εξαιρετικο εργαλειο το 20βολτο αλυσοπριονο με το κονταρι!
πανευκολο κοψιμο σε οποιοδηποτε υψος, γλυκια λειτουργια και αρκετα γρηγορο (οπως ηταν αναμενομενο) σε συγκριση με την σπαθοσεγα.
η ταχυτητα της αλυσιδας ειναι σχετικα μικρη αλλά κοβει γρηγορα, ισως επειδη η αλυσιδα ειναι καινουρια και καλης ποιοτητας (oregon)
αλλωστε το συγκεκριμενο δεν θα χρησιμοποιηθει για να κοψει κορμους δενδρων αλλά κλαρια μεγαλα και μεσαια, τα οποιο κοβει πολυ γρηγορα!
ελαφρυ δεν το λες και αν και μπροστοβαρο, ο ρυθμιζομενος ιμαντας αναρτησης και το ρυθμιζομενο σε αποσταση χερουλι, διορθωνουν καπως την κατασταση
για 55 ευρω , ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο για κηπους με δεντρα, γιατι χωρις αυτο πρεπει να ανεβαινεις σε σκαλα κατι που δεν ειναι και το πιο ασφαλες και γρηγορο
αν το σκεπτεστε να το παρετε, μην διστασετε! εγω λιγο που το δοκιμασα, το καταχαρηκα
πολυ καλο κομματι και το 20βολτο πιστολετο αλλά φανταζομαι θα το εχετε οι περισσοτεροι. αναφερομαι σε αυτο γιατι ειναι η νεοτερη εκδοση στην οποια το λεντακι κραταει καποια δευτερολεπτα αναμενο.
μου εκανε εντυπωση οτι και τα 3 sds τρυπανια που εχει μεσα ειναι ακριβη σε αντιθεση με τα παρομοια που ειχε το 1050 και ηταν για πεταμα.
εχει 3+3 τρυπανια, ενα κλασικο τσοκ με αξονα sds, γρασσο και μερικες μυτες.
ευκολος χειρισμος με το ενα χερι, και παρα του οτι εκανα τρυπες σε τοιχοποιια (τουβλο) με τα μαμισια τρυπανια του, οι ουπες μπηκαν σχετικα σφικτες και με πολυ δυσκολια, με τη βοηθεια του στριφωνιου.
και η τρυπα πρεπει να ειναι απολυτος κυλινδρος γιατι σε μακρυα 10αρια στριφωνια η μικρη καστανια 1/4 τερματιζε στο οριο σχεδον της δυναμης που αντεχε.
πολυ ευχαριστημενος και απο αυτο.
βεβαια για τουβλο ακομα καλυτερη δουλεια κανεις με καλο κρουστικο δραπανο ρευματος και με καλα τρυπανια οπου εκει θελεις σφυρι για να χωσεις μεσα την ουπα και οταν σφιγγεις νομιζεις οτι πετυχες την απολυτη πακτωση.
φυσικα το σταγιερ ρευματος που εχω ειναι πολυ πιο γρηγορο στο τουβλο απο το πιστολετο της παρκυ και πιο ακριβες στην εργασια του, αλλά η ευκολια της μπαταριας ειναι δεδομενη.
δεν χρειαζεται να πω οτι με τα τρυπανια περφορμανς της παρκσαιντ η κατασταση φτιαχνει ακομα περισσοτερο και λογικα με τα 5Χ της μπος θα ειναι τελεια δουλεια, αλλά τα τελευταια δεν προλαβα να τα δοκιμασω σημερα με αυτο.