Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Άρα προτείνεις ανοξείδωτες...
Σαφως και το ανοξειδωτο ειναι ασφαλεστερο για τροφιμα

και τα μαχαιροπιρουνα ειναι ανοξειδωτα
και τα καλα μαγειρικα σκευη εσωτερικα ειναι ανοξειδωτα
το 18% χρωμιο που περιεχει το ανοξειδωτο δεν ειναι τιποτα σε αντιδιαστολη με το γαλβανι

• Like
Reactions: mastroxalastis
Προς αποφυγή παρανόησης τo γαλβάνι δεν έχει καμια σχέση με το χρώμιο. Το γαλβάνι είναι ψευδάργυρος. Απλά η σύγκριση που έγινε παραπάνω είναι μεταξύ ανοξείδωτου που έχει το χρώμιο μέσα του από την χαλυβουργία, και με τις επιχρωμιωσεις που δεν ξερω πως γίνονται. Το ζήτημα στο συγκεκριμένο θέμα είναι η αντοχή της επίστρωσης στη χρηση. Από θεμα ασφάλειας είναι το ίδιο υλικό. Σαφώς το ανοξείδωτο είναι πολύ καλύτερο, αφου όσο χτυπημα, τρίψιμο κλπ και να φάει δεν έχει θέμα.

• Like
Reactions: ikomninos
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Την Παρασκευή πρωί πήγα στο lidl της περιοχής μου (Άργος Ορεστικό) να πάρω τον προβολέα. Ρωτάω μια υπάλληλο και μου λέει εξαντλήθηκε. Πήρε τηλέφωνο μπροστά μου στο άλλο κατάστημα του νομού (Καστοριά), όπου κι εκεί είπαν ότι δεν υπάρχει. Μου λέει αφού είναι άνω των 20 ευρώ πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μήπως και το στείλουν. Πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν μπορούν μόνο να με ενημερώσουν αν υπάρχει σε άλλον νόμο ( δεν μπορώ να πω ότι ήταν κ ιδιαίτερα ευγενική). Σημερα, μετά από μια εβδομάδα, πήγα στο κατάστημα της Καστοριάς και ως δια μαγείας ένας προβολέας (σφραγισμένος) με περίμενε στο ράφι. Διάβασα τα σχολεία εδώ και όντως είναι φοβερός. ( ο ryobi ήθελα σχεδόν τριπλάσια χρήματα)
Υ. Γ. Είχε και το καρφωτικο στα 39.90 αλλά κρατήθηκα. Αν αξίζει να μου το πείτε! IMG_20210421_211202.jpg

• Like
Reactions: nickolas
Σπεσιαλ.
Από την άλλη εγώ είμαι δυσαρεστημένος.
Και δευτερος φορτιστής του Lidl ο γκρι βγηκε off.
Ο πρωτος στην τριετία ήταν του 2014 και ο δευτερος του 2017.
Και οι δυο με ελάχιστες φορτισεις.

Σπεσιαλ.

τα παρκυ πρεπει να τα αγαπας διαφορετικα ερχεται το πνευμα του osatosa και στα χαλαει :)

• Haha
Reactions: nikfor and AFam
Σπεσιαλ.
Κυριάκο για ποιον φορτιστή μιλάς;

λιγα πραγματα οντως.
δυστυχως δεν τα εχει σε τιμες προσφορας, συνηθως -30% οπως κανει οταν τα φερνει στα "μουγγά" ή τον αυγουστο
η σπαθοσεγα του ειναι (για την τιμη της) πολυ καλη, σαφως καλυτερη και δυνατοτερη απο την αντιστοιχη μπαταριας.
δεν συντονιζει τοσο ευκολα οσο η μπαταριας και οι τζογοι της ειναι μικροτεροι. τουλαχιστον σε αυτα τα κομματια που εχω εγω.

προσωπικα θα περιμενω το καλοκαιρακι για τον αναδευτηρα που περισυ τον εβγαλε στα 35 €.
για χρωματα κανεις δουλεια με ενα αναδευτηρα 3-5 ευρω και ενα δυνατο δραπανο.

αυτα που φαινεται οτι αξιζουν ειναι οι 3 καστανιες στα 10€ !
ενα σπρεη γρασσο και μερικες κολλες της patex ειναι ευπροσδεκτες
οπως και το παντελονι εργασιας που ειναι σε πολυ καλη τιμη και που νομιζω το εχει παρει ο κωστης και του αρεσε πολυ.

καλυτερα να φυλλαξουμε κανα ρευστο γιατι ολα αυτα τα εργαλεια που ηταν να βγαλει στο παρελθον και που τελευταια στιγμη δεν εβγαιναν λογω καραντινας, ειναι στις αποθηκες και περιμενουν.
και λογικα μεσα στο μαιο θα βγαλει και τα περφορμανς.

• Like
Reactions: nikfor and almaz
Πήρα αυτό το μαραφέτι αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζει με το nilfisk που έχω το πιεστικο..
Θα το γυρίσω πίσω..

πολυ καλο εκ πρωτης οψεως και πολυ φτηνο, το σετ ραβδος μπλεντερ με 19.90 €
με 600w ειναι μια χαρα. το ηθελε η κυρα.
σιγουρα η συμβια σας θα το χαρει αν δεν εχει κατι αναλογο. της δικης μου ειχε σπασει το μπωλ με τα μαχαιρια σε ενα τσοπερ παλιοτερο αλλά ετουτο εχει και την ραβδο που απο οτι καταλαβα ειναι πολυ βολικη για τις νοικοκυρες καθως η παλια της ειχε καει
το σετακι αυτο ειναι "ολα σε ενα"
υ.γ.
εργαλειο κι αυτο μονο που ειναι κουζινας :)

Περασα μια βολτα σημερα, να δω αυτο το επαναφορτιζομενο πιστολι θερμοκολλας, που το εψηνα. Δεν το ειχε, και εκ των υστερων ειδα στο site οτι ακυρωθηκε λογω "προβληματων παραδοσης".
Παλεψα αγρια με τον εαυτο μου και καταφερα να μην παρω το δραπανακι (ειναι ομορφο, παντως, το ατιμουτσικο) και τελικα συμβιβαστηκα με μπολικες θερμοκολλες απο αυτο το μωβακι χρωμα, που ειναι ταμαμ για χειροτεχνιες (ειναι και χαμηλης θερμοκρασιας)
Αντε καποιος να παρει το δραπανακι να μας πει εντυπωσεις 🙂

Ηθελα να το αγορασω μονο και μονο για να το συγκρινω με το 4βολτο της Bosch, τα 7βολτα της Μακιτα και Dewalt καθως και με το 12βολτo GSR της Βοsch.
Aλλα επειδη θα ηταν το 21ο η το 22ο δραπανο μπαταριας, ειπα να κανω λιγο κρατει..

Αν ομως το παρεις εσυ, και μου το δωσεις να το δοκιμασω για λιγες μερες, θα σου δωσω το 1/3 της τιμης (ενα δεκαευρακι δηλαδη) :)

Μη εισενεγκης ημας εις πειρασμον...σατανα 😁
Ασε που δεν μου παει τετοιο deal. Δεν ειναι δικαιο για σενα. 🙄

Πολυ μινιατουρα παντως....!!!
Εαν δεν ειχα παρει το σπαστο 4v parkside ισως και να το επαιρνα για παιχνιδοεργασιες...!!!