Με όλο το σεβασμό και χωρίς διάθεση παρεξήγησης, θεωρώ έως και ιεροσυλία αυτό τον ισχυρισμό και τη γενικότερη σύγκριση. Δεν λέω ότι είναι κακό για τα λεφτά του το συγκεκριμένο Parkside, απλά θεωρώ ατυχή την όποια συσχέτιση με το πολλαπλάσιας τιμής Metabo. Και το λέω αυτό ως παλιός κάτοχος ανάλογου Metabo (Made in Germany, αγορασμένο κάπου στο 2009-2010) όπου από όποια οπτική κι αν εξέταζες το εν λόγω, αυτό που αποκόμιζες ήταν πως επρόκειτο για τέρας ποιότητας.Μεγάλη η ομοιότητα του δράπανου της parkside και σε χρώματα αλλά και σε χαρακτηριστικά εμφανή και μη
![]()
Metabo SBEV 1000-2 Κρουστικό Δράπανο 1010W με Θήκη
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Metabo SBEV 1000-2 Κρουστικό Δράπανο 1010W με Θήκη. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Τα πλακάκια που βρίσκονται τοποθετημένα στους τοίχους θα τα ρίξεις "αέρα-πατέρα" τα έχει για πρωινό ειδικά εάν βάλεις και το συγκεκριμένο καλέμι για την δουλειά αυτή. Τώρα του πατώματος τα πλακάκια αναλόγως την τοποθέτηση που έχει γίνει (π.χ. μήπως είναι μωσαϊκό είναι πλιο; έχει ρηγματώσεις; τι πάχος έχει; ...) ενέχεται να σε δυσκολέψει λίγο, αλλά πιστεύω να ανταπεξέλθει και σε αυτό το task.Καλημέρα
Το 1050 3j ρεύματος για να σπάσω πλακάκια σε μικρό μπάνιο 2Χ3 Χ2.5 ύψος και 1 τετραγωνικό μοσαικο θα βολεψει ή όχι ?
Σκέφτομαι το καλοκαίρι μήπως κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο και λέω να κάνω μόνος μου τη κατεδάφιση.
Κώστα είναι πραγματικα εξοργιστικό να σε αφήνει ένα εργαλείο όταν το χρειάζεσαι.Ρε παίδες, χρειάζομαι ένα δράπανο .. να δουλεύει σωστά. Κοιτώ τα δράπανα που έχει αυτές τις ημέρες το lidl και δεν που πάει να την ξαναπατήσω. Ολοι μου λένε .. αγόρασέ το διότι έχει 3 χρόνια εγγύηση ! Εϊναι λόγος αυτός ?
Αγόρασα πριν κάποια χρόνια ένα κρουστικό δράπανο Parkside. Στα 2 -2.5 χρόνια χάλασε, πήρα το Service και μου έστειλαν καινούριο. Το κράτησα και αυτό 3 χρόνια και προχθές πήρε φωτιά !
Να ξανακάνω την ίδια αγορά με την ελπίδα ότι θα χαλάσει πριν τα 3 χρόνια ? Κοροιδευόμαστε ?
Και τι είναι αυτό που σε κρατάει και δεν το παίρνεις ???Ρε φίλε, μέχρι τα 25 χρόνια μου χρησιμοποιούσα ένα δράπανο του πατέρα μου, ένα black & decker ποστοκαλί D720 το οποίο το έχω ακόμα ! Μετά, ένα BOSCH 750 watt την έβγαλε για 15-20 χρόνια μια χαρά και στην συνέχεια έμπλεξα με τις κινέζικες μαλακίες & τα άχρηστα του lidl.
Θέλα να πάρω ένα Makita μέχρι τα €150-€200 το πολύ ή όποιο τέλος πάντων έχει εγγυημένη καταγωγή preferably Made in Japan !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.