Ευχαριστούμε.
Χτες είχαμε μια μονομαχία ντακ.
Το κινεζάκι μου (του Πετραλιά δλδ), το βουβάλι του Μπουλ (καλορίζικο ρε) και ένα που έφτιαξε ο Βασίλης ο Τ. για κάποιο μέλος του φόρουμ (μας λέει αν θέλει ο ίδιος).
Όλα έπαιξαν με τα ίδια καλώδια και τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.
Να πω ότι ήμουν ακόμα επηρεασμένος απ το βουβάλι του DIM_Z την Παρασκευή και ότι το βουβάλι του Μπουλ λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερο.
Το ντακ που έφερε ο Βασίλης έχει το τσιπ που φοράνε τα πανάκριβα Audio note.
Τα δικά μου συμπεράσματα ήταν ότι το κινεζάκι ήταν σαφώς χειρότερο σε όλους τους τομείς (λογικό, 50 έχει.)
Το βουβάλι υπερτερούσε σε όγκο χαμηλού, αλλά στα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν (ροή, φυσικότητα) ήταν ένα κλικ κάτω.
Αρχίσω και καταλαβαίνω αυτό που έλεγε ο Βασίλης ότι το βουβάλι πρέπει να έχει DSP και φάνηκε να ωραιοποιεί κάπως τα πράγματα.
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι το ντακ που έφερε ο Μπιλ είχε λάμπες (ΟΜG) αλλά φάνηκε να δένει πολύ καλύτερα με το σύστημα μου.
Με δεδομένο το κόστος του ενός και του άλλου, 800 το βουβάλι κομπλέ και 300 το άλλο, μάλλον κλείνω προς το λαμπάτο (OMG ξανα).
Επίσης στο θέμα του χαμηλού που μου φάνηκε να υπερτερεί το βουβάλι, η εξήγηση του Μπιλ είναι ότι έβαλε πυκνωτές ώστε να το "κόψει" λιγάκι, που σημαίνει ότι έτσι και το αποφασίσω τελικά, θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές.