Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην Αγία Παρασκευή τα παλιά τα είχαν καλύψει στα ράφια και αυτά που κυκλοφορούν σήμερα δεν τα έβγαλαν καθόλου.

δεν υπήρχε καμία απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 τις καθημερινές ή τις 18:00 τα ΣΚ όπως τώρα κλπ κλπ.
Μιλάμε για πολύ σκληρό λοκντάουν τότε και πολύ light τώρα, μην τους πάρει ο διάολος πρωινιάτικα....

στη πατρα καιρο τωρα καθε μερα απο τις 6 ολοι μεσα. τουλαχιστον στην αθηνα τις καθημερινες ειστε μεχρι τις 9 εξω. εδω 5:30 τα μαγαζια κλεινουν

σε δυο μαγαζια που παρελαβα εργαλεια τουτες τις μερες, το ενα ηταν στην ακρη της πολης, δικο του παρκινγκ, αριστη ορατοτητα οπότε μπορουσε να δει ποιος ερχεται στο μαγαζι. μου εκοψε αποδειξη κανονικα αν και μου το εφερε ο ιδιος στο αμαξι. και πληρωμη με καρτα με ασυρματο μηχανημα εξω απο το μαγαζι.
στο αλλο μαγαζι που ηταν μεσα στη πολη, αφου ειδα το κουτι στη πορτα, μου λεει πηγαινε στο αμαξι και θα στο φερω ο ιδιος.
μου το εφερε στο αμαξι (συνομωτικα ;) ) κοιτωντας δεξια-αριστερα πρωτα, αφου πρωτα το σφραγισε μεσα σε σακουλα για κουριερ που συνεργαζεται το μαγαζι και το πληρωσα με μετρητα γιατι απαγορευοταν να χρησιμοποιησει το μηχανημα για καρτα.
μαλλον και καλα οτι το πηγαινε στη κουριερ στην οποια ανηκε η σακουλα
ισως και οι ιδιοι οι μαγαζατορες δεν ξερουν τι να κανουν και φοβουνται γιατι τα προστιμα ειναι τρελα

πήρα μόλις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του Lidl.

Για την Αττική δεν μπορούν να γίνουν αγορές με click away φυσικά, αλλά ούτε και με τιμολόγιο.
θα περιμένουμε λοιπόν ....

Παιδια να ρωτησω μηπως θυμαται καποιος........ Επαναφορτιζομενο 18V (η 20V) κρουστικο δραπανοκατσαβιδο
βγαζει το lidl, και ποσο κανει?

φυσικα
https://www.youtube.com/watch?v=6lfOV_UfHj8
κομπλε στα 60 ευρω!
και ειναι απο τα πλεον καλα με πολυ δυναμη, ισχυροτερο του απλου

περισυ εβγαλε (αλλα δεν το εφερε ακομα) KAI κρουστικο δραπανοκατσαβιδο brussless ακομα ισχυροτερο λιγο ακριβοτερο, νομιζω στα 80 κομπλε
https://www.youtube.com/watch?v=rkK9s7lfIrY

Γιατί το λες αυτό; Έχεις κάποια πληροφορία; Ρωτάω γιατί τον περασμένο Απρίλιο (2020) είχε φέρει τη σειρά Brushless. Δεν ξέρω βέβαια αν είχε πουλήσει ικανοποιητικά ή πήγε άπατη στην Ελλάδα, καθότι σαφώς ακριβότερη από την απλή πράσινη σειρά (πχ το απλό δραπανοκατσάβιδο στα 50 ευρώ πλήρες ενώ το brushless στα 70) αλλά είχε και 5 χρόνια εγγύηση έναντι 3 της απλής σειράς. Προσωπικά ο πιο σοβαρός λόγος για μένα για να μη φέρει νέα εργαλεία από εδώ και πέρα (εννοώ μοντέλα/σειρές που δεν έχει ξαναφέρει) είναι η καραντίνα και οι διαδοχικές απαγορεύσεις πώλησης εργαλείων, με συνέπεια να έχουν προφανώς πάρα πολλά κομμάτια ήδη στις αποθήκες τους (όπως κι αυτά που ήταν να φέρει από σήμερα) τα οποία και θα πρέπει το συντομότερο να ξεστοκάρουν, με συνέπεια να πάνε πίσω τα πλάνα για λανσάρισμα νέων σειρών...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θεωρω δυσκολο να το δουμε γιατι η τιμη ξεπερνα κατα πολυ την τιμολογιακη πολιτικη του εμπορικου κοινου που απευθυνεται....καθως εποιτα μπαινει στην ζυγαρια καποιος με επωνυμα εργαλεια.... Τα εφερε μια φορα και δεν τα ξαναδαμε....ισως να φταιει και η ολη ιστορια και να πηγαινει πισω το ολο λανσαρισμα οπως λες...θα δειξει...
Αρα το 18v της B&D αλλα με 2 μπαταριες στα 85 ευρω ειναι περιπου στα ιδια specs και τιμη?
Οχι...θεωρω οτι το performance 18v θα ειναι κατα πολυ ανωτερο της Β&D..... Εαν δεν εχεις πολλες απαιτησεις το απλο με τα 60 ευρω μια χαρα θα σου κανει δουλεια....

Καλήμερα να πάρω αυτήν την εργαλειοθήκη που φέρνει τώρα ή να περιμενω αυτή σε βαλίτσα που είχε παλιά;;;;
59f1b216ac51147187ec00a23b822038.jpg
f8a90c1c79dd6306382723a0dcb3dfef.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απο βδομάδα φέρνει το δισκοπρίονο σιδήρου . Το έχει κανείς δουλέψει να μας πει την γνώμη του .

απο βδομάδα φέρνει το δισκοπρίονο σιδήρου . Το έχει κανείς δουλέψει να μας πει την γνώμη του .
Για απλές βασικές δουλίτσες,λαμες,μικρά στραντζαριστα,φαλτσοκοπες είναι παραπάνω από άριστο.Παρτο με κλειστά μάτια.Παντα με κριτήριο την τιμή του βέβαια.

Εμενα μου αρεσει που ειναι μικροκαμωμενη η κατασκευη και ευκολα μεταφερομενη (δεν νομιζω οτι θα ειναι πανω απο 5-6 κιλα συνολικα)....
Kριμα που εδω Αθηνα δεν θα εχουμε την δυνατοτητα να προβουμε σε αγορα...θα ηθελα να το δω απο κοντα...

Μανο..για κοιλοδοκο ουδεις λογος..ας πουμε 1,5-2,5mm παχος..;

Αντωνη πως θα το κανουν αφου δεν υπαρχει σταθερο προιον....;
Μονο εαν υπαρχει μεγαλη γκαμα προιοντων μπορει να γινει...και προσωπικα το βλεπω να καθυστερει πολυ αυτο το σεναριο...

Ας ελπιζουμε τοτε αν ποτε γινει αρση των μετρων να τα βγαλει ολα μαζεμενα γιατι εχει αρκετα ενδιαφεροντα εργαλεια.

Εγω εαν ημουν στην θεση του Lidl οταν θα αρθουν γενικος τα μετρα θα εκανα μια εβδομαδα προσφορων με εργαλεια...θα εβγαζα οτι θα υπηρχε και δεν υπηρχε σε στοκ,ακομη θα εβαζα και καποια σε εκπτωση ωστε να φυγουν....
Δεν μπορεις να ανεβαζεις προσφορες και να τις κατεβαζεις(φυσικα απο ανωτερα βια)και να μην θες μετα να τα διωξεις...καπου εχουν παραμεινει ολα αυτα τα εργαλεια...
Υπομονη λοιπον...