Ρωτάω για το χορτοκοπτικό μπαταρίας γιατί σήμερα ήθελα να καθαρίσω λίγο τα χόρτα γύρω από τα κηπευτικά και νομίζω ότι για αυτή την δουλειά πρέπει να κάνει. Έβγαλα το βενζίνης ...αλλά είχε περίοδο και δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα ... και αναγκαστικά δανείστηκα από τον γείτονα το δεύτερο μικρό βενζινοκίνητο που είχε για να κάνω δουλειά μου.
Πιστεύω ότι για τέτοια τρυφερά χόρτα γύρω από τα ζαρζαβατικά και τα δένδρα θα κάνει δουλειά ...θα πάρω και μια 4αρα μπαταρία και θα είμαι οκ πιστεύω ...άλλωστε οι μπαταρίες αυτές ποτέ δεν πάνε χαμένες αφού σε αυτή την σειρά έχουμε στηρίξει την τέχνη μας ...
Τώρα για το ηλεκτρικό που λέει ο Νικόλας δεν έχει και άδικό .... εγώ αγαπάω τις μπαλαντέζες ...αλλά πότε θα το ξαναβγάλει ??
...και που δουλεύουν εκεί ξεπερνούν τις προσδοκίες του μέσου όρου εργασιών οπότε θεωρώ ότι είναι οκ...Τα ποτηροτρυπανα αυτα τα εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες για τρυπες σε ξυλο και τοιχοποιια (σοβας τουβλο) και ειναι μια χαρα.
Σε αλλα υλικα σκληροτερα, αμφιβαλλω αν θα κανουν δουλεια.
Έχω και τα 2 Νικόλα...να κανω μια χαζοερωτηση, βλεπω οτι υπαρχουν δυο σετ
μπορεις με τα ποτυροτρυπανα ξυλου να δουλεψεις και τουβλο ή εχετε και τα δυο σετ , ενα για καθε υλικο?
καπου εχω ενα παλιο σετ με ποτυροτρυπανο για ξυλα ,δεν το εχω βαλει σε τοιχο ποτέ
Έχεις κόψει ξύλο με δαυτα??????Ευχαριστώ παίδες. Δεν ξέρω αν τελικά θα τα πάρω - έχω ξοδέψει κάμποσα τελευταία και έχομε και διακοπές μπροστά. Αν μου λέγατε πάντως ότι είναι καλά για μέταλο θα τα έπαιρνα.
Τα bi-metal κανονικά είναι για μέταλλα. Φυσικά θα κόψουν και πιο μαλακά υλικά όπως ξύλο/γυψοσανίδα. Για ξύλο υπάρχουν αυτού του τύπου που είναι πολύ φτηνότερα και κάνουν καθαρές κοπές σε ξύλο και γυψοσανίδα.
Καλο ειναι.Το ηλεκτρικό καρφωτικό αξίζει, το έχει κάποιος να πει τις εντυπώσεις του;
Μου κάνει εντύπωση ότι δέχεται καρφιά 32χλστ
Σε πολλά βίντεο βλέπω να χρησιμοποιούν καρφωτικό για προσωρινή αλλά και μόνιμη στερέωση ξύλου και φαίνεται πολύ βολικό.
Το stanley που έχω είναι αρκετά καλό αλλά δέχεται μέχρι 14χλστ
θοδωρη το επαναφορτιζομενο πλυστικο θα μπορεσει να δουλευει με το μιγμα ρουφωντας το απο το κουβα ή υπαρχει κινδυνος να μπουκωσει η αντλια του?
προσωπικα στο κηπο χρησιμοποιω τον αεροσυμπιεστη (με μακρυ σωληνα) και την πετρελιερα που της βαζω εκει το μιγμα. ιδιαιτερα στις κληματαριες που ειναι αναριχομενες, οπως και στα δεντρα, κανει εξαιρετικη δουλεια!
Νομίζω είναι λάθος αντι ψεκαστήρα να χρησιμοποιήσετε πλυστικό μηχάνημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.