Newbie στο forum, έχω διαβάσει αρκετά threads αλλά είπα να ξεκινήσω ένα thread γιατί θα χρειαστώ την βοήθειά σας για αγορά tv.
Requirements:
Τέλος έχω ήδη διαβάσει αρκετά για την [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Toshiba REGZA- X3030D αλλά και την Panasonic TH-42PX70E και δεν έχω κόλλημα αναφορικά με PLASMA vs LCD ότι ταιράζει καλύτερα με τις απαιτήσεις μου θα αγοράσω ... Η αγορά θα γίνει σε κανα μήνα μάλλον ...
thanx. :chinese:
[/FONT]
Requirements:
- Θα βάλω και SAT πιάτο dual LNB
- Μέγιστη αλλά και συνήθης απόστασης θέασης γύρω στα 4 μέτρα
- Bλέπω DVD/Divx/Xvid από ένα DVP 632/00 (για την ώρα)
- Σκέφτομαι να την στηρίξω στον τοίχο (γνώμες επ´αυτού?)
- Ο τοίχος θα βαφτεί απαλό σχετικά χρώμα mid-tone κρεμ-κιτρινο με λίγο γκρί μέσα (Γαρδένια Dulux αλλά αραιωμένο)
- Αριστερά της tv υπάρχει τζάκι στην γωνία με τοίχο -μπαλκονόπορτα με ανατολικό προσανατολισμό, η tv σε νότιο τοίχο
- Το σαλόνι γενικά έχει αρκετό φώς, αλλά μπορώ να μειώσω δραστικά το φώς κλείνοντας την μπαλκονόπορτα
- Δεν έχω και δεν προκειται να πάρω PS2/3 ή Xbox 360
- PC δεν σκέφτομαι να συνδέσω αλλά δεν θα με χάλαγε η δυνατότητα
- Με ενδιαφέρει μελοντικά η αγορά ενός HD-DVD / BlueRay player αλλά όχι άμεσα - Αν αυτό αλλάζει την πρόταση απο Πλασμα σε LCD θέλω την συμβουλή σας
- Βλέπω ποδόσφαιρο και ταινίες ( συχνά fast moving - action )
- Χρήση κυρίως απογευματινές / βραδυνές ώρες και weekend Formula1/Μπαλίτσα
- Budget limit 1500 ευρώ εκτός κι αν 1600 με πάνε σε κάτι αρκετά καλύτερο
Τέλος έχω ήδη διαβάσει αρκετά για την [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Toshiba REGZA- X3030D αλλά και την Panasonic TH-42PX70E και δεν έχω κόλλημα αναφορικά με PLASMA vs LCD ότι ταιράζει καλύτερα με τις απαιτήσεις μου θα αγοράσω ... Η αγορά θα γίνει σε κανα μήνα μάλλον ...
thanx. :chinese:
[/FONT]