Καλησπέρα! Θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τόσα τα ελληνικά όσο και τα ξένα. Δε μου έχει τύχει ποτέ προβληματικό κομμάτι. Φροντίζω πάντα να βρίσκω τη δυνατότερη χαμηλή τιμή για το προϊόν που θέλω και δε θα με ενοχλήσει καθόλου αν χρειαστεί να παραγγείλω από εξωτερικό.Σεραφείμ, εσύ που έχεις εμπειρία αρκετή γιατί δεν έγραψες κάτι ????
Νομίζεις λάθος.Δηλαδή εάν πάθεις κάτι άμεση βοήθεια του προβλήματος η και αντικατάσταση ακόμα
τα e shop δεν νομίζω να παρέχουν κάτι τέτοιο
Νομίζεις λάθος.![]()
Όταν κάνεις έρευνα αγοράς, ξέρεις από πού θα κάνεις τα ψώνια σου και σπάνια βρίσκεσαι προ εκπλήξεως.Γιατί γνωρίζεις τι αγορές έχω κάνει εγώ και αν αντιμετώπισα πρόβλημα πολύ απόλυτος γίνεσαι μερικές φορές!!!
Γενικά είναι να μην σου τύχει ένα πρόβλημα και ειδικά αν είναι από μακριά
Σε Ελληνικό κατάστημα από νησί που έκανα παραγγελιά δημιουργιθικε κάποιο θέμα και είχα την πλήρη αντικατάσταση
Σε ξένο μαγαζί που έκανα παραγγελιά βρήκα τον μπελά μου μια φορά για αυτό συνιστώ να ρωτάς ακόμα και εδώ μέσα στα forum σχετικά με την αξιοπιστία κάποιων μαγαζιών μην βρεθείς καμιά φορά προ εκπλήξεων
Βέβαια αν είναι πάρα πολύ no name shop καλύτερα να το αποφύγεις
τελος παντων ο καθενας κανει αυτο που νομιζει καλυτερo για τον εαυτο του
No problem εγω μια φορα εμπλεξα και ειπα να το αναφερω:hippy:
Η τιμή είναι σημαντικό κριτήριο. Όταν δω διαφορά τιμής ελληνικού - ξένου καταστήματος που υπερβαίνει τα 30 ευρώ, θα προτιμήσω ασφαλώς το δεύτερο. Πολύ καλό είναι να υπάρχει τρόπος πληρωμής με paypal και επίσης δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα μέσω e-mail.Κριτήρια ποια είναι:η χαμηλή τιμή, η αποστολή, η ανταπόκριση του καταστήματος κλπ......
Η τιμή είναι σημαντικό κριτήριο. Όταν δω διαφορά τιμής ελληνικού - ξένου καταστήματος που υπερβαίνει τα 30 ευρώ, θα προτιμήσω ασφαλώς το δεύτερο. Πολύ καλό είναι να υπάρχει τρόπος πληρωμής με paypal και επίσης δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα μέσω e-mail.
βρε Γιάννη μη το χαλάς το θέμα..... please
Αγοράζετε από e-shop δορυφορικό εξοπλισμό ?????
ναι αγοραζω τακτικα
Ποια υπέρ και ποια κατά έχετε διαπιστώσει στις αγορές σας???
αμεσοτητα,τιμες,ελεγχος διαθεσιμοτητας
Είστε ικανοποιημένοι από τα Ελληνικά e-shop, αν όχι τι άλλο θα θέλατε να υπάρχει που να σας καλύπτει ?????
δεν εχω ψωνισει ποτε απο Ελληνικό διοτι δεν ετυχε παντως δεν υστερουν σε τιποτα απο τα ξενα
Και τέλος, καλές διακοπές ....
επισης Αντωνη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.