γιου αρ γκαντέμη μποϊΉ τυχερος ειμαι, ή ολα οσα εχω ειναι για πεταμα και δεν το ξερω
Παντως, οταν ειχα παρει το απλο 20v, ειχα αλλαξει 3 για να βρω ενα που να μην ειναι εκκεντρο.

γιου αρ γκαντέμη μποϊΉ τυχερος ειμαι, ή ολα οσα εχω ειναι για πεταμα και δεν το ξερω
Παντως, οταν ειχα παρει το απλο 20v, ειχα αλλαξει 3 για να βρω ενα που να μην ειναι εκκεντρο.
Παρουσίαση του κατσαβιδιού:Νεα εποχη στα εργαλεια Lidl?!
Eγω παντως βλεπω ενα ισχυροτατο 4βολτο κατσαβιδακι με φουτουριστικο σχεδιο, out of the ordinary, με μοτερ brushless (!!!) και ροπη 10 Νm (!!!!).
Τετοια ροπη σε 4βολτο δεν εχω ξαναδει παρα μονο στο Bosch GSR Mx2Drive το οποιο ανηκει στην Pro σειρα της Bosch με εξαγωνο τσοκ που ομως δεν εχει Brushless moter.
Απο την αλλη, το μωβ δραπανακι του Lidl οχι μονο εχει μοτερ χωρις καρβουνακια αλλα και μεταλλικο τσοκ που σφιγγει! Ουτε αυτο το εχω ξαναδει σε 4βολτο κατσαβιδι!!
Βεβαια η μπαταρια του parkside ΔΕΝ ειναι αποσπωμενη οπως του Bosch, αλλα απο την αλλη η χωρητικοτητα της ειναι 3Αh(!!) ενω του Bosch η αποσπωμενη ειναι μολις 1.3Αh.
Το Parkside φορτιζει απο υποδοχη USB C type πραγμα πολυ καλο καθως δεν χρειαζονται ειδικοι ανταπτορες και καλωδια.
Περα απο αυτα τα σημαντικα και αξιολογα χαρακτηριστικα, διαβαζω επισης οτι οι μαξιμουμ στροφες φτανουν τις 1000rpm στην λειτουργια της διατρησης!!
Επισης κατι που εκτιμω ιδιαιτερα, εαν ειναι αυτο που νομιζω, βλεπω οτι η αλλαγη περιστροφης (βιδωμα/ξεβιδωμα) γινεται ηλεκτρονικα.
Δυσκολα θα πατησεις κατα λαθος δηλαδη το κουμπακι που υπαρχει σε σχεδον ολα τα δραπανα για να αλλαζει η φορά περιστροφης.
Περαν των παραπανω το copy paste της Bosch συνεχιζεται... Ενα στυλο θερμοκολλας και ενα πολυ ενδιαφερον τριβειο που θυμιζουν τα αντιστοιχα της σειρας DIY της Βοsch.
H νεα μωβ σειρα συμπληρωνεται και με ενα σκουπακι. Δεν ξερω τι κρυβεται πισω απο την επιλογη του συγκεκριμενου χρωματος για τη νεα σειρα εργαλειων του Lidl, παντως οπως και να εχει το θεμα, ειναι ευχαριστο να βλεπουμε μια εταιρεια να δινει μια νεα πνοη και σε design και σε χαρακτηριστικα στα εργαλεια της. Ας ειναι και copy paste!
Απο εμενα, ενα μεγαλο μπραβο στα Lidl/Parkside που συνεχιζουν να βγαζουν νεα, συγχρονα, προσιτα και αρκουντως αξιολογα εργαλεια![]()
χμμμ αν οι επιδοσεις ειναι αυτες που διαφημιζονται το υψος της τιμης χωνευεται.Καμία αντίρρηση, αλλά για τέτοια χρήση δε νομίζω ότι αξίζει να δώσει κάποιος τα 30 ευρώ που ζητάει, ουσιαστικά για το νέο design, όταν πχ η Parkside βγάζει κατά καιρούς το 12βολτο δραπανοκατσάβιδο σε κοντινή τιμή και με πολύ καλύτερες δυνατότητες συν τις εναλλακτικές ανεξάρτητες μπαταρίες, όπως και τα μικρά επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια (παρόμοια με τα IXO της Bosch) στη μισή τιμή σχεδόν.
Αυτό ούτε σε ξύλο καλά καλά δε φαίνεται ικανό να τρυπήσει από κάποιο μέγεθος τρυπανιού και άνω.
το ιδιο και η δικη μου 4αρα. 12/2019 αγορασμενη απο πατραΕίδα όμως ημερομηνία παραγωγής 12/2019 !!!
Αγόρασε κανείς 4αρα να μου πεί τί ημερομηνία γράφει?
Καινούργια φαίνεται οπότε αν δεν παρατηρήσω κάτι στη χρήση το ΣΚ μάλλον θα την κρατήσω. Αλλά να ξέρω αν έκανε κάποιος τράμπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.