Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Δε φτανει που ειναι κουκλια, ειναι και γεννημενα κωμικοι τα ατιμα!

Είχαμε γενέθλια και είπαμε να φορεσουμε κάτι πιο επισημο:flipout:

Attachments

• 20170802_101038.jpg
    20170802_101038.jpg
    54.3 KB · Views: 131
Ευχαριστω ...νασαι καλα!
Καλα ...να δεις τι μας εκανε στις διακοπες.
Αλλη φορα θα γραψω τα καμωματα του.
Αυτο που θα πω τωρα ειναι μονο τι μας εκανε, οταν το βαζαμε στο αυτοκινητο.
Νιαουριζε απελπισμενα και μακροσυρτα επι 2 ωρες,ειχαμε κλειστα παραθυρα για να μην πηδηξει εξω (το εκανε αλλα με πολυ λιγα χιλιομετρα) και τελος απο την ζοχαδα του,συγνωμη κιολας για την εκφραση, εχεζε και κατουρουσε ολο το αυτοκινητο:furious3: :flipout:

Ευχαριστω ...νασαι καλα!
Καλα ...να δεις τι μας εκανε στις διακοπες.
Αλλη φορα θα γραψω τα καμωματα του.
Αυτο που θα πω τωρα ειναι μονο τι μας εκανε, οταν το βαζαμε στο αυτοκινητο.
Νιαουριζε απελπισμενα και μακροσυρτα επι 2 ωρες,ειχαμε κλειστα παραθυρα για να μην πηδηξει εξω (το εκανε αλλα με πολυ λιγα χιλιομετρα) και τελος απο την ζοχαδα του,συγνωμη κιολας για την εκφραση, εχεζε και κατουρουσε ολο το αυτοκινητο:furious3: :flipout:

Αν επιτρεπεις, και λογω εμπειριας (γιατι εχω σχεσεις με γατια απο τα παιδικα μου χρονια και τα εχω δει σε πολλες φασεις) ποτέ γατι ελευθερο μεσα σε αυτοκινητο.
Μονο σε ειδικη συσκευη μεταφορας.
Μπορει απο να χαθει για παντα (πηδοντας ξαφνικα) μεχρι να προκαλεσει ατυχημα απο την ζοχαδα του οπως λες. Ακομα και στον οδηγο.

Βεβαια θα μου πεις εξαρταται απο το γατι, καποια ειναι ηρεμα σαν προβατα. Αλλα ειναι αιλουροειδη και...απροβλεπτα.

Ενα αλλο, οσο πιο μικρος ειναι ο χωρος που ταξιδευουν...(ενταξει στα ορια της λογικης να μπορει το ζωο να στριφογυριζει μεσα), τοσο πιο υσηχα ειναι στην διαδρομη και λιγοτερο στρεςς εχουν του ταξιδιοου. ισθανονται προστατευμενα, σκεπασμενα απο μικρους χωρους.