Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

για αυτο δεν συμπεριελαβα και αυτα στην επικειμενη αγορα αν και η τιμη τους ειναι τσαμπε. επειδη ειναι τα χειροτερα γυαλοχαρτα, καμια σχεση με bosch και smirdex.
ισως τα αδικω λιγο επειδη τα εχω δοκιμασει μονο με το πολυτριβειο της παρκ και δισκο Φ125. δεν τα εχω δουλεψει στο bulle
αλλά και στο πολυεργαλειο, τα τριγωνικα χαλια ειναι
παντως μπορει να παρω ενα πακετο ετσι για δοκιμη με το bulle , να δω μηπως εκει συμπεριφερονται καλυτερα απο το πολυτριβειο
Νικολα τα γυαλοχαρτα του Lidl,γιατι τα εχω παρει 2 φορες,ειναι εντελως αχρηστα και το σμιρυδι ειναι για τα γκραβαρα...!!!
Εξαλλου η τιμη για τα 30 του Lidl ειναι κοντα στα Smirdex με διαφορα 2-3 ευρω...οποτε δεν αξιζουν και οικονομικα....

Last edited:
  • Like
Reactions: zerlan and nickolas
εχεις δικιο κωστη, δεν αξιζει ουτε για δοκιμη.
εχω ενα σωρο γυαλοχαρτα πια, στρογγυλα, τριγωνα, τετραγωνα, σκετα, νερου, ταινιες ταινιολειαντηρα , εχω φτασει στην...υβρι! :)
μονο τα κεραμικα της smirdex δεν εχω δοκιμασει ακομα για τα οποια λετε τα καλυτερα και θα συμπεριληφθουν σε μελλοντικη αγορα

dk31 said:
Οι δίσκοι στίλβωσης για τι δουλειές είναι;
Οι επώνυμοι (smirdex) δίσκοι με τα φυλλαράκια έχουν γύρω στα 2€ οπότε δεν γλυτώνεις και τίποτα σπουδαίο - εκτός αν χαλάς πολλούς και αγοράζεις ποσότητες.

δικιο εχεις, εχω και απο αυτους, αλλά γλιτωνω και τα μεταφορικα

ναι και σε μενα στον ταινιολειαντηρα οι ταινιες παρκσαιντ ειναι μια χαρα αν και δεν εχω βγαλει πολυ δουλεια. και στα 3 νουμερα
ισως επειδη ειναι διαφορετικη η λειτουργεια του.
εχω και μπος που δεν καταλαβαινουν τιποτα

Αυτά που έχω πάρει παλιότερα για τον ταινιολειαντήρα όμως μου έχουν βγάλει πολύ δουλειά.
Όταν πήρα τον πρώτο ταινιολειαντηρα, το 2005-6 δεν θυμάμαι ακριβως,τα γυαλοχαρτα ήταν εξαιρετικά και ποιοτικά...μάλιστα κράτησαν πολύ καιρό...

Καλησπερα, μαστορες.
Εχω την πλανη parkside (αγορασμενη πριν 2 χρονια περιπου) και δεν μου αρεσει η κοψη του μαχαιριου.
Μου προτεινε ο Κωστης (Kosstv) να το αλλαξω με makita, και μαλλον αυτο θα κανω. Ωστοσο, στα σχετικα links ειδα οτι γραφει "μαχαιρια πλανης ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΑ". Μηπως αυτο σημαινει οτι κοβουν και απο τις δυο πλευρες;
Και αν ναι, περιμενοντας να ερθουν στα χερια μου τα makita, μηπως αξιζει να ανοιξω τα δικα του, να δοκιμασω να τα γυρισω, μηπως ειναι καλυτερα απο την αλλη;

Καλησπερα, μαστορες.
Εχω την πλανη parkside (αγορασμενη πριν 2 χρονια περιπου) και δεν μου αρεσει η κοψη του μαχαιριου.
Μου προτεινε ο Κωστης (Kosstv) να το αλλαξω με makita, και μαλλον αυτο θα κανω. Ωστοσο, στα σχετικα links ειδα οτι γραφει "μαχαιρια πλανης ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΑ". Μηπως αυτο σημαινει οτι κοβουν και απο τις δυο πλευρες;
Και αν ναι, περιμενοντας να ερθουν στα χερια μου τα makita, μηπως αξιζει να ανοιξω τα δικα του, να δοκιμασω να τα γυρισω, μηπως ειναι καλυτερα απο την αλλη;
Γιατί όχι τα μαχαίρια της bosch?

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση.
Μου ειπε ο Κωστης να τα αλλαξω με καλυτερα, του ειπα να μου στειλει ενα link, γιατι δεν ξερω μεγεθος κτλ και μου εστειλε πριν λιγο καποια makita. Φανταζομαι και οι υπολοιποι θα βγαζουν. Απλως να κανουν στην parkside πρεπει.

• Like
Reactions: KOSSTV
..και τα μαχαιρια της Bosch καλα ειναι...και τα 2 συγουρα καλυτερα απο της Parkside....

Aγγελε ιδια διασταση εχουν ολα...

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση.
Μου ειπε ο Κωστης να τα αλλαξω με καλυτερα, του ειπα να μου στειλει ενα link, γιατι δεν ξερω μεγεθος κτλ και μου εστειλε πριν λιγο καποια makita. Φανταζομαι και οι υπολοιποι θα βγαζουν. Απλως να κανουν στην parkside πρεπει.
Καλησπερα.
Εαν βρειτε καποια καλυτερα μαχαιρια ειτε bosch ειτε makita γραψτε το link, ενδιαφερει κι εμενα και πιθανον κι αλλους.

Όντως της Bosch ταιριάζουν και πανε αέρα.
Ξεβιδωσε τα αλλενακια και τα δεκαρακια που έχει και βγάλε τα λαμακιανα τους αλλάξεις πλευρά.
Έχεις ακόμα άλλη τόση χρήση πριν τα αλλάξεις!

Tην Πεμπτη που μας ερχεται, μεταξυ αλλων, το Lidl φερνει και εναν μετρητη υγρασιας για ξυλα και μπετον.

346225_7.jpg

Το ειχα παρει πριν καποια χρονια για να μετραω την υγρασια στα ξυλα για την ενεργειακη ξυλοσομπα και κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
Οι τιμες που δινει ειναι αξιοπιστες καθως ειναι ιδιες με ενα αλλο μετρητη υγρασιας που εχω ( εναν Γαλλικο).

Επισης βλεπω οτι φερνει και ενα ανεπαφο δοκιμαστικο τασης με 6 ευρω. Δεν εχω το συγκεκριμενο αλλα αυτα τα οργανα ειναι εξαιρετικα χρησιμα, οσο και απλα.

Υπαρχουν και φτηνοτερα απο 3 ευρω στην πιατσα, αλλα του Lidl φαινεται προσεγμενη κατασκευη και οι παρομοιες κοστιζουν απο τα διπλα και πανω.

• Like
Reactions: songless_bird
Εχει δυο μεταλλικα καρφακια μπροστα, που τα καρφωνεις ελαφρα στο ξυλο.
Φανταζομαι περναει ρευμα και αναλογα με την αντισταση υπολογιζει το ποσοστο νερου (υγρασιας). Ή κατι τετοιο.

δεν ξερω αλλά κι εγω κατι τετοιο φανταζομαι
το ξερο ξυλο ειναι κακος αγωγος του ρευματος.
μαλλον στελνει ρευμα απο την μια ακιδα στην αλλη και απο την πτωση τασης υπολογιζει το ποσοστο υγρασιας (νερου) που εχει μεσα το ξυλο

Καλησπέρα σε όλους.

Ο πολυανιχνευτης πιστεύετε αξίζει για εντοπισμό ρεύματος;
Κυρίως θα το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που κάνω κάποια τρύπα στον τοίχο του σπιτιού.
Είναι αξιόπιστο το 50mm βάθος η θα τα «ανατινάξουμε» όλα στο σπίτι ; :-)

Σίγουρα θα αγοράσω και τον μετρητή αποστασεων οπως και το πολυμετρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλους.

Ο πολυανιχνευτης πιστεύετε αξίζει για εντοπισμό ρεύματος;
Κυρίως θα το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που κάνω κάποια τρύπα στον τοίχο του σπιτιού.
Είναι αξιόπιστο το 50mm βάθος η θα τα «ανατινάξουμε» όλα στο σπίτι ; :)

Σίγουρα θα αγοράσω και τον μετρητή αποστασεων οπως και το πολυμετρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν δεν κάνω λάθος,τα 50mm είναι 5 εκατοστά.Ο σοβάς σε ένα τοίχο συνηθως είναι 3 ή και παραπανω εκατοστα. Άρα νομίζω ότι για ρεύμα δεν κάνει,καθώς τα καλώδια είναι πιο βαθια.Σιγουρα κάνει για ταβάνια,που μπαίνει το πλακέ καλώδιο.

• Like
Reactions: KOSSTV