Ερείπια, παλιά πλινθόκτιστα ....

Re: Ερείπια....

Live ανταποκριση δυστυχως απο την γειτονια μου. Μόλις έκαψαν το θεατρακι της ρεματιας στο Χαλανδρι. Ευτυχως τουλαχιστον η φωτια δεν εξαπλώθηκε.

Καλο μας καλοκαιρι... :(

rematia.jpg

Απιστευτα πραγματα... Δημητρη εμεινε τπτ?
Ηταν απλα πανεμορφο.. Κριμα.

Γιάννη ήμασταν τυχεροι, η φωτια σβηστηκε πολυ γρηγορα, γιατι η ρεματια ειναι τεραστια και καταπρασινη και δε θελω να σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο. Περα απο τα δεντρα που βλεπεις δεν εξαπλωθηκε αλλο.

Το θεατρακι βεβαια κατασταφηκε εντελως, γιατι ηταν απο ξυλο και πλαστικα καθισματα. Τον αλλο μηνα ξεκινουν οι εκδηλωσεις που κρατανε ολο το καλοκαιρι, χρονος υπαρχει για να ξαναφτιαχτει, θεληση περα απο αυτη των κατοικων δε ξερω αν θα υπαρξει, θα δουμε...

Το κακο ειναι με τους ανεγκεφαλους που κυκλοφορουν ποιος θα ειναι ο επομενος στοχος, αν δεν ειναι ο ίδιος...

Το θεατρακι απο δω απο κει θα το ξαναφτιαξουν, την ρεματια ομως δεν θα την ξαναφτιαχνες.. Αφου δεν εξαπλωθηκε, παλι καλα να λεμε.. ;)

Ναι τυχεροι ήμασταν! Διαφορετικα τωρα θα σου εστελνα σηματα καπνου!:flipout:

Ευτυχώς γλύτωσε το δάσος. Οσο για το θέατρο, πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων θα αποκατασταθεί και θα είναι πάλι διαθέσιμο

Η παλιά μου γειτονιά... Τι κρίμα.
Πλέον μένω Παλλήνη όπου έχω εντοπίσει ερείπια που θα μπορούσαν να είναι διαμάντι αναψυχής. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα.

πολυ σωστη η παρατηρηση Billy the Kid!!!οποτε αμαρυνθος ευβοιας λοιπον...

Απάντηση: Ερείπια....

17974930789_f4bab96239_o.jpg