Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Επρεπε να ησουν χθες να ακουγες τι ακουσε
οχι μόνο γιατί εβαλε στο σπίτι λαμπες αλλά γιατί του αρεσαν κιολλας...:BDGBGDB55:
Αντε και με σκύλο!!!!!!

Re: Απάντηση: Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε.
Χτες είχαμε μια μονομαχία ντακ.
Το κινεζάκι μου (του Πετραλιά δλδ), το βουβάλι του Μπουλ (καλορίζικο ρε) και ένα που έφτιαξε ο Βασίλης ο Τ. για κάποιο μέλος του φόρουμ (μας λέει αν θέλει ο ίδιος).
Όλα έπαιξαν με τα ίδια καλώδια και τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.
Να πω ότι ήμουν ακόμα επηρεασμένος απ το βουβάλι του DIM_Z την Παρασκευή και ότι το βουβάλι του Μπουλ λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερο.
Το ντακ που έφερε ο Βασίλης έχει το τσιπ που φοράνε τα πανάκριβα Audio note.
Τα δικά μου συμπεράσματα ήταν ότι το κινεζάκι ήταν σαφώς χειρότερο σε όλους τους τομείς (λογικό, 50 έχει.)
Το βουβάλι υπερτερούσε σε όγκο χαμηλού, αλλά στα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν (ροή, φυσικότητα) ήταν ένα κλικ κάτω.
Αρχίσω και καταλαβαίνω αυτό που έλεγε ο Βασίλης ότι το βουβάλι πρέπει να έχει DSP και φάνηκε να ωραιοποιεί κάπως τα πράγματα.
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι το ντακ που έφερε ο Μπιλ είχε λάμπες (ΟΜG) αλλά φάνηκε να δένει πολύ καλύτερα με το σύστημα μου.
Με δεδομένο το κόστος του ενός και του άλλου, 800 το βουβάλι κομπλέ και 300 το άλλο, μάλλον κλείνω προς το λαμπάτο (OMG ξανα).
Επίσης στο θέμα του χαμηλού που μου φάνηκε να υπερτερεί το βουβάλι, η εξήγηση του Μπιλ είναι ότι έβαλε πυκνωτές ώστε να το "κόψει" λιγάκι, που σημαίνει ότι έτσι και το αποφασίσω τελικά, θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές.

το βουβαλι αυτο δεν ξεπερναει τα 600 ευρω σε υλικα.

επισης ο μπουλ εχει παρη ηδη οδηγιες να το κανη οπως το δικο μου και η διαφορα πιστεψε με ειναι τεραστια.

το κακο ειναι οτι το 3αρι πιανη τα 800 που λες χωρις να προσφερη κατι παραπανω και πρεπη να εχεις και μεσο

για να το παρης.

μια παρατήρηση για τα ντακίδια .. το βουβάλι είχε την τάση να δίνει στο εκάστοτε τραγουδι την πινελιά του , το δε 1865 είχε την τάση να παίρνει πινελιές απο το τραγουδι ,,
στα δε μεσουψηλά για τα αυτιά μου είναι πολλές κλάσεις πάνω ,, στο δε χαμηλό έχει ένα παράξενο τρόπο να το βαστάει μέχρι τελικής πτώσης ,
για να μην αρχίσουμε βουβαλομαχίες ,,, εχω βουβάλι ,, και έχω ζήσει πολλές ώρες με όλλες τις βερσιον ,, και κινεζάκι και κινεζάκι έχω ...

Re: Απάντηση: Ερχεται!!!!!!!!!!!!!

δεν εχω ακουση το δικο σου και δεν μπορω να ξερω.

ωστοσο επειδη ο μπουλ ξερω πως ακουη μια και εχουμε κανη ακροασεις μαζι

θα βασιστω στα δικα του λογια.

Δεν ειμαστε εδω να κρινουμε βουβαλια και 1865
δυο υλοποιησεις συγκεκριμένες ακουσαμε φτιαγμένες από τα χερακια σας με πολύ αγάπη που παιζουν μπαλα
ειναι διαφορετικός ο προσανατολισμός τους και η εξοδος τους
θα πάρω και τα δύο γιατι ειμαι εποχη που αλλάζω πηγες:-))

Δεν ειμαστε εδω να κρινουμε βουβαλια και 1865
δυο υλοποιησεις συγκεκριμένες ακουσαμε φτιαγμένες από τα χερακια σας με πολύ αγάπη που παιζουν μπαλα
ειναι διαφορετικός ο προσανατολισμός τους και η εξοδος τους
θα πάρω και τα δύο γιατι ειμαι εποχη που αλλάζω πηγες:-))

καλα δε θα μαλωσουμε κιολας.

ριχνω μια ιδεα τωρα.

μου στελνεται το hui να το ακουσω να σας στειλω το δικο μου βουβαλι να το ακουσετε;

εχω σπίτι από χθες τον μασένκα του ΔΘ ...

σήμερα έπαιζε περίπου 3,5-4 ώρες

foobar {wasapi} / m2tech / buffalo II / dcb1 / mashenka ...

παίζει καλά ... θα έλεγα πολύ καλά ...

θα του στείλω μήνημα ότι ξέχασες το κατσαβίδι μέσα και βραχυκύκλωσαν τα εξόδου με το τροφοδοτικό ,, και βγάζει λίγο dc παραπάνω :devil-smiley-029::jester:

Α κατάλαβα... φυγάς...

Κουράγιο Μήτσε!!!

Κάτσε όσο θες στην εξοχή. Θα κανονίσω κάποιες δοκιμές με τον Ζ στον ενισχυτή σου με κάτι hiend πυκνωτές...
Kλειδιά έχει αφήσει να φτιάξουμε λίγο και τα ηχεία? προς το hiend φυσικά... να παίζουν σαν Β&W!

:ADFADF1:

Μετά από κάποιους μήνες συμβίωσης κι αρκετές δοκιμές σε διάφορες συνθήκες κάποιες προτεινόμενες μικρο-επεμβάσεις, με κριτήρια τον ηχητικό χαρακτήρα και τη σταθερότητα. Σόρρυ για την ευκρίνεια :) Για οποιαδήποτε απορία στη διάθεσή σας...

Attachments

• 29022012218.jpg
    29022012218.jpg
    51.2 KB · Views: 129
Last edited: