Έρευνα Δορυφορικής αγοράς....

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Αγοράζετε από e-shop δορυφορικό εξοπλισμό ?????

Ποια υπέρ και ποια κατά έχετε διαπιστώσει στις αγορές σας???

Είστε ικανοποιημένοι από τα Ελληνικά e-shop, αν όχι τι άλλο θα θέλατε να υπάρχει που να σας καλύπτει ?????-bye-

Και τέλος, καλές διακοπές ....

άλλο είναι το ερώτημα, ξέρω τι πουλάνε... ανάλυση θέλω από εσάς !!!!

Σεραφείμ, εσύ που έχεις εμπειρία αρκετή γιατί δεν έγραψες κάτι ????

Γνώμη μου είναι οι αγορές να γίνονται από καταστήματα που έχουν υποστήριξη και στην συνεχεία μιας αγοράς
Δηλαδή εάν πάθεις κάτι άμεση βοήθεια του προβλήματος η και αντικατάσταση ακόμα
τα e shop δεν νομίζω να παρέχουν κάτι τέτοιο
βασικά καλό είναι τα καταστήματα να έχουν την πλήρη ενημέρωση στο τι πουλάνε και να είναι έτοιμα για όλα :operator:

Απάντηση: Re: Έρευνα Δορυφορικής αγοράς....

Σεραφείμ, εσύ που έχεις εμπειρία αρκετή γιατί δεν έγραψες κάτι ????
Καλησπέρα! Θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τόσα τα ελληνικά όσο και τα ξένα. Δε μου έχει τύχει ποτέ προβληματικό κομμάτι. Φροντίζω πάντα να βρίσκω τη δυνατότερη χαμηλή τιμή για το προϊόν που θέλω και δε θα με ενοχλήσει καθόλου αν χρειαστεί να παραγγείλω από εξωτερικό.

Δηλαδή εάν πάθεις κάτι άμεση βοήθεια του προβλήματος η και αντικατάσταση ακόμα
τα e shop δεν νομίζω να παρέχουν κάτι τέτοιο
Νομίζεις λάθος.;)

Re: Απάντηση: Re: Έρευνα Δορυφορικής αγοράς....

Νομίζεις λάθος.;)

Γιατί γνωρίζεις τι αγορές έχω κάνει εγώ και αν αντιμετώπισα πρόβλημα πολύ απόλυτος γίνεσαι μερικές φορές!!!
Γενικά είναι να μην σου τύχει ένα πρόβλημα και ειδικά αν είναι από μακριά
Σε Ελληνικό κατάστημα από νησί που έκανα παραγγελιά δημιουργιθικε κάποιο θέμα και είχα την πλήρη αντικατάσταση
Σε ξένο μαγαζί που έκανα παραγγελιά βρήκα τον μπελά μου μια φορά για αυτό συνιστώ να ρωτάς ακόμα και εδώ μέσα στα forum σχετικά με την αξιοπιστία κάποιων μαγαζιών μην βρεθείς καμιά φορά προ εκπλήξεων
Βέβαια αν είναι πάρα πολύ no name shop καλύτερα να το αποφύγεις

Όσες φορές έχω ψωνίσει απο ιντερνετικό μαγαζί εξωτερικού, ειδικά Γερμανία, Δανία, Σουηδία έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Σε όλες τις περιπτώσεις μου παρείχαν υποστήριξη και κάποιο ελαττωματικό προϊόν που έτυχε μια, αλλάχτηκε άμεσα με καινούριο. Μόνο πρόβλημα τα ελληνικά ταχυδρομεία, που άμα αποφασίσει ο υπάλληλος να το κολοβαρέσει...πρέπει να πας στα κεντρικά για να το ψάξεις αυτοπροσώπως. Ειδάλως με courier όλα είναι ζάχαρη.

Με τα ελληνικά μαγαζιά σταμάτησα να ασχολούμαι μιας και πρόκειται για "σκιτζήδες", στην καλύτερη περίπτωση, απατεώνες στην χειρότερη. Μου έχει τύχει, ίδιο προϊόν στην Αθήνα να κοστίζει σχεδόν τα διπλά από ότι απέξω. Όσο δε για τα μαγαζιά "brick and mortar" ... αυτά ας γίνουν στάχτη και μπούρμπερη ή ας βάλουν μυαλό. Αρκετή τρέλλα και επιστήμη πούλησαν.

Αυτή είναι η άποψή και η εμπειρία μου, επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα αρχίσουν να λένε για "μεμονωμένες περιπτώσεις" μόλις "πρεσάρω" αρκετά, τότε θα ποστάρω γραφτές προσφορές, email απαντήσεις απο αντιπροσωπείες, λίνκς απο ελληνικά καταστήματα και θα τα αντιπαραβάλουμε με λίνκς από τα "αγαπημένα" μου.
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρευνα Δορυφορικής αγοράς....

Γιατί γνωρίζεις τι αγορές έχω κάνει εγώ και αν αντιμετώπισα πρόβλημα πολύ απόλυτος γίνεσαι μερικές φορές!!!
Γενικά είναι να μην σου τύχει ένα πρόβλημα και ειδικά αν είναι από μακριά
Σε Ελληνικό κατάστημα από νησί που έκανα παραγγελιά δημιουργιθικε κάποιο θέμα και είχα την πλήρη αντικατάσταση
Σε ξένο μαγαζί που έκανα παραγγελιά βρήκα τον μπελά μου μια φορά για αυτό συνιστώ να ρωτάς ακόμα και εδώ μέσα στα forum σχετικά με την αξιοπιστία κάποιων μαγαζιών μην βρεθείς καμιά φορά προ εκπλήξεων
Βέβαια αν είναι πάρα πολύ no name shop καλύτερα να το αποφύγεις
Όταν κάνεις έρευνα αγοράς, ξέρεις από πού θα κάνεις τα ψώνια σου και σπάνια βρίσκεσαι προ εκπλήξεως.;)

τελος παντων ο καθενας κανει αυτο που νομιζει καλυτερo για τον εαυτο του
No problem εγω μια φορα εμπλεξα και ειπα να το αναφερω:hippy:

τελος παντων ο καθενας κανει αυτο που νομιζει καλυτερo για τον εαυτο του
No problem εγω μια φορα εμπλεξα και ειπα να το αναφερω:hippy:

Νεος θα 'σουν και την πατησες.
Τωρα ξερεις.

Καλά πάτε και με βοηθάτε αρκετά, για να συνεχίσουμε ????

Κριτήρια ποια είναι:η χαμηλή τιμή, η αποστολή, η ανταπόκριση του καταστήματος κλπ......

Δεν σας λείπει κάτι άλλο ?????

Κριτήρια ποια είναι:η χαμηλή τιμή, η αποστολή, η ανταπόκριση του καταστήματος κλπ......
Η τιμή είναι σημαντικό κριτήριο. Όταν δω διαφορά τιμής ελληνικού - ξένου καταστήματος που υπερβαίνει τα 30 ευρώ, θα προτιμήσω ασφαλώς το δεύτερο. Πολύ καλό είναι να υπάρχει τρόπος πληρωμής με paypal και επίσης δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα μέσω e-mail.

Re: Απάντηση: Re: Έρευνα Δορυφορικής αγοράς....

Η τιμή είναι σημαντικό κριτήριο. Όταν δω διαφορά τιμής ελληνικού - ξένου καταστήματος που υπερβαίνει τα 30 ευρώ, θα προτιμήσω ασφαλώς το δεύτερο. Πολύ καλό είναι να υπάρχει τρόπος πληρωμής με paypal και επίσης δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα μέσω e-mail.

Eγω παντως αναρωτιεμαι ποιος θα ειναι ο επομενος δεκτης που θα παρεις οταν πουλησεις αυτον που εχεις.
Πονταρω πως θα ειναι HD.

Αγοράζετε από e-shop δορυφορικό εξοπλισμό ?????

ναι αγοραζω τακτικα

Ποια υπέρ και ποια κατά έχετε διαπιστώσει στις αγορές σας???

αμεσοτητα,τιμες,ελεγχος διαθεσιμοτητας

Είστε ικανοποιημένοι από τα Ελληνικά e-shop, αν όχι τι άλλο θα θέλατε να υπάρχει που να σας καλύπτει ?????-bye-

δεν εχω ψωνισει ποτε απο Ελληνικό διοτι δεν ετυχε παντως δεν υστερουν σε τιποτα απο τα ξενα

Και τέλος, καλές διακοπές ....

επισης Αντωνη

ξερω οτι κανεις ερευνα αγορας για κατι που σκεφτεσαι και ετοιμαζεις και σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχεις επιχειρηματικα, το ιδιο καλα οσο με την παρουσια σου και το ηθος σου εδω μεσα, λειπουν ατομα σαν εσενα στην πιατσα και ξερω πολυ καλα ποσους εχεις βοηθησει εδω και ειμαι σιγουρος οτι στα ιδια στανταρ θα κινηθεις όντας πια επαγγελματίας

φυσικά θα χρειαστείς γερο στομάχι και καινοτόμες-πρωτοποριακές κινήσεις και προιοντα για να αποκτήσεις μερίδιο και οντότητα στην αγορά

ευχομαι(μαστε) ολοψυχα να καταφερεις να πραγματοποιησεις με επιτυχια το εγχείρημα σου

και θα παρακαλούσα όλους τους φίλους που έχουν εμπειρίες καλές ή κακές πάνω στο θέμα να τοποθετηθούν

Από στομάχι μια χαρά πάω, ξεχνάς ότι είμαι Αεκτζής !!!!!

Ευχαριστώ Lary, αυτός είναι και ο λόγος που ζητάω την άποψή σας και θα ήθελα να είσαστε όσο πιο αναλυτικοί μπορείτε !!!!

Αξιοπιστία και συνέπεια + τιμές, αυτά είναι τα βασικά.

Το να είσαι καχύποπτος σε πελάτες με προβληματικά προϊόντα, τελικά, θα κάνει κακό στην τσέπη σου.

1) ΤΙΜΗ
2) ΤΙΜΗ
3) ΤΙΜΗ
4) paypal
5) πληθώρα αγορών
6) και τελική απόφαση σωστό περιβάλλον site (πραγματικά αν δεν μου κάνει το site δεν αγοράζω)

έχω κάνει πολλές αγορές από διαδίκτυο(το προτιμάω και στα γνωστά ελληνικά μαγαζιά) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα

δεν δίνω μεγάλη σημασία για το που βρίσκετε το site. Έχω αγοράσει απο κινά,τουρκιά,κορεα, ακόμα και ανταλλακτικά.
όταν αγοράζω απο χώρες εκτός EU πάντα ζητάω συσκευασία δώρου για να γλιτώσω τα tax και τελονια

καλή επιτυχία @afam