Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Ρε Μανο μου,θα γινω λιγο κυνικος αλλα ........
Τοσα γατακια στο δρομο,πεινανε ,κρυωνουν,τα βασανιζουν,τα σκοτωνουν και ο δικος μας που τον εχουμε σαν πριγκιπα,τον ενοχλει το κουδουνακι που το εχουμε για την δικια του ασφαλεια? (να τον ακουμε οταν βγαινει εξω ,μπας και μας την κανει)
Δηλ. η στειρωση που του καναμε ειναι φυσιολογικη???

Eιμαι λιγο απολυτος σ'αυτα τα θεματα (πιστευω το χεις αντιληφθει).
Εαν δεν μου αρεσει εμενα κουδουνακι στον λαιμο, σιγουρα δεν αρεσει και στην γατα μου.
Μαλιστα η γατα εχει ακουστικη υπερευαισθησια σε συγκεκριμενες συχνοτητες.
Δεν γνωριζω ποιες ... αλλα εχει. Ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι
της σπανε τα νευρα σε καθημερινη βαση με αυτο το κουδουνακι.

Οσον αφορα στειρωση ... το αυτο !

Εαν τα αναφαιρετα δικαια του ζωου ερχονται σε συγκρουση με τα δικα μου ...
τοτε το αφηνω να φυγει (η δεν το παιρνω καν σπιτι). Sorry -bye- ...

Μανο μεγαλη κουβεντα ανοιγεις και δεν νομιζω να βρουμε ευκολα ακρη.
Τα ζωα ανηκουν στην φυση και οχι στο αστικο περιβαλλον.
Εφοσον ΔΕΝ ζουν εκει ειναι ματαιο να συζηταμε το οτιδηποτε.
Απλα προσπαθουμε να τα κανουμε να περναν λιγο καλυτερα την ζωη τους, σε ενα περιβαλλον που δεν τους ταιριαζει.
Παραδειγμα:
Αν τα γατακια γεννοβολουσαν στην φυση, τα μισα θα πεθεναν απο πεινα και τα αλλα μισα θα τα τρωγανε τα μεγαλυτερα ζωα.
Η φυση θα φροντιζε για την ισσοροπια του πληθυσμου
Εδω αμα δεν τα στειρωσεις θα γεννοβολλαν αβερτα, τα περισσοτερα θα κουτσοζουν και μονο προβληματα θα εχουν.

Ασε δε που οτι αρεσει σε εμας δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε αυτα και το αντιστροφο.
Επομενως ....γ@ματα με μεγαλα γραμματα-bye-

Last edited:
Αμα θες να το παιξεις " αναφερετα δικαιωματα του ζωου" τα πιτ μπουλ θα επρεπε να γυρνανε σε αγελες και χωρις φιμωτρο...εκει να σε βλεπω να κανεις τον ρομποκοπ.

Mα .... εχω γραψει, ΧΡΟΝΙΑ πριν (εδω μεσα) .... οτι τα ζωα δεν ειναι για πολη.
Ξεκινωντας απο εκεινο το περιστατικο θανατου παιδιου στην Κοζανη (απο ροτ).
Που ηταν και εκτος αστικου περιβαλλοντος. Φαντασου τα ροτ να βρισκονταν
σε καμια πολη :blink: ... ομως ... παλι τα ιδια θα λεμε ? .... :laugh: ... τα παμε, τοτε :proud: ...

Παιδες, να χαιρεστε τα ζωακια σας ... αλλα θα μου επιτρεψετε εγω να τα φιλοξενω
μονο σε ενα παραλληλο συμπαν οπου διαθετω μονοκατοικια με αυλη ... please ! ....
Ειναι τοσο straightforward αυτο που ζηταω ... -bye-

Kαι μια διαφημηση που μου αρεσει πολυ...τι σχεση με το θεμα ;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πάντως άμα θελετε γάτα στο σπίτι προσπαθήστε ή να πάρετε κάνα ΦΙΛΙΚΟ αδεσποτακι ή να ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ το γατί αν γίνεται.
Γιατί αν αργοτερα σας προκύψει κάνας ταλιμπαν σαν τον δικό μας,τον ήπιατε! !
Η γιατρός μας είπε ότι ήταν το χειροτερο γατί που πέρασε από το ιατρείο της. .....του εδεσε τα φερμουαρ στην τσάντα μεταφοράς με σύρμα για να μην βγει (τα ανοιγε μονος του)μέχρι να τον πάρουμε.
Βάλαμε καλαμωτη και κάναμε το μπαλκόνι τσίρκο, για να μην την κοπαναει.
Τις προάλλες από τα νεύρα του έριξε μια στην κόρη μου και τις έκοψε την μύτη από μέσα! !!

Σήμερα που πήγα στην Αθήνα στο κέντρο, σε ένα καφέ καθόταν από έξω ένα γλύκυτατο γατάκι που το φώναζε η γκαρσονα και ερχόταν και καθόταν στα πόδια της, φιλικό με τον κόσμο. .......έτοιμος ήμουν να το αρπάξω!

Και γυρνώντας σπίτι (κάνουμε ολόκληρο επιτελικο σχέδιο για να μπούμε και να μην την κοπανησει,μας ακούει ο μπαγλαμας απο 500 μέτρα μακρυά και στεινει καρτέρι στην πόρτα να ορμηξει να φυγει) τελικά όπως πολυ καλά καταλαβατε ,την έκανε και τον κυνηγαγα 20 λεπτά στην ταράτσα.
Όταν τελικά τον τσακωσα κατεβαινοντας τις σκαλες:
Γρυλιζε,νιαουριζε, με εγλυφε, με δαγκανε με γρατζουναγε και όλα αυτα ταυτόχρονα. .......μιλάμε για διαταραγμενο γάτο. ....αλλά τον αγαπάμε τον ξεφτιλα☺

Last edited:
Εντάξει θρυλική περιγραφή, έκλαψα. :flipout:
Αυτό δείχνει ταυτόχρονα όμως πόσο πολύ τον γουστάρεις.
Τέτοιες εκφράσεις όσο παράξενο κι αν ακούγεται δηλώνουν αγάπη. :grinning-smiley-043

Απιστευτη περιγραφη συνονοματε! Τι ηλικια εχει ο γατος?

Σορρι που θα το πω αλλα ειχα κι εγω ενα σιαμεζο τετοιο (τον 1ο απ τους 2). Αυτος -παρά την πολλή αγαπη που πηρε- δεν μας ηθελε. Την πρωτη φορα πηδηξε σε ενα δεντρο απο το μπαλκονι και κατεβηκαμε με τη σκαλα 2 η ωρα το πρωι να τον κατεβασουμε τον ξεφτιλισμενο (φωναζε κι ολας), αλλα τη 2η ή 3η τα καταφερε και τον χασαμε (ή μαλλον...δραπετευσε απο τους φυλακες του).

Φαινεται πως τυχαινει αναλογα το γατι. Εχουν περασει 7+ γατες απο το σπιτι και αυτος ηταν ο μονος που δεν ηθελε να μεινει. Ο διαδοχος του (επισης σιαμ), δεν το κουναγε απο το σπιτι, κι οταν εβγαινε στο κλιμακοστασιο, μετα απο 5 λεπτα χτυπαγε την εξωπορτα με μανια, φωναζοντας ταυτοχρονα. Βεβαια σε εκεινον ειχαμε την τυχη να του βρουμε νυφη (που αργοτερα μας ζητησαν να κρατησουμε οπως και καναμε) απο οταν ηταν 2 ετων. Οποτε δεν ειχε και να κυνηγησει γκομενες, αρα γιατι να φυγει?

Τι ηλικια εχει ο γατος?
Είναι 9 μηνών αλλά όσο μεγαλώνει .......χειροτερευει!!
Η γιατρός μας είπε ξεκάθαρα, οτι αποκλείεται να ηρεμήσει.
Είναι έτσι το σκαρι του.
Πάντως και ο δικός μας έχει τάσεις φυγης.
Απορώ τι θα τον κάνουμε τώρα που καλοκαιριαζει και θα είναι το σπίτι ανοιχτό όλη μέρα.
Άσε δε την πλάκα που η κόρη μου θέλει να τον παει στο εξοχικό της πεθερας μου και να τον παίρνει στην θαλασσα.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές λεμεεεεε !!😂

Re: Απάντηση: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Εντάξει θρυλική περιγραφή, έκλαψα. :flipout:
Αυτό δείχνει ταυτόχρονα όμως πόσο πολύ τον γουστάρεις.
Τέτοιες εκφράσεις όσο παράξενο κι αν ακούγεται δηλώνουν αγάπη. :grinning-smiley-043

Όντως του έχουμε αδυναμία.
Και αυτός για να μας δείξει έμπρακτα πόσο μας αγαπάει, μας έχει κάνει τα χέρια εμπριμέ από της δαγκανιες και τις γρατζουνιες.
Έχει μια δικιά του άποψη για το τι εστι παιχνιδι.
Επίσης έχει μια αδυναμία σε ένα μικρό (μινιατούρα ) αρκουδάκι που το σουρνει μαζί του συνέχεια.
Τώρα δε τελευταία το τοποθετεί ευλαβικα, μέσα στο πιατακι που τρώει.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μας αφήνει να πληξουμε !

Aν ετυχε ποτε να δεις, πως πειθαρχει ο μπαμπας λιονταρος τα λιονταρακια oταν παιζουν με την ουρα του
.... θα καταλαβεις οτι ΔΕΝ μπορεις να τον πειθαρχησεις .... NOT EVER ! :laugh:

Αυτό!^

Για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων είναι ότι δεν θα υποφέρει κάθε φορά που θα πρέπει να ζευγαρώσει και δεν θα το αφήνετε.

Τώρα που εγώ είμαι κατά τις στείρωσις των ζωων;
Θα πέσετε να με φάτε; :p
Εγω ειμαι YΠΕΡ της στειρωσης των ανθρωπων. :flute:
Ειμαστε η μεγαλυτερη αρρωστια που παρουσιαστηκε στον πλανητη.
Αν εσενα σε φανε .... εμενα θα με ψηνουν για χιλια χρονια. :laugh:

(και δεν με διαβαζει κανενας εξωγηινος, για να παρει το μερος μου :smash: ... αλευρι θα με κανουν)

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Είναι 9 μηνών αλλά όσο μεγαλώνει .......χειροτερευει!!
Η γιατρός μας είπε ξεκάθαρα, οτι αποκλείεται να ηρεμήσει.
Είναι έτσι το σκαρι του.
Πάντως και ο δικός μας έχει τάσεις φυγης.
Απορώ τι θα τον κάνουμε τώρα που καλοκαιριαζει και θα είναι το σπίτι ανοιχτό όλη μέρα.
Άσε δε την πλάκα που η κόρη μου θέλει να τον παει στο εξοχικό της πεθερας μου και να τον παίρνει στην θαλασσα.
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές λεμεεεεε !!😂

φωτο δεν θα δουμε απο τον τρελλογατο ?