skysound
Supreme Member
Σημερα ελαφρως ξεφυγα. Και δεν πηρα καν το δευτερο παχυμετρο που ηθελα.
Πηρα και τις μπαταριες-κουμπια
Πηρα και τις μπαταριες-κουμπια

Last edited:
Λοιπον δοκιμασα την parkside σε στενο, φαρδυ,Οποτε μπορεσει καποιος κατοχος της πρεσας ακροδεκτων του lidl, να μας παρουσιασει ενα test drive.
Την εχω απο παλιά και δουλεύει μια χαρά , ως πρέσα δεν είναι κάτι το σπουδαίο απλά βοελύει για να μην εχεις πρέσα εξτρα (εχουν μια οι κινέζοι με ανταλακτικες κεφαλές ) αν με ρωτούσαν για πρέσα θα ελεγα καποια που εχει κεφαλή και οχι στο σώμα . Ο απογυμνωτής δουλεύει καλά (και ναι τον εχω χρησ και επαγγελματικά αν και δεν θα επρεπε για καlώδια ρεύματος και 1mm καμερών ) με την δαφορα οτι πρέπει να ρυθμίζετε σε καποιες φάσεις , μιλάμε για καλώδια απο 1mm εως 2.5mm . επίσης πρέπει παντα να βαζεις το πλαστικό στο στην κατάλιλλη θέση να το βοηθάς στο βάλε βγάλε (για να εχεις απογύμνωση στο ιδιο σημείο )σε αλλα επαγγελαμτικά ειναι μεταλικό το στοπ και φυσικά δεν θέλει τοσο συχνά ρύθμισμα .Οποτε μπορεσει καποιος κατοχος της πρεσας ακροδεκτων του lidl, να μας παρουσιασει ενα test drive.
https://www.skroutz.gr/s/18686080/Total-TSDLI0801-Κατσαβίδι-Μπαταρίας-8V-1x1-5Ah.html?from=account_favoriteso
Αα γεια σου!!Το σκότωσα στο ορθογραφικό και δεν μπορώ να κάνω edit
Να αναφέρω για τον απογυμνωτή οτι είναι χρήσιμο εργαλείο αλλα πρέπει να κατανοείς και την χρήση του . Στην πράξη εχω μάθει να κόβω απογυμνώνω με κοφτη
View attachment 184644
οταν μάθεις με αυτόν δύσκολα ψάχνεις κάτι αλλο , τα κάνει όλα και συμφέρει . Απλά ο απογυμνωτής είναι χρήσιμος οταν πχ εχεις να προετοιμάσεις 30 καλώδια και θες να κερδίσεις λιγο ευκολία ή απλά χρειάζεσαι ενα εργαλείο που να τα κάνει όλα , φυσικά μην ξεχνάμε οτι εχει ελάσματα και είναι βαρύ εργαλείο .
Οποτε οποιος ξερει τι θελει διαλεγει τι μπορει να αγορασει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.