Σπύρο συγχαρητηρια για τις φωτο!!!!
...ακόμα και με τα παλια ρεφλεξ!!!!
Mdf 22mm στο πλάι 4mm
Εχουν διαχωριστικό οι καμπίνες με 120 λίτρα του γούφερ με 4 δοκούς και ~6 λίτρα το 5,5'' στο οποίο ισα ισα χωρεσε το κρος....
Τριδρομο linkwitz στις συχνότητες 220 - 2200
Η εμπέδηση δεν ξεπερνα ουτε χαμηλά ούτε στα σημεία κρος τα 16 ωμ και δεν πεφτει κάτω από 5
Δεν χρειαστηκε κυκλωματα διορθωσεις
Ο συντονισμός είναι στους 32 κυκλους
Το τουίτερ είναι ενα ring της vifa με απόκριση πάνω από 40κ, δεν ξέρω πως τα πάει εκει πάνω αλλά μεχρι εκει που το ακούω είναι ευχάριστο χωρις εξάρσεις.
Δεν ταιριάζει τοσο πολύ στα δικά μου γούστα που θέλω να ακουω στα πιατίνια χτσ και οχι τσ
αλλά για την μουσική που ακούει ο Θ. είναι ιδανικό...μπορεις να την ακουσεις και εσυ

)
Το μιντ πιστευω είναι πολύ καλή επιλογη
Σε μετρησεις σπίτι του Θ. εδειξε να είναι από 30-2000 +/-1dB
2k-6k εως -6dB και φλατ από εκει και πάνω μέχρι οσο πάει με -1dB κάτω από το μεσοχαμηλό.
Η πραγματική μέση ευαισθησία είναι 89dB με τις παραπάνω αποκλίσεις που εχουν γίνει για τον Θ. και τον χώρο του.
Η τοποθέτηση ηταν πολύ ευκολη....μια που στη δεδομένη θέση επαιξε μια χαρα και δεν χρειαστηκε να μετακινηθεί
είχα την ιδια συμπεριφορά σε εικόνα στο σπίτι, γεμίζει ευκολα τον χωρο σε μικρές εντασεις και δεν εχει αυστηρο sweet spot.
Εκτος από κανονικά ρεφλεξ (αυτά ηταν να βρεθει ο σωστος συντονισμός στον χωρο...αλλοι βάζουν μπασοπαγίδες

) χρειαζεται και κάπου να πατησει σωστα γιατι είναι σε κάτι λαστιχακια για πλέι στεισον.