Μου εχουν σπαει δισκακια και κολησε πανω μου λογω ιδρωτα και ειχα για μηνες σημαδι.
Ναι επειδη ειχε και προβλημα το dremel αλλα σπανε ευκολα αν τα ζορισεις λιγο. Λογω τριβης εχουν μεγαλη θερμοκρασιατετοιο δισκακι μικρο σαν κι αυτα του ντρεμελοειδους?
Καλημέρα, ήταν μόνο για τις 21/9Την άνοιξα το πρωί την εφαρμογή αλλά δεν το είδα το κουπόνι. Ίσως δεν την είδα καλά. Γενικώς τα προϊόντα που βγαίνουν σε προσφορές δεν με ενδιαφέρουν. Αν και η δουλειά μου είναι νε τους υπολογιστές μου φαίνεται λίγο πολύπλοκη αυτή διαδικασία με την εφαρμογή. Δεν νομίζω να ασχοληθούν οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι.
Καλημέρα, ήταν μόνο για τις 21
Το πρωί χθες 21/9/21 την άνοιξα. Το σχόλιο το έγραψα την νύχτα που πέρασεΚαλημέρα, ήταν μόνο για τις 21/9
Mε τα μαύρα εξαρτήματα μπορείς να πραγματοποιήσεις εκτόνωση του χαλκοσωλήνα, ώστε 2 ιδίων διαμέτρων χαλκοσωλήνες να μεγαλώσεις την διάμετρο της μιας τόσο όσο να μπορέσει να χωρέσει μέσα στην άλλη και να τις ενώσεις χωρίς την ανάγκη ύπαρξης μούφας. Χωρίς την προσθήκη των εξαρτημάτων κάνεις την εκχύλωση του χαλκοσωλήνα.Ηθελα να με διαφωτισει καποιος, ως προς το που χρησιμευουν αυτα τα μαυρα συμπιεσα εξαρτηματης που ειναι στο σετ εκτονωτικών (φωτο). Αγορασα το ιδιο σετ αρχες του ετους αλλά δεν συμπεριλαμβανε αυτα τα μαυρα εξαρτηματα (2η φωτο). Αν τα χρειαζομαι και δεν το ξερω, τοτε να ξανααγορασω τούτο το νέο σετ.
View attachment 185447
View attachment 185448
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.