Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Χωρις να εχω δουλεψει πλανη, εχω καταλαβει οτι το πλαναρισμα φερνει μια επιφανεια σε τετοια κατασταση που το τριψιμο φινιρισματος να ειναι το τελικο σταδιο. Ενω το τριψιμο με τροχο ή τρυπανι ειναιποιο "χοντροδουλεια" μεν αλλα για λιγοτερο αγριες επιφανειες. Κανω λαθος?

Πολυ σωστα.
Σκεψου να δουλεψεις σε παχος 2 χιλιοστα αφαιρεση υλικου με ενα περασμα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλο το πλανισμα με ηλεκτρικη πλανη, αλλο το τριψιμο (grinding) με γωνιακο τροχο. Εξαρταται το αποτελεσμα που θες να πετυχεις.
Σε παλετες, το πλανισμα νομιζω οτι ειναι.. too much.

Οχι Μιχαλη δεν ειναι.
Εχει καποιες παλλετες και εχω επεξεργαστει πολλες τετοιες που νομιζεις πως η επιφανεια τους ειναι σαν τριχα κοντοκουρεμενου σκυλου!
Με τριψημο θα φας την ημερα σου.
Η Πλανη τα κανει λεια σε δευτερολεπτα.

Ρε παιδιά τι θα γίνει με το φυλλάδιο? το έχει κανένας? ούτε στο site , ούτε στην εφαρμογή το βλέπω..

:-)

Δεν μπορω να δω την φωτο...μαλλον την κοβει ο σερβερ της δουλειας...
τελικα εχει την πλανη που λεγαμε...

Γιατι ειπα περνω την πλανη και μετα...ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...!!!χςχεχεχεχεχεχεχεχε

Σκέτη απο-πλανηση είναι η τελευταία φωτογραφία...

Οχι Μιχαλη δεν ειναι.
Εχει καποιες παλλετες και εχω επεξεργαστει πολλες τετοιες που νομιζεις πως η επιφανεια τους ειναι σαν τριχα κοντοκουρεμενου σκυλου!
Με τριψημο θα φας την ημερα σου.
Η Πλανη τα κανει λεια σε δευτερολεπτα.

Για κατασκευη απο παλετα δεν ξερω αν θελει καποιος επιφανεια γυαλι, περα απο την σημαντικη μειωση στο παχος σε σχεση με το τριψιμο με τροχο.
Τωρα αν η παλετα εχει επιφανεια κοντοκουρεμενου σκυλου, εκει καμμια αντιρρηση, δεν γινεται και αλλιως :))

Και παλι ομως, οπως ειπα και παραπανω, εξαρταται απο το αποτελεσμα που θες να δωσεις στην επιφανεια που επεξεργαζεσαι.

Για κατασκευη απο παλετα δεν ξερω αν θελει καποιος επιφανεια γυαλι, περα απο την σημαντικη μειωση στο παχος σε σχεση με το τριψιμο με τροχο.
Τωρα αν η παλετα εχει επιφανεια κοντοκουρεμενου σκυλου, εκει καμμια αντιρρηση, δεν γινεται και αλλιως
:))

Δηλαδή τον κοντοκουρεμένο σκύλο τον περνάμε από την πλάνη; :laugh:

Τελικα, τι αξιζει απο τα εργαλεια της επομενης εβδομαδας?

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Την Πλάνη και διπλό τροχό εχει δοκιμάσει κανεις σας...?

Έχω την πλάνη πάνω απο έξι χρόνια με αραιή χρήση, αλλά άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Χρειάστηκε πρόσφατα να δουλέψω κάποια δοκαρακια για ένα κρεββάτι που έφτιαξα και έκανε καλή δουλειά με ικανοποιητική λειτουργία απορρόφησης με σκούπα.
Γενικά ευχαριστημένος.

Τελικα, τι αξιζει απο τα εργαλεια της επομενης εβδομαδας?

Δύσκολο ερώτημα. Το θέμα ειναι τι εχει ανάγκη ο καθένας.

Είμαι της άποψης οτι εαν θέλεις να χρησιμοποιήσεις άμεσα κάποιο απο τα εργαλεία αυτα τα τσιμπας. Ακόμη κι αν δεν τα χρησιμοποιήσεις άμεσα ή σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις σίγουρα στο άμεσο μέλλον.

Η τιμή τους είναι σίγουρα καλή αλλά κατα τη γνώμη μου δεν αποτελούν την υπερπροσφορά που θα σε κάνει να τρέξεις να τα προλάβεις. Ισως με επιφύλαξη να ξεχωρίζει ο γωνιακός τροχός διότι εχει ρυθμιζόμενες στροφές. Τουλάχιστον αυτο κατάλαβα.
Αν χρειαστείς κάποιο απο αυτα τα εργαλεία κάποια στιγμή τα βρίσκεις σε παραπλήσιες τιμές απο άλλες εταιρίες. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ.

Αντίθετα της μπαταρίας ηταν καλές περιπτώσεις δεδομένου οτι τα αντίστοιχα επώνυμα στο skroutz είχαν 2πλάσια και 3πλασια τιμή.

Ο διδυμος τροχος των 200watt αξιζει με το παραπανω. Aν δεν εχεις, παρε τον με κλειστα τα ματια.
Χρησιμοτατο και ισχυρο εργαλειο για οτιδηποτε DIY.

Tην πλανη δεν την εχω δοκιμασει, εχω αλλη.
Αν την αγοραζα, γιατι η τιμη ως προς την ισχυ της ειναι καλη, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να αγοραζα ανταλλακτικα μαχαιρια πλανης dewalt η bosch 82mm.
Ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν τεραστια διαφορα.