Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Μια απο τα ιδια.
Μου γυρναει το κ@λο του και αμα κανω καμμια κινηση να ξεπιαστω,ριχνει και κανα νιαου να μου δειξει την δυσαρεσκια του!!!

χεχεχεχχε class!

Να σας συστήσω τη Μινιόν, γίνεται 2 ετών σε λίγες μέρες. Ζωηρή και με την κακιά συνήθεια να ρίχνει κάτω ότι μπορεί να σπρώξει με το πόδι της (από τραπέζια, πάγκο, τουαλέτα κλπ). Δεν παίζει με αυτό που ρίχνει, απλώς το ρίχνει.

Minion.jpg

Να σας συστήσω τη Μινιόν, γίνεται 2 ετών σε λίγες μέρες. Ζωηρή και με την κακιά συνήθεια να ρίχνει κάτω ότι μπορεί να σπρώξει με το πόδι της (από τραπέζια, πάγκο, τουαλέτα κλπ). Δεν παίζει με αυτό που ρίχνει, απλώς το ρίχνει.

Minion.jpg

Πανεμορφη, καλη τυχη να χει και να σας γεμιζει χαρα....

Τωρα για αυτο ου λες οτι ριχνει πραγνατα με το ποδι της, οχι για να παιξει μετα αλλα απλα για να το ριξει...

Υποψιαζομαι οτι μελεταει τον νομο της Βαρυτητας. Θα γινει ο Νιουτον των γατιων συντομα. :D

Αγαπαει και τον Ουμπερτο Εκο βλεπω....Ολα τα ατου τα εχει υπερ της...

Τι μαναρακι είναι αυτό; Τα ρίχνει γιατί δε θέλει αντικείμενα στο χώρο της. Και μελετάει και τη βαρύτητα όπως είπε κι ο Γιώργος!

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Minion.jpg

:love::love::love: Πωωωω !!!!!

Κι έτσι πρέπει, γάτος είναι, του αρέσει να εξαφανίζεται και να καιροφυλακτεί.
Προς επιβεβαιωση του καιροφυλακτει (ασχετα αν εδω κοιμαται ορθιος):flipout:
18057678_1399224710101068_7777824852457821236_n.jpg
Παντα ρε παιδι μου του αρεσει να ειναι καπου ψηλα !!!
Εδω, πανω στα μαξιλαρια, μας "περιμενει"!!

Tι θα γινει με τα κουδουνακια ? :angry:
Ρε Μανο μου,θα γινω λιγο κυνικος αλλα ........
Τοσα γατακια στο δρομο,πεινανε ,κρυωνουν,τα βασανιζουν,τα σκοτωνουν και ο δικος μας που τον εχουμε σαν πριγκιπα,τον ενοχλει το κουδουνακι που το εχουμε για την δικια του ασφαλεια? (να τον ακουμε οταν βγαινει εξω ,μπας και μας την κανει)
Δηλ. η στειρωση που του καναμε ειναι φυσιολογικη???

Προς επιβεβαιωση του καιροφυλακτει (ασχετα αν εδω κοιμαται ορθιος):flipout:
View attachment 140552
Παντα ρε παιδι μου του αρεσει να ειναι καπου ψηλα !!!
Εδω, πανω στα μαξιλαρια, μας "περιμενει"!!

Κουκλος ! Ετσι στο πανω μερος του μαξιλαριου, για να ειναι υπερ ανω.
Τελικα αυτα τα ζως δεν μας ανηκουν, τους ανηκουμε. Και το χειροτερο... το εχουν παρει χαμπαρι.

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Τελικά όλες το έχουν αυτό το σκαλωμα να ρίχνουν πράγματα;
Τον πρωτο καιρο ναι,τωρα ηρεμησε λιγο (μαλλον βαρεθηκε να ριχνει τα ιδια και τα ιδια:BDGBGDB55: )

Μιας και το πιασαμε το θεμα. τι τροφη του δινετε και το κυριοτερο ΠΟΣΟ????
Στον δικο μας, 8 μηνων και 4μιση κιλα ,του δινουμε 100γρ την ημερα Roayal canin για στειρωμενα.
Καλα ειναι ....να τα αφησω???-bye-

Απταιστα.

Αυτα του δινω και γω, και τα Proplan για στειρωμενα. Συστημενα απο τον κτηνιατρο μου.

Εμενα ριχνει επιλεκτικα μικρα αντικειμενα . Αλλα καποια αλλα που δεν πρεπει δεν τα ριχνει ποτε λες και ξερει οτι θα με δυσαρεστουσε.
Tιποτα ευθραυστο, μικρα μπιμπελο, φιγουρινια, κεφαλη πικαπ που μπορει να τρεναρει στο τραπεζι, κανενα απο αυτα.

Α ναι...μια φορα ειχε ριξει γυαλια, που ειχα πληρωσει για αθραυστα....δεν το ξανακανε ομως.

Φαντάζομαι γάτα να ορμάει (για παιχνίδι) σε περιστρεφόμενο πλατό Gyrodec με ακριβή γυμνή κεφαλή MC που διαβάζει σπάνιο δίσκο και κατόπιν φαντάζομαι τις αντιδράσεις του ιδιοκτήτη... :)