Στο βιντεο κατα το κλεισιμο αρχικα ο φιλος εδιξε οτι η μεγκενη κλειστη τζογαρει..
Απο το 17' -20' δευτερολεπτο αυτο δεν δειχνει...;..δεν παιζει δηλ αριστερά-δεξια...;αυτο δεν ειναι τζογαρισμα...;
Εκτος και εαν εχω καταλαβει λαθος...
osatosa,Με δισταγμό όμως θα πω τον προβληματισμό μου και ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις αν δηλαδή μία τέτοιου μεγέθους μέγγενη έχει ανάγκη από παντελή έλλειψη τζόγων δεδομένου ότι η δουλειά της είναι να συγκρατεί διάφορα αντικείμενα για επεξεργασία, και αυτό νομίζω ότι το έκανε όταν γινόταν το τελικό σφίξιμο ασχέτως τζόγου κατά την διαδρομή.
Για λύσε μου και την απορία μου τώρα... (Το ανέφερα κι ο Κυριάκος).
Τους πύρους γιατί τους έβαλες και δεν έβαλες μεγαλύτερες βίδες με στρογγυλεμένες τις μύτες;
Μας καλυψες απολυτα....ευχαριστουμε...Στο ερώτημα ποια η χρησιμότητα της συγκεκριμένης "επέμβασης", ο "αποκλειστικά λειτουργικός λόγος" που την έκανα είναι ο παρακάτω:
Μου είναι πολύ βολικό σε κάποιες δουλειές που θέλουν ακρίβεια, να χρησιμοποιώ ως αναφορά την πάνω επιφάνεια από τις πλάκες των σιαγόνων (δηλ. για να πέρνω περασιά που λέμε)
Αν υπάρχει τζόγος, μπορεί μεν το κομμάτι που πιάνει η μέγγενη όταν σφίξει αυτή να μην παίζει, ναι, αλλά η μπροστά με την πίσω πλάκα δεν αντικρίζουν η μία την άλλη πράγμα που ενίοτε μου είναι χρήσιμο.
Αυτός είναι ο "ταπεινός" λόγος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.