- 13 July 2011
- 74
Τις καλησπέρες μου στο φόρουμ.1ο μου ποστ και αυτό για να ζητήσω μία μικρή βοήθεια.
Είμαι κάτοχος μίας Philips 32 PFL 5522 D εδώ και κάποια χρόνια(~4 αν δεν κάνω λάθος).
Σκέφτομαι πως ήρθε η στιγμή να κάνω μια αλλάγη...μεγάλη σε ίντσες
Προτάσεις λοιπόν με βάση τα παρακάτω στοιχεία :
Βudget : 650e
Απόσταση Θέασης : 3,5m
Φωτισμός δωματίου : Προς το σκοτεινό.
Χρήση :
Τηλεοπτικό σήμα Τρίτη-Τετάρτη-Κυριακή για αγώνες.(MEGA/NET).Δηλαδή μιλάμε για ελάχιστο τηλεοπτικό σήμα.
Σειρές από usb stick μέσω ps3 από μία εώς τρεις ώρες/μέρα ανάλογα με το πόσα επεισόδια θα δω(συνήθως από 1 εως 3).Μιλάμε για avi αρχεία με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.Αν η τηλεόραση που θα προταθεί θα διαθέτει media player που να παίζει mkv και διαβάζει και ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. :smile:...στην τιμή που ψάχνω λίγο δύκολο νομίζω.
Ps3 games 0-1,5 ώρα/μέρα.Κυρίως NBA 2k11,μεγάλο κόλλημα.
Τανίες Blu-ray στο ps3 μία με δύο/βδομάδα,άντε και κάνα dvd ένα με δύο/μήνα.
Θα προτιμήσω καταστήματα τα οποία υπάρχουν στην πόλη μου (electronet,multirama,κωτσοβολος,ηλεκτρονική,getitnow) και όχι online αγορές από άγνωστα μαγαζιά της Αθήνας,άγνωστα εννοώ πως δεν τα ξέρω εγώ εδώ πάνω που είμαι.
Με ένα γρήγορο search στο skroutz και με διάβασμα άλλων threads βρήκα τις παρακάτω.
Panasonic TX-P50C3E -----------------529e (electronet)
LG 50PT353 -----------------600e (κωτσοβολος)
Panasonic TX-P50C2 50" -----------------600e (multirana)
Panasonic TX-P46U20E 46" ------------------640e (multirana)
Sony KDL-46EX402 46'' ------------------600e (multirana)
Νομίζω πως η πρώτη κατά σειρά είναι η καλύτερη επιλογή.:hmmmm:
Μια έξτρα ερώτηση θα χάσω πολύ ή πολλά αν επιλέξω hd ready από μία full hd?
Αν υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση που να συμφέρει θα μελετηθεί.Το budget δυστυχώς είναι σκληρό,εκτός και αν υπάρχει καμιά σούπερ πρόταση μέχρι τα 750e που να ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά,χωρίς να πέφτουμε σε μέγεθος,έτσι?Δε νομίζω να με συμφέρει 42'' με 3,5μ απόσταση.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω το ποστ μου να είναι κατανοητό.
Είμαι κάτοχος μίας Philips 32 PFL 5522 D εδώ και κάποια χρόνια(~4 αν δεν κάνω λάθος).
Σκέφτομαι πως ήρθε η στιγμή να κάνω μια αλλάγη...μεγάλη σε ίντσες
Προτάσεις λοιπόν με βάση τα παρακάτω στοιχεία :
Βudget : 650e
Απόσταση Θέασης : 3,5m
Φωτισμός δωματίου : Προς το σκοτεινό.
Χρήση :
Τηλεοπτικό σήμα Τρίτη-Τετάρτη-Κυριακή για αγώνες.(MEGA/NET).Δηλαδή μιλάμε για ελάχιστο τηλεοπτικό σήμα.
Σειρές από usb stick μέσω ps3 από μία εώς τρεις ώρες/μέρα ανάλογα με το πόσα επεισόδια θα δω(συνήθως από 1 εως 3).Μιλάμε για avi αρχεία με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.Αν η τηλεόραση που θα προταθεί θα διαθέτει media player που να παίζει mkv και διαβάζει και ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. :smile:...στην τιμή που ψάχνω λίγο δύκολο νομίζω.
Ps3 games 0-1,5 ώρα/μέρα.Κυρίως NBA 2k11,μεγάλο κόλλημα.
Τανίες Blu-ray στο ps3 μία με δύο/βδομάδα,άντε και κάνα dvd ένα με δύο/μήνα.
Θα προτιμήσω καταστήματα τα οποία υπάρχουν στην πόλη μου (electronet,multirama,κωτσοβολος,ηλεκτρονική,getitnow) και όχι online αγορές από άγνωστα μαγαζιά της Αθήνας,άγνωστα εννοώ πως δεν τα ξέρω εγώ εδώ πάνω που είμαι.
Με ένα γρήγορο search στο skroutz και με διάβασμα άλλων threads βρήκα τις παρακάτω.
Panasonic TX-P50C3E -----------------529e (electronet)
LG 50PT353 -----------------600e (κωτσοβολος)
Panasonic TX-P50C2 50" -----------------600e (multirana)
Panasonic TX-P46U20E 46" ------------------640e (multirana)
Sony KDL-46EX402 46'' ------------------600e (multirana)
Νομίζω πως η πρώτη κατά σειρά είναι η καλύτερη επιλογή.:hmmmm:
Μια έξτρα ερώτηση θα χάσω πολύ ή πολλά αν επιλέξω hd ready από μία full hd?
Αν υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση που να συμφέρει θα μελετηθεί.Το budget δυστυχώς είναι σκληρό,εκτός και αν υπάρχει καμιά σούπερ πρόταση μέχρι τα 750e που να ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά,χωρίς να πέφτουμε σε μέγεθος,έτσι?Δε νομίζω να με συμφέρει 42'' με 3,5μ απόσταση.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω το ποστ μου να είναι κατανοητό.