Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

βρυούλων καλαμαριά
Δεν τα πρόλαβα, μάλλον τα μάζεψαν από εκεί τα προηγούμενα δραπανοκατσάβιδα.
Έχει μόνο αυτά του φυλλαδίου και μάλιστα πολλά.

Όποιος ψάχνει αλφάδι ή γωνίες έχει...όπως και ένα σωρό εργαλεία από προηγούμενες προσφορές.

Έχει και τον φορτιστή μπαταριών (αυτοκινήτου), που τον ψάχνω ανελέητα να κάνω μιά εξυπηρέτηση?

Λοιπον.. πηρα προχτες το παρακατω σφυρι απο το λιντλ.. 4.99 .. παω σημερα στο πρακτικερ να δω για κατι ξυλα τιμες κλπ, κοιταω στα εργαλεια το ιδιο ακριβως σφυρι ποσο ειχε..? 16.90

Μπορειτε να το τσεκαρετε..

IMG_20150312_175149.jpg

Λοιπον.. πηρα προχτες το παρακατω σφυρι απο το λιντλ.. 4.99 .. παω σημερα στο πρακτικερ να δω για κατι ξυλα τιμες κλπ, κοιταω στα εργαλεια το ιδιο ακριβως σφυρι ποσο ειχε..? 16.90

Μπορειτε να το τσεκαρετε..

Δεν υπαρχει απολυτος καμια περιπτωση να βρεις εργαλειο Powerfix στο Πρακτικερ. Αυτο που ειδες ειναι εργαλειο παρομοιας εμφανισης (η ιδιας) αλλα αλλου κατασκευαστη.
Στο Πρακτικερ το βρισκεις ολο το χρονο, για αρκετα χρονια, στο Lidl το βρισκεις μονο για μια εβδομαδα καθε 6 μηνες η ενα χρονο σε ακανονιστα διαστηματα.
Μου αρεσουν τα εργαλεια του Lidl αλλα δεν φανατιζομαι κιολας. Εχουν χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο γιατι το μαρκετινγκ τα χρησιμοποιει σαν κραχτες αλλα δεν ειναι μιση τιμη που διαβαζω κατα καιρους. Ειναι αρκετα φτηνοτερα. Αυτο μονο.

LIDL Ιταλία από 19/3 έχει εργαλεία που λογικά θα ακολουθήσει η σειρά τους εδώ. Βαλίτσα 101 εργαλείων, γωνιακό τροχό, βάση γωνιακού τροχού και έχει την ηλεκτρική πλάνη. για όσους ενδιαφέρονται. Εγώ την έχω από την προηγούμενη φορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=446

Παναγιώτης, Ασπρόπυργος

Λογικά σε εμάς η πλάνη θα έχει κοντά στα 40 ευρώ όπωσ είχε μέχρι τώρα.
Πάντως εγώ θα την χτυπήσω!!!

Στα 35 θα την χτυπήσω μάλλον . Παραπάνω οχι γιατι βρίσκεις ανα πάσα στιγμή την Einhel με 40-45 στο σκρουτζ. Δεν φαντάζομαι οτι έχουν διαφορές.\

Το κολωνάκι δείχνει ενδιαφέρον μαζί με τον γωνιακό τροχο να συμπληρώσω.

Τι μήκος κοπής έχει άραγε αυτό; Μπορεί να κόψει καμια τάβλα για παράδειγμα; Για σίδερο δεν με πολυενδιαφέρει.

Last edited:

Εγω θα χτυπησω την πλάνη...

και μετα τελος με τα εργαλεια... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

που θα παει θα το πιστεψω στο τελος...!!!

Παιδια γυαλοχαρτα βαση γυαλοχαρτων στο στοχαστρο απο εμενα.
Εχω και την βαση του γωνιακου αλλα περιμενει στο ραφι χωρις να την εχω τεσταρει ακομη.
Ο γωνιακος επισης ειναι στην συλλογη μου στο εξοχικο.
Καλος δυαντος ρυθμιζομενος αλλα εχει το "κακο" πως δε μπορει να δουλευτει με το ενα χερι λογο σκανδαλης.
Και δυστυχως αν και οχι τοσο ασφαλες χρειαζεται καμια φορα...

Παιδια γυαλοχαρτα βαση γυαλοχαρτων στο στοχαστρο απο εμενα.
Εχω και την βαση του γωνιακου αλλα περιμενει στο ραφι χωρις να την εχω τεσταρει ακομη.
Ο γωνιακος επισης ειναι στην συλλογη μου στο εξοχικο.
Καλος δυαντος ρυθμιζομενος αλλα εχει το "κακο" πως δε μπορει να δουλευτει με το ενα χερι λογο σκανδαλης.
Και δυστυχως αν και οχι τοσο ασφαλες χρειαζεται καμια φορα...
Κυριακο ορθως και ΔΕΝ μπορει να δουλευτει με το ενα χερι...δεν ειναι το πιο μικρο μεγεθος (επονομαζομενο και σβουρακι στην οικοδομη) τον εχω για αυτο στο λεω...ειναι αρκετα μακρυς αρα και επικυνδινος για χρηση με ενα χερι...
ΑΝ ηταν σαν αυτο τοτε θα μπορουσε να δουλευτει με ενα χερι...
1955524_CD115_3.JPG

δεν ξέρω παιδιά ,αλλά εγώ από τότε (πριν κανα δυάρι χρόνια) που κόντεψα να χάσω ένα δάχτυλο , όταν μου έφυγε o γωνιακός (ένα b&d που ούτε θυμώμουν που το είχα αγοράσει ) πήρα και πήρα έναν Makita στα 80 euros προσφορά , που και να θέλεις δεν δουλεύεται με ένα χέρι , έτσι όπως τον έχει βάλει τον διακόπτη στο πλάι η Makita . Ταρζανιές δεν κάνω άλλο. Κιαν σε κόψει ο τροχός , κάνουν έναν γλυκό κόψιμο , που ούτε το καταλαβαίνεις .

Δεν αντιλέγω γιαυτό βλεπετε και το πως το διατυπωνω.
Απλά σε κάποιες εργασίες πχ λείανση με φύλα και velcro δεν μπορείς να έχεις πάντα και τα δύο χέρια στον τροχό.
Επίσης πολλά κοψίματα σε πλακάκια για γωνίες κλπ.
Δε λέω να κάνεις κοπή σε στρατζαριστο με το ένα χέρι προς θεού.

Δεν αντιλέγω γιαυτό βλεπετε και το πως το διατυπωνω.
Απλά σε κάποιες εργασίες πχ λείανση με φύλα και velcro δεν μπορείς να έχεις πάντα και τα δύο χέρια στον τροχό.
Επίσης πολλά κοψίματα σε πλακάκια για γωνίες κλπ.
Δε λέω να κάνεις κοπή σε στρατζαριστο με το ένα χέρι προς θεού.

Κυριακο καταλαβαινω απολυτα τι θελεις να πεις και εχεις δικιο ειναι δουλειες που πρεπει να τις κανεις με το ενα χερι...
Απλα αυτο ΔΕΝ μπορεις να το κανεις με τον οποιοδηποτε γωνιακο ακομα και ο μικρος του Lidl ΔΕΝ ειναι αρκετα μικρος ωστε να τον βολευεις ασφαλως με το ενα χερι...και για αυτο ΔΕΝ εχει την δυνατοτητα ασφαλισεις του διακοπτη...

μονο οι μικροι (σαν αυτος της φωτο) εχουν την δυνατοτητα ασφαλισης και χρησης "ασφαλως" με ενα χερι...!!!

Μα Ευγενιε γιαυτο το αναφερω και εγω!
Για να ειναι ενημερος καποιος που διαβαζει εδω και σκεφτεται να τον αγορασει!

Αυτο που περιγραφω το καταφερνει πολυ καλα ενας 13-125 Bosch που εχω!!!

Να ρωτησω ο αδαης η πλανη που μπορει να μου χρησιμευσει?
Επισης η βαση τροχου, ταιριαζει με ολους τους τροχους? διοτι εχω το blackdecker της ποιο πανω φωτογραφιας καθως και ενα bosch μεγαλο.

Έχεις δει το ξύλα από παλέτες που η επιφανεία τους είναι άγρια?
Ένα πέρασμα με την πλάνη στα 1,5 χιλιοστά θα τα κάνει λεία!!!!
Εξαιρετικό εργαλείο!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Να ρωτησω ο αδαης η πλανη που μπορει να μου χρησιμευσει?
Επισης η βαση τροχου, ταιριαζει με ολους τους τροχους? διοτι εχω το blackdecker της ποιο πανω φωτογραφιας καθως και ενα bosch μεγαλο.

Τη βάση την έχω από προηγούμενη προσφορά! ΔΕΝ κάνει για όλους τους τροχούς, ένας skill και έναν δεύτερο (σε θυμάμαι μαρκα) που είχα δεν ταιριάζουν, αργότερα φυσικά πήρα και τον τροχό της Parkside (που να τονίσω ότι του έχω βγάλει το λάδι από τότε που τον πηρα) που στη βάση μπήκε απλός να δω αν ταιριάζει.. Δεν έτυχε να κόψω κάτι με αυτή!!

Προσωπικα την βαση του γωνιακου θα την απεφευγα...και ΔΕΝ αναφερομαι μονο για την συγκεκριμενη...
ο λογος απλος...ΑΝ κανει οτι φευγει απο εκει περα...ειτε για την εβαλε καποιος λαθος...ειτε γιατι σπασει κατι...τρεμω στην ιδεα του που θα καταληξει...ειδικα αν ειναι πανω σε παγκο αρα και υψος κοιλιας κτλ κτλ...!!!
ΔΕΝ εχω χρησιμοποιησει ποτε...και ΔΕΝ θα ηθελα να δοκιμασω...

πως να φύγει απο εκεί; δεν το βλέπεις λίγο απίθανο; Εκτός του οτι θα βιδώνει με σφιγκτήρα εχει και το προστατευτικό μπροστά απο τον τροχό..

εξάλου δεν χρειάζεται να το χειρίζεσαι φάτσα φόρα. Απο τα πλάγια μια χαρά κατεβάζεις το χερούλι..

Οπτικά τουλάχιστον μου φαίνεται ασφαλές. Φυσικά μπορεί να πεταχτεί κάποιο θραύσμα απο τον τροχό γι αυτό πρέπει να φοράς και γυαλιά. Αλλα αυτο είναι αυτονόητο οταν χρησιμποιείς τροχό. Ακόμη και στο dremel που είναι μικρούλης τροχός.

Ο Κυριάκος που το έχει μπορει να μας πει αν η βάση ως κατασκευή εχει καλό κέντρο βάρους και γενικότερα αν είναι στιβαρή;