Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι αξια εχουν 10 ευρω μπροστα στη γνωση και τη χαρα της επιστημονικης ερευνας και των εργαστηριακων δοκιμων!

H προσφορα ισχυει 🙃

Επειδη εισαι βελζεβουλης, αν δεν βρεθει καποιος αλλος που να το χρειαζεται πιο πολυ, με βλεπω να το παιρνω (αν βεβαια υπαρχει ακομα).

Το έχει δουλέψει κάνεις;;
Το έχει ξαναβγαλει παλαιότερα ;;
Αξίζει για πρόχειρη φορητή λύση;;
Σε πχ 2mm διατομή πως τα πάει;;;Screenshot_20210423_224021_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Την εχω δουλεψει εγω αρκετα. Ειναι πολυ δυνατη, τοσο για ξυλο οσο και για σιδερο.
Ειναι σχετικα βαρια και ογκωδης, και κυριως, εχει μπολικους κραδασμους.

Edit, μαλλον για το κολλητηρι ρωτησες εσυ 😛
Δεν το εχω αυτο. Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει, αλλα μπορει να κανω λαθος.

To κολλητηρι το εχει βγαλει παλαιοτερα και δεν ηταν αξιοπιστο, τουλαχιστον αυτο που αγορασα.

Τωρα βλεπω οτι ειναι η εκδοση Α2, ελπίζω να ειναι καλυτερη γιατι το εργαλειακι ειναι πολυ βολικο για μικροκολλησεις.

• Like
Reactions: mastroxalastis
παιδια να υποθεσω οτι στην 20βολτη σειρα ΔΕΝ υπαρχει δραπανοκατσαβιδο με εξτρα λειτουργια παλμικου, ετσι? (δεν με ενδιαφερει η κρουση)

πηρα χτες το πιστολι αερος μπαταριας, αλλά εχει πολυ μικρη ροη αερα.
ειναι περισσοτερο για να ξεπαγωσεις κανα σωληνα τις κρυες μερες του χειμωνα στη ταρατσα, ή για κανα θερμοσυστελομενο σε εξωτερικη εργασια πραγμα σπανιο.
δεν λεει... στο φιναλε υπαρχει και το φθηνο φλογιστρο βουτανιου για τετοιες δουλιες.
δεν ειναι ενα πιστολι θερμου αερα, παρομοιο με τα κλασικα ρευματος που απλα ειναι μπαταριας. ειναι αρκετα υποδιεσταιρο σε εργασια.
επειδη ξεμειναν πολλα, το καλοκαιρι μαλλον θα το εχει στα 14 € και θα αξιζει περισσοτερο.

θα το παω πισω σημερα και θα παρω το σετ μπαταριας 2Α-φορτιστη να συμπληρωσω τις 2 μπαταριες 4Α που εχω, καθως η 4αρα προσθετει βαρος σε εργαλεια που τα δουλευεις με ενα χερι οπως κατσαβιδια-δραπανοκατσαβιδα.
παρεμπιπτοντως εξαιρετικο φαινεται το κεραμιδι σετακι-κασετινα με τα μπιτακια που κοστιζει 6-7 ευρω. εχει και ανταπτορα μεσα που κλειδωνει τα μπιτακια!

• Like
Reactions: mastroxalastis
Eτσι ειναι ολα τα πιστολια θερμου αερος μπαταριας Νικο, η ενταση της ροης του αερα ειναι χαμηλη.
Πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει την ιδια αποδοση με ενα ηλεκτρικο πιστολι των 1500 και 2000w? :)

Ελαχιστα τετοια heat guns με μπαταρια υπαρχουν στο εμποριο -με πολλαπλασια μαλιστα τιμη- κριμα να το γυρισεις.

• Like
Reactions: nickolas
τωρα δυστυχως, το γυρισα... δεν πηρα αλλη μπαταρια με το σκεπτικο οτι μπορει να βγαλει οπου να'ναι εργαλεια που να εχουν πανω τους μπαταρια.
ετσι προτιμησα να πιστωθω το εικασαρικο αναμενοντας τα περφορμανς περισσοτερο αλλά και ο,τι αλλο (νεο γωνιακο τροχο κλπ)

αστα να πανε, καμια σχεση με το ρευματος.
θελει πολυ περισσοτερη ωρα για να μαζεψει ενα θερμοσυστελλομενο, σαν να φυσας εχοντας πνευμονια :)
βεβαια αν θες να ξεπαγωσεις σωληνα στη ταρατσα πρωινιατικα, αντι να τραβας μπαλαντεζες τοτε οκ.
ή αν θες ενα μικρο ρευμα αερα για καποια ευαισθητα υλικα και κατασκευες, αλλά αυτο μπορεις να το εχεις (το μικρο ρευμα αερα) και με ενα ρυθμιζομενο lcd ρευματος.

προσωπικη μου αποψη, δεν ειναι απο τα εργαλεια που θα τα χρησιμοποιησεις εναλλακτικα ενος ρευματος με καποιο μικρο συμβιβασμο, οπως πχ μια σπαθοσεγα
ειναι ενα εργαλειο το οποιο θα χρησιμοποιησεις ή αυτο ή τιποτε αλλο στη θεση του (οπως το πρωινο ξεπαγωμα σωληνα στη ταρατσα οπου το να βαλεις ρευματος ειναι πολυ δυσκολο ή επικινδυνο.
αν επαιρνε διπλη μπαταρια τοτε ναι θα μπορουσε να ειναι μια εναλλακτικη λυση εστω και με συμβιβασμους

• Like
Reactions: KOSSTV
Κατανοητο Νικολα....για παιδικες δουλειες η πολυ μικρες σε χρονο εργασιες...

Αυριο παω για το νεο σετ σκαφακια με πλατες τακτοποιησης και για καποιες βερμουδες....

Αγαπητοί συνάδελφοι, εχω τον τροχό μπαταρίας pwsa 20-li b3 κατασκευής 01/2019 και με άφησε. Δεν έχω πλέον την απόδειξη αγοράς. (χάθηκε στη μετακόμιση) Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση? Με καλύπτει η εγγύηση?

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά.
Το μπορντουροψάλιδο 600W που θα βγάλει τη Μ. Παρασκευή με την 60άρα λάμα και τη δυνατότητα κοπής κλαδιών 18mm διαμέτρου το έχει κάποιος;

Φίλος μου έχει το Einhell GC-EH 5747 που είναι 570W, λάμα 46,5 και πάχος κοπής 14mm είναι υπερευχαριστημένος.:

Του LIDL στα χαρτιά φαίνεται δυνατότερο...

Κανει δουλεια..;
Eννοωντας εχει δυναμη....;
Αν γενικα χρησιμοποιεις θερμοπιστολο, σιγουρα θα βρεις αρκετες χρησεις αλλα οχι να βγαζεις μπογια απο πορτα..
Δεν εχει την δυναμη του ηλεκτρικου, ουτε στην ενταση της ροης ουτε στην θερμοκρασια, αλλα αυτος ειναι ο περιορισμος των 18βολτ.
Η τιμη παντως των 20 ευρω ειναι απιστευτη...

• Like
Reactions: KOSSTV
Αγαπητοί συνάδελφοι, εχω τον τροχό μπαταρίας pwsa 20-li b3 κατασκευής 01/2019 και με άφησε. Δεν έχω πλέον την απόδειξη αγοράς. (χάθηκε στη μετακόμιση) Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση? Με καλύπτει η εγγύηση?
Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων να δεις τι θα σου πούνε .
Νομίζω ότι με το Νο ΙΑΝ του εργαλείου θα εξυπηρετηθείς.

χθεσινη εγχειριση....και πριν βγαλω την μια μπαταρια απο τις τρεις που τα εφτυσε.
Αμφοβολο να θα αναστηθει ξανα, μαλλον παω για αλλαγη στοιχειων. (μπερδεμενη δουλεια γιατι στα αρχικα δεν γραφει τον τυπο για να βρω προδιαγραφες αμπερ)

μπαταρια απο το παλιο 12βολτο κατσαβιδι με το αφαιρουμενο τσοκ. κατασκευης Puly

Attachments

• IMG_20210428_190027 (Custom).jpg
    IMG_20210428_190027 (Custom).jpg
    134.4 KB · Views: 55
Γιατί είναι αμφίβολο; Μια χαρα θα το κάνεις. Και δεν χρειάζεται να ξέρεις τα mAh. Πάρε τρεις μεγάλες και θα γινει καλύτερο από πριν. Μπορείς να πάρεις αυτές τις Samsung 18650 3000mAh που είναι δοκιμασμένες (Υπάρχουν και λίγο μεγαλύτερες).
Μόνο μέτρησε τα εκατοστά για να βεβαιωθείς πως χωράνε στη θήκη.