Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πως γίνεται να μην ξεφορτίζει?
εννοώ πως αν δεν τον χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα, και τον έχεις στο πορτ μπαγκαζ, δεν αδειάζει από μόνος του.
Αυτό συμβαίνει με κάποιους φορτιστές και είναι πολύ εκνευριστικό να πρέπει να θυμάσαι να τους φορτίζεις κάθε τόσο ώστε να είναι γεμάτοι όταν τους χρειαστείς.

• Like
Reactions: panoss1
Πήρα σήμερα το Πτυσσόμενο σκαλάκι στα 23€

Image2188862628340117118.jpg

Είναι πάρα πολύ καλό. (y)
Είναι σιδερένιο και ζυγίζει 5,5 κιλά, αλλά είναι πολύ στιβαρό (αντέχει 150 κιλά - λέει) και οι σύνδεσμοι εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Είναι δε και ένα τέλειο καρεκλάκι εργαστηρίου και μάλιστα ο σωλήνας που είναι ντυμένος με αφρώδες υλικό (σαν τα μονωτικά σωλήνων) λειτουργεί σαν πλάτη καθίσματος.

Image6609679465650283052.jpg

Το ύψος του δεύτερου σκαλιού είναι στα 50cm από το πάτωμα, οπότε άνετα λειτουργεί και ως κάθισμα (οι καρέκλες της τραπεζαρίας είναι στα 45cm από το πάτωμα)

Image604437825000372615.jpg

(κυκλοφορεί πάντως στην ιδια τιμή και στο skroutz και φαίνεται να είναι το ίδιο, αν και δεν είμαι σίγουρος)

Πολυ χρησιμο αυτο το σκαλοσκαμπω με τα πλατια σκαλια αφου μπορεις να ανεβεις και στο δευτερο και να κανεις δουλεια.

Ειχε ενα παρομοιο το Jumbo στην μιση τιμη αλλα δεν το φερνει πια.

Αν γνωρίζει κάποιος για τον εκκινητη, με ενδιαφέρει και εμένα να μάθω. Και αν όντως είναι και για ντίζελ.

Αξίζει στα χρήματα του ο συγκεκριμένος, η υπάρχει κάποιος καλύτερη «πρόταση»;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω το μεγαλύτερο αδερφάκι 20.000 εδώ και 2 χρόνια. https://m.audew.com/Audew-1500A-Pea...To-8L-Gas-or-6_5L-Diesel-Engine-p-187382.html

Mπραβο Νικο, ευγενικε ανθρωπε και πολυτιμε αγγελιοφορε καλων ειδησεων 📯(y)

Eπιτελους εφερε τις εποξικες κολλες δυο συστατικων:p:love:

• Love
Reactions: nikfor
Mπραβο Νικο, ευγενικε ανθρωπε και πολυτιμε αγγελιοφορε καλων ειδησεων 📯(y)

Eπιτελους εφερε τις εποξικες κολλες δυο συστατικων:p:love:

Τις έχεις δοκιμάσει? (Θα μου πείς τί ρωτάω τώρα :LOL: )
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου οπότε για 2.50 λέω να δοκιμάσω την τύχη μου.

Παραδοξως Θοδωρε ειναι απο τα λιγα αναλωσιμα του λιντλ που θεωρω πραγματικα εξαιρετικο και αληθινο VFM!

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος, το καπακι στο στομιο της κολλας ειναι μακραν το καλυτερο απο ολες τις αντιστοιχες κολλες της αγορας.
Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που την προτιμω καθως οι περισσοτερες κολλες 2 συστατικων πονανε σε αυτο το σημειο.
Σαν κολλα δεν εχω παρατηρησει κατι επιληψιμο και αρνητικο, ουτε στην κανονικη ουτε σε αυτην των 5 λεπτων.

Η τιμη δε των 2.5 ευρω σε συριγγα απλα δεν υπαρχει!!

• Like
Reactions: teodor_ch
Πανω που αγορασα μερικες γρηγορες της Everbuilt...

Θα τις παρω και εγω σε τετραδα τις γρηγορες.

Επισης το ιαπωνικο πριονακι ειναι VFM και σε ακομα χαμηλοτερη τιμη απο 10 στα 8 ευρω.

Eιναι καλο να γνωριζουμε οτι οι εποξικες ταχειας πηξεως εχουν σαφως λιγοτερη δυναμη συγκολλησης σε σχεση με τις κανονικες.
Η διαφορα αυτη φτανει και το 40%. Ισως και παραπανω.

Πχ. μια μαρκα εποξικης κολλας μπορει να εχει δυναμη συγκολλησης 2300 psi ενω η ταχειας πηξεως της ιδιας μαρκας να εχει 1600psi.

Παρ'ολα αυτα, οι εποξικες ταχειας πηξεως ειναι παρα πολυ βολικες και χρησιμες.

προσωπικά ενδιαφέρομαι και για τα ποτηροτρυπανα. θέλω να κάνω μια κατασκευή που απαιτεί κοπή σιδήρου σε διάμετρο περίπου 5εκ και πάχους περίπου 5mm. θα μου κάνουν δουλειά; δεν ξέρω ποια η διαφορά των δύο χρωμάτων. αν μπορώ να καταλάβω μάλλον τα άσπρα είναι για πιο σκληρά μεταλλα αλλά υποθέτω πως για τον κοινό σίδηρο κάνουν και τα δύο χρώματα....

Τα ποτηροτρύπανα κάνουν δουλειά (έχω τα κόκκινα) αλλά σε πολύ βαριά χρήση μην περιμένεις θαύματα. Προσωπικά προτιμώ τα sds ποτηροτρύπανα αλλά δεν ξέρω αν βγάζει το lidl sds , είναι και πολύ πιο ακριβά.

Kαλοβλεπω τη ζακετα εργασιας γιατι με μαγεψε η περιγραφη που λεει.... 'ζεστη επενδυση απο χνουδάτο fleece' 🧥 🌞

Aσε τα χοιροπριονια τσιπη μου και παρε καμμια σπαθοσεγα, εστω και κινεζικη :)

Στα υποψιν ζακετα,ιαπωνικο πριονι και θελω να δω απο κοντα τα κουτια αποθηκευσης..τα μακροστενα δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα......

Last edited:
Χτες το βράδυ είπα σε κάποια φάση "πρέπει να πάρω ένα κομπρεσερ"
Σήμερα μπαίνω εδώ, βλέπω το κομπρεσερ.
Ρε γαμωτο. Έρχονται και τα τέλη κυκλοφορίας..

• Haha
Reactions: n_olympios
Που το είδες το κομπρεσέρ; :unsure:

Αντωνη το συγκεκριμενο αξιζει...το εχω δει σε αλλο συνεργειο υδραυλικων και εχει δυναμη....
Οποτε με καποιο τροπο βρες τα χρηματα και παρτο...στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις και θα το πληρωσεις παραπανω οταν ντε και καλα θα σου χρειαστει...;)

• Like
Reactions: papakitou