Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Ναι αλλα Στελλιο ... ρωτησα κατι σελιδες πριν ... what's the update on Fryni's progress ?
Περιμενουμε, ζουμε, εναγωνιως ... για το update :love: ..... (αρφ)

Last edited:
Προς επιβεβαιωση του καιροφυλακτει (ασχετα αν εδω κοιμαται ορθιος):flipout:
View attachment 140552
Παντα ρε παιδι μου του αρεσει να ειναι καπου ψηλα !!!
Εδω, πανω στα μαξιλαρια, μας "περιμενει"!!

Ρε Μανο μου,θα γινω λιγο κυνικος αλλα ........
Τοσα γατακια στο δρομο,πεινανε ,κρυωνουν,τα βασανιζουν,τα σκοτωνουν και ο δικος μας που τον εχουμε σαν πριγκιπα,τον ενοχλει το κουδουνακι που το εχουμε για την δικια του ασφαλεια? (να τον ακουμε οταν βγαινει εξω ,μπας και μας την κανει)
Δηλ. η στειρωση που του καναμε ειναι φυσιολογικη???

Δεν με προσεχετε,δεν με προσεχετε !!:flipout:

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Πάντως άμα θελετε γάτα στο σπίτι προσπαθήστε ή να πάρετε κάνα ΦΙΛΙΚΟ αδεσποτακι ή να ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ το γατί αν γίνεται.
Γιατί αν αργοτερα σας προκύψει κάνας ταλιμπαν σαν τον δικό μας,τον ήπιατε! !
Η γιατρός μας είπε ότι ήταν το χειροτερο γατί που πέρασε από το ιατρείο της. .....του εδεσε τα φερμουαρ στην τσάντα μεταφοράς με σύρμα για να μην βγει (τα ανοιγε μονος του)μέχρι να τον πάρουμε.
Βάλαμε καλαμωτη και κάναμε το μπαλκόνι τσίρκο, για να μην την κοπαναει.
Τις προάλλες από τα νεύρα του έριξε μια στην κόρη μου και τις έκοψε την μύτη από μέσα! !!

Σήμερα που πήγα στην Αθήνα στο κέντρο, σε ένα καφέ καθόταν από έξω ένα γλύκυτατο γατάκι που το φώναζε η γκαρσονα και ερχόταν και καθόταν στα πόδια της, φιλικό με τον κόσμο. .......έτοιμος ήμουν να το αρπάξω!

Και γυρνώντας σπίτι (κάνουμε ολόκληρο επιτελικο σχέδιο για να μπούμε και να μην την κοπανησει,μας ακούει ο μπαγλαμας απο 500 μέτρα μακρυά και στεινει καρτέρι στην πόρτα να ορμηξει να φυγει) τελικά όπως πολυ καλά καταλαβατε ,την έκανε και τον κυνηγαγα 20 λεπτά στην ταράτσα.
Όταν τελικά τον τσακωσα κατεβαινοντας τις σκαλες:
Γρυλιζε,νιαουριζε, με εγλυφε, με δαγκανε με γρατζουναγε και όλα αυτα ταυτόχρονα. .......μιλάμε για διαταραγμενο γάτο. ....αλλά τον αγαπάμε τον ξεφτιλα☺

Όταν ανέβαζα την φωτό πριν λίγες μέρες του δικού μου, είπα να γράψω και μερικά πράγματα για την περίπτωση του, αλλά τελικά βαρέθηκα και δεν έγραψα. Αλλά αν έγραφα, θα είχα γράψει τα ίδια. Απλα στα παραπάνω, να συμπληρώσω ότι ούτε η δική μου κτηνίατρος θέλει να τον πηγαίνω γιατί δεν μπορεί ούτε να τον πλησιάσει, αν θα χρειαστεί να ξαναπάει με έχει ενημερώσει ότι η πρώτη επαφή μαζί του θα είναι με ένεση ηρεμιστική και μετά θα του κάνει ότι χρειαστεί, έχω βγάλει τα πόμολα από τις πόρτες γιατί τις ανοίγει και μπαίνει όπου θέλει (πχ έρχεται όταν κοιμόμαστε και μας δαγκώνει τα πόδια-δάχτυλα), έχω βάλει γάντζο-σύρτη στην συρόμενη πόρτα της κουζίνας γιατί την ανοίγει (την συρόμενη!!! ξαναλέω) και πάει και τα κάνει όλα λίμπα, και έχω σε όλα τα δωμάτια ψεκαστήρια νερού για όταν τον πιάνουν τα νεύρα του ή βαριέται και μας δαγκώνει για να παίξει (για να τον κυνηγήσουμε). Το κόψιμο νυχιών χρειάζεται 2-3 άτομα για να τα καταφέρουμε, ή όταν κοιμάται, πάω και κόβω 2-3 την φορά μέχρι να ξυπνήσει, να καταλάβει τί γίνεται και τελικά να με αρπάξει. Επίσης ναι, είναι και "συναγερμός", όταν πλησιάζει κάποιος της οικογένειας και τον παίρνει χαμπάρι ότι μπήκε στο στενό, πάει στην εξώπορτα και φωνάζει δυνατά. Είναι σαν τα σκυλιά, ούτε τουαλέτα δεν πάμε μόνοι μας. Εχθές και εμάς, το έσκασε και τον ψάχναμε στην ταράτσα (στον 1ο εμείς, η ταράτσα 6ο). Επίσης και εγώ είμαι με παντού καλαμωτή. Τέλος, ο δικός μου τρώει τα πάντα, αρκεί να τα τρώμε και εμείς. Εχει αρπάξει από μπρόκολο από το πιάτο της συζύγου, έχει φάει φακές και αρακά από το πιάτο μου, μέχρι κουλούρια και τσουρέκι που μου δίνει η μάνα μου σε σακουλάκια και τον κυνηγούσα να τα πάρω πίσω...

στην αρχή σκεφτόμουν να μην τον κρατήσω καθώς τον θεωρούσα επικίνδυνο για τα παιδιά (και ακόμα είναι, αν και σχεδόν έχει σταματήσει τις επικίνδυνες κινήσεις), αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς έναν τέτοιο γάτο...

υγ. τώρα είναι 3 χρόνων, και είναι στειρωμένος καιρό τώρα (πριν κλείσει έτος). Το τι περιπτωσάρα θα γινόταν, μας το είχε πει η κτηνίατρος από 3 μηνών που τον είχε δει, καθώς φαινόταν... δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν

και δύο φωτό ακόμα (λίγο παλιότερες).

Στην μία, την ώρα που ανοίγει την πόρτα. Στην άλλη, μια φωτό που μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, με κοιτάει στα μάτια, μέσω του καθρέφτη της τραπεζαρίας!!

lookingeyes.jpg sousamianoikse.jpg

Μηπως τα γατια σας ειναι ερυθρου χρωματος, εχουν και κερατα και ξερνουν φωτια απ' το στομα τους? 😊

ένα από τα παρατσούκλια του δικού μου, είναι "σατανάς"...

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

και δύο φωτό ακόμα (λίγο παλιότερες).

Στην μία, την ώρα που ανοίγει την πόρτα. Στην άλλη, μια φωτό που μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, με κοιτάει στα μάτια, μέσω του καθρέφτη της τραπεζαρίας!!
View attachment 140851

Βρε το άτιμο...!!!

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

............................
μια φωτό που μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, με κοιτάει στα μάτια, μέσω του καθρέφτη της τραπεζαρίας!!

View attachment 140850

Καταπληκτικος ο αιλουρος σου ! Μοιαζει με τον δικο μου.
Και αυτη η φωτογραφια ειναι πραγματικα αναφορας... Σαν σφιγγα ειναι σε σταση προσοχης ο γατος σου ενω σε κοιταει στον καθρευτη.
Την κραταω για να την βλεπω.

Είναι 9 μηνών αλλά όσο μεγαλώνει .......χειροτερευει!!
Η γιατρός μας είπε ξεκάθαρα, οτι αποκλείεται να ηρεμήσει.
Είναι έτσι το σκαρι του.
Πάντως και ο δικός μας έχει τάσεις φυγης.
Απορώ τι θα τον κάνουμε τώρα που καλοκαιριαζει και θα είναι το σπίτι ανοιχτό όλη μέρα.
Άσε δε την πλάκα που η κόρη μου θέλει να τον παει στο εξοχικό της πεθερας μου και να τον παίρνει στην θαλασσα.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές λεμεεεεε !!ο˜‚

mdvq αυτη την τελευταια option πρεπει να την αποριψεις τελειως.
Γατι που αλλαζει σπιτι ηδη αποπροσανατολιζεται ( χανει τον μπουσουλα που λεμε) και μπορει να χαθει τις πρωτες μερες, αλλα οταν μιλας για να πας το γατι στην παραλια ειναι τρέλα. Και τρελα για το γατι γιατι ηδη θα ειναι αγχομενο, θα αγχονεται επιπλεον απο τον ανοιχτο χωρο, κι αν εχει και κοσμο θα παθει κανονικο πανικο και θα το χασετε σιγουρα. Η γατα δεν ειναι σκυλος.

Και αν ειναι και πολυσυχναστο μερος μπορει να εχει και κακο τελος και ειναι κριμα.

Πρεπει αυτη η ιδεα να βγει τελειως απο την τα καλοκαιρινα σας προγραμματα.

Για το ανοιχτο σπιτι το καλοκαιρι υπαρχουν λυσεις, παραδειγμα συρτες (ειδικες για γατες γιατι αυτες για τα κουνουπια τις ξεσκιζουν σε δευτερολεπτα) στα παραθυρα μπαλκονοορτες.

Εαν εχετε αυλη μπορειτε να το βγαζετε μαζι σας με χαλιναρι (για γατες ειδικο οχι τιποτα αυτοσχεδιο γιατι επικινδυνο) και ετσι να κανει τις βολτες του και βεβαια να το επιβλεπετε.

Ο χαρακτηρας του μπορει να παραμεινει ατιθασος και ανεξαρτητος (ετσι ειναι και ο δικος μου) αλλα ενα γατι συνηθιζει σε ρυθμους και "τελετουργικα" που θα του επιβαλεις.
Ετσι θα ρυθμιζει και τη μερα του.
Βεβαια χρειαζεται να συμφωνησετε στο σπιτι τι θα κανετε και ποιες ωρες, κι οχι να κανει ο καθενας αλλα γιατι ετσι το ζωο δεν προσαρμοζεται.

Ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσετε να το ελεγξετε καλυτερα με τον καιρο αν το θελησετε.

Αλλα οχι θαλασσα...επ ουδενί.

Το τυπωνω σε 1000 αντίγραφα να το δώσω σε μάνα και κόρη ,μπας και το πάρουν χαμπάρι! !

lykman στην πρώτη φωτογραφία που σε κοιτά απο τον καθρέφτη χωράνε χιλιάδες ατάκες του τύπου, "μαζέψου σε βλέπω', "μια κίνηση και σ' έσκισα" κλπ κλπ
Όσο για την δεύτερη, σόρρυ αλλά είναι ουγκανός ο τύπος :flipout:

Πως να συμπεριφέρεται άραγε σε "ευαίσθητα" αντικείμενα στο χώρο, όπως καλώδια, κώνους / πάνελ ηχείων και ηχοβελτιωτικά, αν υπάρχουν?

Ναι αλλα Στελλιο ... ρωτησα κατι σελιδες πριν ... what's the update on Fryni's progress ?
Περιμενουμε, ζουμε, εναγωνιως ... για το update :love: ..... (αρφ)

Με λενε Φρυνη
Ειμαι υδροχοος η καταγωγη μου είναι από τα Χανια του πηλιου
ο πατερας μου καθαρόαιμος αρχοντας λαμπρατορας πεταχτηκε από την αστυνομια Μαγησιας ως ανεπιδεκτος μαθησεως και ετσι κανεις δεν μπορει να με πει κορη μπατσου η μητερα μου αλητισα απογαλακτιστικα πολύ μικρη, δεν μ θελανε στο χωριο , μια μερα με βαλανε σ ένα μικρο κλουβι και με στειλανε με μεταφορικη στην Αθηνα , χαλια το ταξιδι επαθα Σοκ , πρωι πρωι ηρθε και με πηρε ενας εξωγηινος και με εβαλε μεσα σε ένα μεγαλο σιδερενιο κουτι αυτοι το λενε αυτοκινητο φθασαμε στο καινουργιο μου σπιτι ημουν χαλια και αυτος ηταν ολο χαρα δεν καταλαβαινε ότι ημουν αρρωστη , ομολογω ότι ειχα δικο μου δωματιο με βεραντα μαλακο κρεββατακι και φαγητο πολυτελειας σε λιγες μερες πηγαμε στο γιατρο για εμβολια τι μαμακιες και αυτές , με πειραξε εγινα χαλια δεν ειχα ορεξη καθολου διαρροιες και κωλιτιδα, αλλαξα τροφη ηταν καπως καλυτερα, μη σας τα πολυλογω τωρα εχω παρει επανω μου , το φαι η καλυτερη μου μμμμ!! Στο σπιτι ειμαι λιγο ζωηρη οποιος ερχεται με θαυμαζει και εγω τους δουλευω ο εξωγηινος εχει μαζεψει κατι ηχεια και άλλες σαχλαμαρες όλα για παρτυ μου ,ζημιες ακομα δεν εχω κανει πολλες το ποδι από τον καναπε ροκανισα λιγουλακι τωρα θα ροκανισω και το άλλο για να φαινεται ασορτι , μ αρεσει να δαγκωνω ιδιως ανθρωπινο δερμα και αυτοι γελανε , κατσε να μεγαλωσω λιγο και βλεπουμε …
ειπανε στον Στελιο ( αυτόν που με πείρε )
- δεν πρεπει να την αφηνεις ν ερχεται στο κρεββατι ουτε ν ανεβαινει στον καναπε
αχαχαχαχα… εκει είναι η καλυτερη μου
περιμενω πως και πως την δευτερη σειρα εμβολιων για να μπορω να βγω λιγο εξω να γνωρισω αυτόν τον υπεροχο κοσμο των εξωγηινων και αλλων πλασματων

τα λεμε ...