Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

επειδή και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μή φόρτισης μπαταρίας που είχε πέσει πολύ χαμηλά το βολταζ της, να σας πω τι έκανα εγώ. Με ένα τροφοδοτικό για υπολογιστή την φορτισα μέχρι τα 10v περίπου (ίσως και 10.5 αλλά δεν θυμάμαι λόγω του ότι πέρασε αρκετός καιρός) και μετά κατευθείαν την έβαλα στον φορτιστη. μάλιστα η μπαταρία ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που έχανε αμέσως τα βολτ και γι'αυτό έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα την αλλαγή από το τροφοδοτικό στον φορτιστη. Μετά από μια πολύ καλή φόρτιση η μπαταρία δούλεψε και την είχα σε λειτουργία για 2-3 μήνες για την δουλειά που την ηθελα

• Like
Reactions: Χιωτης
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα. Παιδιά είδα καλά! Την επόμενη εβδομάδα φέρνει τον τόρνο της Parkside. Το περίμενα πολύ! Γύρω στα 90€ ή 100€ δεν θυμάμαι καλά! Βλέπω να γίνεται χαμός!
Μόλις γύρισα από το λιντλ, τον είχε στο διαφημιστικό πινακιδάκι από 17 Ιανουαρίου, στα 89,90€.

Τα καρυδακια αυτά όντως τι λένε.. ;

Το τριβειο τοίχου θέλω να δω...το έχει νομίζω φτηνότερα από παλιότερα....
και γω ενδιαφερομαι. Αραγε τι μπορει να κανει ενα τετοιο τριβειο.

• Like
Reactions: KOSSTV
και γω ενδιαφερομαι. Αραγε τι μπορει να κανει ενα τετοιο τριβειο.
Το τι μπορει κάνει το ξέρω από την καλη και από την ανάποδη...!!!
Έχω δουλέψει αρκετές φορες τριψιμο σοβά,γυψοσανιδας και παρετινας...Αλλά ποτέ δεν είχα στην κατοχή μου...αφου με 30 ευρώ την ημέρα νοικιάζεις πολύ καλό μηχάνημα..

Το θέμα είναι εαν αντέχει...και πόσο..

Σε αυτό τον τομέα Νο 1 ειναι Flex...Αλλά είναι απλησιαστα...!!!

• Like
Reactions: Χιωτης
Στο σοβά, βαμενο με πλαστικο, εχουν αποδοση αυτα τα τριβεια? Για το δυνατον εξομαλυνση?

Φυσικά....απλά τα γυαλοχαρτα στομωνουν γρήγορα...λόγω της τριβής του πλαστικόυ που λιώνει πάνω τους...
Απλώς θέλεις περισσότερα αναλώσιμα που δεν είναι φτηνά...
Επεισης το στεφάνι βουρτσακι που έχει φαγωνονται γρήγορα και χρήζουν αλλαγής...
Στα πολύ συν η σύνδεση των περισσότερων με σκουπα...
Οπότε θέλω να δω αναλυτικά τι αναλώσιμα και διατομες σωλήνα περνει για να αποφασίσω...

Αγοράστηκε η επιτραπέζια πριονοκορδέλα PBS 350 B2 - με μια πρώτη ματιά και λίγη ενασχόληση δείχνει καλή επιλογή για μικροδουλειές. Δεν έχει μεγάλο τραπέζι και επομένως σε περιορίζει λόγω διαθέσιμου χώρου - αλλά αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις είναι μια χαρά.

Φυσικά....απλά τα γυαλοχαρτα στομωνουν γρήγορα...λόγω της τριβής του πλαστικόυ που λιώνει πάνω τους...
Απλώς θέλεις περισσότερα αναλώσιμα που δεν είναι φτηνά...
Επεισης το στεφάνι βουρτσακι που έχει φαγωνονται γρήγορα και χρήζουν αλλαγής...
Στα πολύ συν η σύνδεση των περισσότερων με σκουπα...
Οπότε θέλω να δω αναλυτικά τι αναλώσιμα και διατομες σωλήνα περνει για να αποφασίσω...

η βασικη δουλεια ενος τετοιου εργαλειου ποια ειναι?

Νικολα το ανέφερα 2 ποστ πιο πίσω...

Αντώνη και το Einhell καλό είναι απλώς δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί έχω πάρει και το τριβειο/λειαντηρα τριβειο για αυτήν την δουλειά και μια χαρά δουλεύει και αυτο...

• Like
Reactions: nickolas
Τα καρυδακια αυτά όντως τι λένε.. ;

Το τριβειο τοίχου θέλω να δω...το έχει νομίζω φτηνότερα από παλιότερα....
Έριξα μια ματιά στο διαδίκτυο για το σετ μετα καρυδάκια κρούσης
Διαπίστωσα οτι πρόκειτα για μακρυά καρυδάκια 1/4" με νούμερα που ξεκινάνε απο 4 και φτάνουν μέχρι 13. Ιδιαίτερα χρήσιμο θα ήταν και το 14αρι που λείπει μιας και υπάρχει σε τροχούς πολλών αυτοκινήτων.
Επίσης περιλαμβάνει 2 αντάπτορες για να συνδεθούν τα καρυδάκια σε παλμικό κατσαβίδι ή δράπανο, 6 μύτες κατσαβιδιού και ενας εντάπτορας σύνδεσης αυτών.

Προσωπικά δεν θα το πάρω (αν και δείχνει όμορφο και περιποιημένο) μιας και δεν βρίσκω την χρησιμότητα της εξειδίκευμένης χρήσης κρουστικών σε αυτά τα μεγέθη ειδικά απο 4 έως 7 νομίζω οτι μια χαρά δουλειά γίνεται και με απλά καρυδάκια και παλμικό.
Επιπλέον θα επιθυμούσα το σετ να είναι σε 1/2" ή έστω στα 3/8" ώστε να παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και μεγέθη.

Exεις δίκιο Γιωργο στο να μην αγοραστούν καθώς τέτοια καρυδακια χρειάζονται μεγαλύτερο μεγέθους μανελα η υποδοχη ωστε να αντέξουν στις δυνάμεις που ασκούνται..

Επιπλέον ο τροπος σύνδεσης τους με χαλάει αφάνταστα...Είναι αυτο που θέλω να αποφεύγω τελευταία...

Οπότε δεν το συζητάω...

• Like
Reactions: anastasg
Αν ειναι λεπτά σε παχος αξιζουν, γιατι του 1/2 που αγορασα το καλοκαιρι ειναι χοντρα εξ αναγκης λογω ροπων, αλλα δεν χωρουν σε στενα σωληνωτά σημεια να ξεβιδωσουν βιδες. Αυτο ειναι το ατού των καρυδακίων του 1/4 (εχω κοντα σε 1/4 και ειναι πολυ λεπτα και με εσωσαν πολλες φορες).