Ελεγα οτι αυτο το ειδος ειχε εκληψει στην Ελλαδα...Μπραβο του που συνεχιζει την τεχνη...
ΑΝ θελει καποια στιγμη να μοιραστει γνωση...εδω ειμαστε...!!!
ΜΗΠΩΣ ξερει που θα μπορουσαμε να μαθουμε δυο τρια πραγματακια πανω στο αντικειμενο, εμενα πχ θα με ενδιεφερε ΑΝ υπηρχε τυπου σχολη για μεγαλους (ΑΡΑ οχι τπου ΟΑΕΔ)...!!!
Απο 26/3 εχει μερικα ενδιαφεροντα εργαλεια. Οπως πιστολι θερμοκολλησης, διπλο λειαντηρα και κατσαβιδομυτες. Τα εχει δοκιμασει κανεις, αξιζουν τα λεφτα τους?
Ο τροχος ειναι ο pws125a1. Τη διαφορα εχει αυτος απο ενα 125 και ενα 230? καταλαβαινω οτι ειναι ποιο μεγαλος ο δισκος, αλλα εχει καποιο εξιδεικευμενο πεδιο χρησης ή απλα ειναι ενα ενδιαμεσο μεγεθος? τα 1200w πολλα μου φαινονται παντως. Τα δισκακια/τριβεις ως παρελκομενα αξιζουν? το τριβειο χειρος στα 4 ειναι ενταξει?
Τα μπιτς στα 10 τα αξιζουν και αυτα τα χρηματα τους?
Εχω ενα b&d 115mm στα 650w. O parkaside για 125 δισκο εχει 1200 w. Εχω και ενα μεγαλο το 22-230 με 2200 watt.
Το μικρο το δουλευω με το ενα χερι, ο μεγαλος θελει δυνατο κρατημα. Οι ρυθμιζομενες στροφες η μονη χρηση που τις βλεπω χρησιμες εινσι σε χρηση αλοιφαδορου. Το must ειναι να εχει ηλεκτρονικη soft εκκινηση. Πχ, ο μεγαλος μου εχει και ξεκιναει ομορφα. Ο διδυμος, μπορει να γινει λειαντηρας ξυλου?
Καλημερα παιδια.
Ο αλοιφαδορος εχει ευρος στροφων 0-3.000 ενω αυτος 3.000-10.000+
Οποτε πολυ απλα ΔΕΝ κανει.
Μη το δοκιμασετε θα "φατε" το βερνικι και ειναι κριμα.
Ενας Kraussman που εχω εγω κοστιζει 60 κατι ευρω και ειναι δοκιμασμενος και αποτελεσματικος.
Τα δισκακια κοπης πλακιδιων και πετρας οπως τα πηρα ετσι παρατηθηκαν καθως δεν αποδιδουν!
Ο δισκος λειανσης απο την αλλην ειναι φοβερος και μετατρεπει τις αγριες παλετες σε λειες σε ελαχιστο χρονο!
Επισης οι συρματοβουρτσες ειναι πολυ καλες και το σετ με τα γυαλοχαρτα!
Το τριβειο χειρος ειναι μπιπελο και θα ηθελα και ενα μεγεθος μεγαλυτερο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.