Εργαλεία Αέρος

Προσπαθησε να κολλησεις και να μεινει σταθερος ο μαστος πανω στον ρυθμιστη.
Σε πολλους ρυθμιστες της πλακας, εαν τους ζορισεις, μπορει να σπασει ολοκληρο το κατω κομματι του σπειρωματος

μερσι θαναση!
να κολησω με θερμοσιλικονη εννοεις?
ή να πασαλειψω τα σπειρωματα με καμια εποξικη?

και μενα ετσι μου φανηκε αλλά διστασα να το γραψω καθως δεν περιμενα οτι θα ηταν πλαστικο!
καπου ειχα μια κολλα 2 συστατικων. την εβαλα, μοιαζει να πακτωθηκε. δοκιμη μια αλλη μερα.
τη γατζωσα και με ενα σφικτηρα απο το ρυθμιστη, που θα τον αφησω μονιμα εκει, ετσι ελπιζω να μην την πεταξει στα ζορια.
δεν εβγαλα φωτο ομως. ειδα το ποστ αφου ειχα ξεκινησει το κολλημα

θενκς για τη βοηθεια παιδια!

Πράγματι μια φώτο θα βοηθούσε πολύ.

Αν έχω καταλάβει πάντως καλά, αν είναι πλαστικό, λογικά θα υπάρχει και ανταλλακτικό.

κανονικα θα επρεπε να αντικατασταθει αλλά ενας διπλος (1/4 ιντσας) με ρυθμιση, θελει κανα εικοσαρι απο οτι ειδα στο σκρουτζ. δεν ξερω ομως μηπως ειναι και αυτος πλαστικος γιατι ειδα διπλους ρυθμιστες και με 50 και με 60 ευρω
δεν λεει να αγορασεις το ανταλλακτικο ( που δεν ξερω και ποσο θα κανει) και θα ειναι παλι πλαστικο.

Στα κομπρεσερ μέχρι 150-200 ευρώ βλέπω έχουν πολλοί τέτοια προβλήματα, κι εγώ που έχω τον 50αρι τον Parkside με πολλή ευλάβεια συμπεριφερομαι στα εξαρτήματα..
Θεωρώ ότι αν όντως σπάσει κάτι, η αλλαγή του εξαρτήματος με κάτι πολύ ποιοτικότερο αξίζει.

Εντωμεταξύ ψάχνω ρυθμιστή πίεσης για να μπαίνει ακριβώς πριν το πιστολι βαφής..
Είδα ότι υπάρχουν ειδικά και ξεκινάνε και από το 10αρικο και πάνε όσο θες, αλλά με έναν ρυθμιστή σαν αυτούς που μπαίνουν μετά τους μαστούς θα μπορούσα να κάνω δουλειά;
Πχ https://www.prometheus.gr/product/5...agides-elaiotires-bulle-rythmistis-mini-r-14-

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το βάρος που είναι γύρω στα 300g

Στα κομπρεσερ μέχρι 150-200 ευρώ βλέπω έχουν πολλοί τέτοια προβλήματα, κι εγώ που έχω τον 50αρι τον Parkside με πολλή ευλάβεια συμπεριφερομαι στα εξαρτήματα..
Θεωρώ ότι αν όντως σπάσει κάτι, η αλλαγή του εξαρτήματος με κάτι πολύ ποιοτικότερο αξίζει.

Είδα ότι υπάρχουν ειδικά και ξεκινάνε και από το 10αρικο και πάνε όσο θες, αλλά με έναν ρυθμιστή σαν αυτούς που μπαίνουν μετά τους μαστούς θα μπορούσα να κάνω δουλειά;
Πχ https://www.prometheus.gr/product/5...agides-elaiotires-bulle-rythmistis-mini-r-14-

Και γιατί δεν παίρνεις πιστόλι βαφής με ρυθμιστή πίεσης;

Έχει ρύθμιση αέρα αλλά δεν έχει σχέση με το να δίνεις πχ 2-3 bar μέχρι το πιστολι.. Και να έχεις πάντα τέρμα ανοικτή την είσοδο στο πιστόλι πάνω..

Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

...

Για να ρυθμιζεις την πιεση πανω στο πιστολι θες ενα τετοιο ρυθμιστη, με μικροτερο ογκο, απο αυτον που ποσταρες, ο οποιος ειναι βασης.

pro_ruumistimanometroInp.jpg

Ο ρυθμιστης πανω στο πιστολι εξυπηρετει οταν υπαρχουν περισσοτερα απο 8 μετρα σωληνα αερος, οταν εχεις μεγαλο καζανι και βαφεις μεγαλες επιφανειες (παρατεταμενη ροη αερα). Οποτε με τον ρυθμιστη και με πατημενη τη σκανδαλη ρυθμιζεις ακριβως την πιεση στο πιστολι.

Για να ρυθμιζεις την πιεση πανω στο πιστολι θες ενα τετοιο ρυθμιστη, με μικροτερο ογκο, απο αυτον που ποσταρες, ο οποιος ειναι βασης.

pro_ruumistimanometroInp.jpg

Ο ρυθμιστης πανω στο πιστολι εξυπηρετει οταν υπαρχουν περισσοτερα απο 8 μετρα σωληνα αερος, οταν εχεις μεγαλο καζανι και βαφεις μεγαλες επιφανειες (παρατεταμενη ροη αερα). Οποτε με τον ρυθμιστη και με πατημενη τη σκανδαλη ρυθμιζεις ακριβως την πιεση στο πιστολι.

Προτιμήστε κατι ποιοτικό γιατι ένα τέτοιο που πήρα από Κίνα βγήκε μάπα.

Έχει ρύθμιση αέρα αλλά δεν έχει σχέση με το να δίνεις πχ 2-3 bar μέχρι το πιστολι.. Και να έχεις πάντα τέρμα ανοικτή την είσοδο στο πιστόλι πάνω..

Λάθος.
Αν βαφεις με μακρυ καλώδιο η πιεση του πιστολιου θα είναι ότι να ναι στα ενδιάμεσα.
Ρυθμιστής πανω στο πιστολι.

Λάθος.
Αν βαφεις με μακρυ καλώδιο η πιεση του πιστολιου θα είναι ότι να ναι στα ενδιάμεσα.
Ρυθμιστής πανω στο πιστολι.
ναι ρε συ Κυριακο το ιδιο λεμε. Εχω σωληνα 15μ , ξερω οτι υπαρχουν απωλειες, ειναι και 8αρα η σωληνα..
Για αυτο θελω να παρω ενα τετοιο

Πανο εχεις να προτεινεις καποιο;

Καλησπερα στη παρεα
Θα ηθελα τα φωτα σας

Ο πατερας μου μου ζητησε να του παρω ενα κομπρεσερ για ψιλοδουλειες που κανει κατω στην Κρητη
Επειδη το αμαξι μου ενα Clio 2004 απο το ηλιο εχει γινει μη πω πως σκεφτομαι να παρω ενα μεγαλυτερο κομπρεσερ ωστε να το βαψω ολο με Plasti Dip κατα το καλοκαιρακι
Απο οσο εχω διαβασει αυτες τις μερες μαλλον χρειαζομαι ενα 100lt 3hp με ιμαντα ...
https://www.skroutz.gr/comparelists/2235?compare=14239242,8170902,8578612&from=favorites
απο αυτα τα 3 τι λετε?
σε καποια σελιδα εδω διαβασα οτι τα φθηνα τορος ειναι κ αυτα κινεζικα αξιζει τα 100 ευρω παραπανω ?
Αν εχετε καποια αλλη προταση δεκτη

Επισης θα ηθελα προτασεις για τα εξης μιας κ δεν ειμαι γνωστης κοιταζω διαφορα κ εχω χαθει λιγο
Θελω ενα αξιολογο πιστολι ανω δοχειου για βαφη (καπου διαβασα οτι για plasti dip θελει 1.8) οσο οικονομικο γινεται αλλα να κανω τη δουλεια μου σωστα
Ρυθμιστη πιεσης ? πανω στο πιστολι ?
θα φτιαξω το συστημα με τις χαλκοσωληνες κ τις βανες για να μαζευω το νερο κ στο τελος θα βαλω μια υδροπαγιδα αλλα δεν ξερω ποια
θελω γυρω στα 20-25 μετρα λαστιχο
Αυτα προς το παρων αν νομιζετε οτι θα χρειαστω κατι αλλο που μου διαφευγει να μου το πειτε

Ευχαριστω