Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το γιαπωνέζικο πριόνι θα το χτυπήσω κι εγώ...αν το προλάβω δηλαδή γιατί μάλλον είναι περιζήτητο.

Αντωνη το συγκεκριμενο αξιζει...το εχω δει σε αλλο συνεργειο υδραυλικων και εχει δυναμη....
Οποτε με καποιο τροπο βρες τα χρηματα και παρτο...στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις και θα το πληρωσεις παραπανω οταν ντε και καλα θα σου χρειαστει...;)
Τσουρουφλάει.Το πήγα πίσω και αργότερα πήρα το μεγαλυτερο

Aσε τα χοιροπριονια τσιπη μου και παρε καμμια σπαθοσεγα, εστω και κινεζικη :)

Εχω 2 🙄

Αντωνη το συγκεκριμενο αξιζει...το εχω δει σε αλλο συνεργειο υδραυλικων και εχει δυναμη....
Οποτε με καποιο τροπο βρες τα χρηματα και παρτο...στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις και θα το πληρωσεις παραπανω οταν ντε και καλα θα σου χρειαστει...;)
Το ερωτημα ειναι...εγω που εχω το 1050w, αξιζει να το παρω;
Πειστε με οτι οχι, please.

Το PAH 1300 B2 που έχω εγώ λέει 1300W αλλά 15 Joules ... τι συμβαίνει είναι δυνατότερο ??
To 1050 δεν το εγκαταλείπω με τίποτα Άγγελε. :cool:

• Like
Reactions: panoss1
Εχεις σκοπο να σκαψεις κανενα μπανιο να αλλαξεις τιποτα αποχετευσεις;
Οχι.
1-2 φορες αν το εχω χρησιμοποιησει το 1050. Γενικα ειναι στην εφεδρεια, αφου άλλα μικροτερα βγαζουν περα τη δουλεια σχεδον παντα.
Προχθες εκανα μια τρυπα σε ταβανι και ψιλοκωλωσε το 18v b&d. Ειπα να πιασω ενα καλωδιου, μετα λεω "δεν βγαζω το μεγαλο, μια και καλη", και πανω που το σκεφτομουν, πηγε ακομα μισο cm μεσα το τρυπανι, που (δυστυχως 😛 ) ηταν αρκετο για να μπει τερμα το ουπατ.

Στα υποψιν ζακετα,ιαπωνικο πριονι και θελω να δω απο κοντα τα κουτια αποθηκευσης..τα μακροστενα δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα......

Ναι, οι μακροστενες θηκες ειναι ενδιαφερουσες και ειναι και ψηλες, εχουν 9 εκατοστα υψος.
προσωπικά ενδιαφέρομαι και για τα ποτηροτρυπανα. θέλω να κάνω μια κατασκευή που απαιτεί κοπή σιδήρου σε διάμετρο περίπου 5εκ και πάχους περίπου 5mm. θα μου κάνουν δουλειά; δεν ξέρω ποια η διαφορά των δύο χρωμάτων. αν μπορώ να καταλάβω μάλλον τα άσπρα είναι για πιο σκληρά μεταλλα αλλά υποθέτω πως για τον κοινό σίδηρο κάνουν και τα δύο χρώματα....

Τα ασπρα δεν ειναι για πιο σκληρα μεταλλα, το υλικο τους ειναι 'σκληρο μεταλλο' και δεν κανουν για μεταλλα, κανουν κυριως μονο για κοινα πλακακια και τοιχοποιια.

Τα κοκκινα ειναι bi metal (πιο σκληρα απο τα ασπρα) και κανουν και για μαλακα μεταλλα. Δεν νομιζω οτι μπορουν να κοψουν 5μμ σιδηρο. Διαβασε την περιγραφη εδω.

• Like
Reactions: KOSSTV
Εγω ειχα κ εχω ακομα το 1500αρι αλλα με ελαχιστη χρηση μου ψιλοχαλασε.
Οποτε το βαζω για σκαψιμο με το καλεμι πχ δεν μενει σταθερο εκει που το εχεις κλειδωσει αλλα περιστρεφεται καθως σκαβεις.
Πλεον το εχω μονο για τρυπημα με χοντρα αριδια η σκαψιμο με βελονι .... Αμα βαλεις χουφτα η καλεμι σου σπαει τα νευρα .
Τα 3 χρονια εγγυηση εκαναν παλι το θαυμα τους ... ζητησα καινουριο δεν ειχαν μου επεστρεψαν τα χρηματα κ μου εμεινε κ το εργαλειο.
Με τα χρηματα της επιστροφης πηρα το 1050 ....Ενταξει .... πολυ καλο εργαλειο λιγο ποιο αδυναμο αλλα πολυ καλο ... εξισου καλο με το μακιτα 2470 που εχω στην κρητη αλλα πιθανων να υστερει στη αντοχη...ο χρονος θα δειξει

• Like
Reactions: mastroxalastis
Με τα χρηματα της επιστροφης πηρα το 1050 ....Ενταξει .... πολυ καλο εργαλειο λιγο ποιο αδυναμο αλλα πολυ καλο ... εξισου καλο με το μακιτα 2470 που εχω στην κρητη αλλα πιθανων να υστερει στη αντοχη...ο χρονος θα δειξει
Σίγουρα θα έχει κατώτερης ποιότητας υλικά (μεταλλικά εξαρτήματα) οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση όταν μιλάμε για αντοχή.

Προσωπικα, το μονο "γκρεμισμα" που εχω κανει ειναι οταν ανοιξαμε ενα παραθυρο σε τοιχο περυσι.
Η δουλεια εγινε μια δυο κινεζικα (στο στυλ του 1.500 parkside), που με καποια δυσκολια ανταποκριθηκαν. Ζεσταθηκαν, παντως, ΠΟΛΥ και τα αφηναμε να κρυωσουν. Ηταν και καλοκαιρι με ζεστη.

Υπηρχε και ενα makita, αλλα ο ιδιοκτητης το λυπηθηκε και δεν χρησιμοποιηθηκε.

Μου εκανε, γενικα, εντυπωση η αντοχη του τουβλου, αλλα η αισθηση που ειχα ηταν οτι αργουσαμε οχι λογω αδυναμιας των εργαλειων, οσο μικρου πλατους του καλεμιου. Την αλλη μερα εφερα ενα πιο πλατυ (dewalt, απο την γνωστη συσκευασια) και προχωρουσε πιο γρηγορα. Και παλι, ομως, ενιωθα οτι ηθελε ακομα πιο πλατυ. Περισσοτερο τρυπαγαμε παρα γκρεμιζαμε.

Δυστυχως, το 1050 δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να το δοκιμασω.

Καλή Κυριακή σε όλους.
Πρώτη φορά για αγορά τις 2 συστατικών από το lidl.
Ποια να προτιμήσω κόκκινη η κίτρινη;;

Kαλως τον!

Η κιτρινη ειναι ταχειας πηξεως στεγνωνει μεσα σε 5 λεπτα, οποτε εχεις 2-3 λεπτα περιθωρειο για να την δουλεψεις πριν αρχισει να στεγνωνει.
Η κοκκινη στεγνωνει πιο αργα, μεσα σε ~20 λεπτα, αλλα εχει πολυ μεγαλυτερη αντοχη απο την κιτρινη, κανει δηλαδη πιο δυνατη κολληση.

Και οι δυο τυποι κολλας ειναι χρησιμοι, αναλογα με την περιπτωση. Εγω πχ. θα παρω και απο τις δυο. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη, οπως και το στομιο που δεν βουλωνει ευκολα.