Είπα κι εγώ... τόσο γκαβός είμαι...Που το είδες το κομπρεσέρ;![]()
Είπα κι εγώ... τόσο γκαβός είμαι...Που το είδες το κομπρεσέρ;![]()
Τσουρουφλάει.Το πήγα πίσω και αργότερα πήρα το μεγαλυτεροΑντωνη το συγκεκριμενο αξιζει...το εχω δει σε αλλο συνεργειο υδραυλικων και εχει δυναμη....
Οποτε με καποιο τροπο βρες τα χρηματα και παρτο...στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις και θα το πληρωσεις παραπανω οταν ντε και καλα θα σου χρειαστει...![]()
Aσε τα χοιροπριονια τσιπη μου και παρε καμμια σπαθοσεγα, εστω και κινεζικη![]()
Το ερωτημα ειναι...εγω που εχω το 1050w, αξιζει να το παρω;Αντωνη το συγκεκριμενο αξιζει...το εχω δει σε αλλο συνεργειο υδραυλικων και εχει δυναμη....
Οποτε με καποιο τροπο βρες τα χρηματα και παρτο...στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις και θα το πληρωσεις παραπανω οταν ντε και καλα θα σου χρειαστει...![]()
Εχεις σκοπο να σκαψεις κανενα μπανιο να αλλαξεις τιποτα αποχετευσεις;Το ερωτημα ειναι...εγω που εχω το 1050w, αξιζει να το παρω;
Πειστε με οτι οχι, please.
Οχι.Εχεις σκοπο να σκαψεις κανενα μπανιο να αλλαξεις τιποτα αποχετευσεις;
Εάν θα το παρεις θα κάνεις δουλεια για σκάψιμο/γκρεμισμα..Όχι για τρύπημα...αν όχι δεν αξίζει εφόσον έχεις το 1050w.Το ερωτημα ειναι...εγω που εχω το 1050w, αξιζει να το παρω;
Το ερωτημα ειναι...εγω που εχω το 1050w, αξιζει να το παρω;
Στα υποψιν ζακετα,ιαπωνικο πριονι και θελω να δω απο κοντα τα κουτια αποθηκευσης..τα μακροστενα δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα......
προσωπικά ενδιαφέρομαι και για τα ποτηροτρυπανα. θέλω να κάνω μια κατασκευή που απαιτεί κοπή σιδήρου σε διάμετρο περίπου 5εκ και πάχους περίπου 5mm. θα μου κάνουν δουλειά; δεν ξέρω ποια η διαφορά των δύο χρωμάτων. αν μπορώ να καταλάβω μάλλον τα άσπρα είναι για πιο σκληρά μεταλλα αλλά υποθέτω πως για τον κοινό σίδηρο κάνουν και τα δύο χρώματα....
Σίγουρα θα έχει κατώτερης ποιότητας υλικά (μεταλλικά εξαρτήματα) οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση όταν μιλάμε για αντοχή.Με τα χρηματα της επιστροφης πηρα το 1050 ....Ενταξει .... πολυ καλο εργαλειο λιγο ποιο αδυναμο αλλα πολυ καλο ... εξισου καλο με το μακιτα 2470 που εχω στην κρητη αλλα πιθανων να υστερει στη αντοχη...ο χρονος θα δειξει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.