάτους που είχαμε από ασθένεια στο συκώτι.. Σε πληροφορώ ότι ο άλλος έχασε σχεδόν τα μισά κιλά από την στεναχώρια του..Ολο κοιμόταν.. Με τα πολλά καταφέραμε να τον επαναφέρουμε στην κατάσταση που ήταν πριν αλλά δώσαμε μεγάλο αγώνα..
Τώρα είναι κομπλέ. :)

Last edited:
Σπυρετο χάσαμε το τριήμερο για να είμαστε δίπλα του,μπας και τον στεναχωρησουμε περαιτέρω! !
Ρε τον παλιομπαγλαμα νταλκα που μας έβαλε στα γεράματα :)

.
Πρωινο ξυπνημα

DSC_3113.jpg

DSC_3114.jpg

DSC_3116.jpg

τι θα γινει δεν ξερω,
στο δρομο ολοι με πειραζουν και εγω τους δαγκωνω !!

αφιερωνω τις φωτο στον Νονο μου Μιχαλη στον καλο μου φιλο Μανο
και σε ολους τους θαυμαστες μου του AVCLUB

φιλια
Φρυνη

βαλτης ματι :flipout: τετοια κουκλαρα..δεν θα σ αφηνουν ησυχο στον δρομο..

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

.
Πρωινο ξυπνημα

View attachment 141606

Νιωθω ΠΛΗΡΗΣ (ικανοποιησης). :proud: :love: :proud: Tα σεβη μου Στελλιο :worshippy:

Προσπαθω να παρω τις ιδιες ποζες στο κρεβατι (αλλα δεν μπορω :nounder:)

Εγώ δηλαδή που βλέπω το πικαπάκι και αναρωτιέμαι πως παίζει εκεί μέσα, να πάω να το κοιτάξω; Είμαι σοβαρά γιατρέ μου; :flipout:
Για να μην σου τα σύρω για το sub!
Α! Έχει και ένα γατάκι στη φωτογραφία.
Δύο!

Εγώ δηλαδή που βλέπω το πικαπάκι και αναρωτιέμαι πως παίζει εκεί μέσα, να πάω να το κοιτάξω; Είμαι σοβαρά γιατρέ μου; :flipout:
Για να μην σου τα σύρω για το sub!
Α! Έχει και ένα γατάκι στη φωτογραφία.
Δύο!
To πικαπ ειναι σε συρταρωτο ραφι και μολις βαλεις το δισκο,το ζμπρωχνεις και επανερχεται στην θεση του.
Το σαμπ ειναι μια χαρα,αν υπολογισεις οτι στο ιδιο επιπλο ειναι και τα Dali!!!
Ειπαμε ,απο δω και περα τερμα το Hifi για μενα.
Το κεφι μου να κανω χωρις νταλκαδες.....ειδαμε και οταν τα ειχα προσεγμενα ποσο τα ακουγα.
Εξαλλου εχω φιλους να παω να ακουσω σωστα...στο σπιτι μου θελω να παιζει "ωραια"....βαζω και ενα εφε "ανοιχτοσυνης" στο eq και ειμαι αρχοντας:flipout:

Τον γατο ειπαμε κοιταμεεεεεεεεεε:violent-smiley-030:

(Ααα..οι κωνοι ειναι διακοσμιτικοι πλεον....αν τους θελει κανενας τους χαριζω μαζι με το γατο:flipout: )

Ωραιος... Ειναι γνωστο πως οι γατες ΔΕΝ εχουν αχρωματοψια, οποτε πολλες φορες θα τις δειτε να βλεπουν τηλεοραση. Μια γατα μας μαλιστα στη δεκαετια του 80, κυνηγησε την μπαλα πισω απο την τηλεοραση (!) βλεποντας ποδοσφαιρο...

Μιλαμε για HIendα γατο.
Πρωτα διαλεγει το lp...

IMG_20161103_214939.jpg

και πριν το ακουσει,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πλυντηριο για να ακουει τον αερα γυρω απο τα οργανα και το τρισδιαστατο της σκηνης!!:flipout:

IMG_20161104_080153.jpg