Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι το ειδα κωστη, αλλά δεν ξερω τιποτα για την χρηση του καιτο που μπορει να βοηθησει στα οικοδομικα για αυτο ξαναρωτησα :)
Κώστα τριβειο μεγάλων επιφανειών είναι για ταβάνια και τοίχους.
Η γνωστή στον χώρο "καμηλοπάρδαλη"
Παίρνει μεγάλης διαμέτρου γυαλοχαρτα στρογγυλά αλλά και τρίγωνα με το κατάλληλο εξάρτημα παντα αν έχει.
Κάνει τη ζωή πιο ευκολη σε ελαιοχρωματιστες σοβατζιδες κλπ κλπ.

• Like
Reactions: nickolas
μερσι κυριακο. ενα παραδειγμα. το ταβανι στο χωριο εχει βγαλει μαυριλες λογω υγρασιας και θελω καποια στιγμη να το βαψω. το μηχανημα αυτο θα βοηθουσε σε κατι? και πως?

μερσι κυριακο. ενα παραδειγμα. το ταβανι στο χωριο εχει βγαλει μαυριλες λογω υγρασιας και θελω καποια στιγμη να το βαψω. το μηχανημα αυτο θα βοηθουσε σε κατι? και πως?
Δεν πρόκειται να σε βοηθήσει,αν το ταβάνι είναι ήδη βαμμένο,άρα κ τριμενο.Το μηχάνημα αυτό είναι κυριως για τριψιμο σε νέους τοιχους-σοβαδες.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Κώστα τριβειο μεγάλων επιφανειών είναι για ταβάνια και τοίχους.
Η γνωστή στον χώρο "καμηλοπάρδαλη"
Παίρνει μεγάλης διαμέτρου γυαλοχαρτα στρογγυλά αλλά και τρίγωνα με το κατάλληλο εξάρτημα παντα αν έχει.
Κάνει τη ζωή πιο ευκολη σε ελαιοχρωματιστες σοβατζιδες κλπ κλπ.
Κυριακο πλάκα μου κάνεις...;

Από το 1998 έχω πιάσει στα χέρια μου αυτό το μηχάνημα...καμηλοπάρδαλη οντως κατά την ονομαστική του ορολογία....απλώς δεν έτυχε ποτέ να το αγοράσω καθώς με 30 και 40 ευρώ την ημέρα ενοίκιο,μιλάω για σοβαρό μηχάνημα όπως Flex και Hitachi, σε συνφερει για 2-3 μέρες να το κάνεις...γλυτώνεις μεροκάματα...
Φυσικά άμα πέρνεις ολόκληρες πολυκατοικίες συνέχεια σε συνφερει η αγορα. Εχω τριψει αρκετά ντουβάρια...το ξέρω το μηχάνημα...
225mm παιρνει ακριβώς σε διάμετρο και έχει από 16αρι μέχρι και 400αρι grid...
Για τους ελαιοχρωματιστες ειναι κυριως ..ο σοβατζης τι να το κάνει...;

Αν και έτοιμο σοβά για παρετινα παιρνω σπάνια τα τελευταία χρόνια, εντούτοις ήθελα ένα οικονομικό να υπάρχει....επισης ο λειαντηρας τοίχου που έχει βγάλει παλιότερα το Lidl με έχει βολέψει αρκετά...Αλλά για τα ταβάνια και ψιλά πλαϊνά χρειάζεται...
Θα δω τι θα κάνω...

Last edited:
Έτσι είναι. Το 2002 δούλευα στην εταιρεία Βέζος στο Πέραμα, είχε ήδη κάποια χρόνια που παρήγαγε τα δικά της τριβεία τοίχου, οπότε κάπου στα τέλη 90 πρέπει να ξεκίνησαν. Ίσως και νωρίτερα.
Όντως για περιστασιακή χρήση σύμφερε περισσότερο η ενοικίαση, στους επαγγελματίες όμως τους έλυνε τα χέρια. Ξεμπέρδευαν ως και δύο μέρες νωρίτερα και χωρίς τα αντίστοιχα μεροκάματα. Αλλά βγάζει σκόνη , πολύ σκόνη - σε κλειστούς ή κατοικίσιμους χώρους το απέφευγαν.

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV
Το τορνακι έχει τα μισά λεφτά από το οικονομικότερο τις αγοράς αυτή τη στιγμή. Αλλά πολύ πλαστικουρα ρε παιδί μου . Λέτε να αξίζει για κάποιον να ξεκινήσει; Δεν έχει πιάσει τόρνο πότε στη ζωή μου.

Bλεπω οτι μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναφερνει τα τρυπανια Performance, εκ των οποιων εχω το σετακι για ξυλο το οποιο ειναι αριστο οπως ειχα γραψει οταν τα ειχα αγορασει.
Εχει φερει και ενα σετακι τρυπανιων Performance 'πολλαπλων χρησεων' που θυμιζει εντονα τα CYL9 της Bosch. Πρεπει να τα δοκιμασω καθως τα Performance φαινεται οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα αθλιας ποιοτητας αναλωσιμα που συνηθως φερνει το lidl.

Δεν θυμαμαι να εχει ξαναφερει την ''αντλια δραπανου" αυτο το εξαρτηματακια που σφιγγει στο τσοκ των δραπανοκατσαβιδων και γινεται αντλια υγρων. Νομιζω οτι πρωτοφερνει επισης τον τορνο και το φαλτσοπριονο μπαταριας!

-Αντλιες δραπανου υπαρχουν και φτηνοτερες στην πιατσα απο 3.5 ευρω, τις εψαχνα πριν λιγο καιρο.
-Φαλτσοπριονα μπαταριας βγαζουν ελαχιστες εταιρειες και μου κανει (θετικη) εντυπωση που βγαζει η Parkside!

Τωρα για το τορνακι τι να πει κανεις, αναρωτιεμαι ποιας εταιρειας το σχεδιο αντιγραψαν αυτη την φορα, γιατι δεν εχω ξαναδει παρομοια κατασκευη :)
Εαν δεν ειχα ηδη μικρο τορνο, σιγουρα θα δοκιμαζα τον συγκεκριμενο, ειδικα στην περιπτωση που ερχεται με τετοια απιστευτη τιμη!!

Ειναι ενα ερωτημα ομως εαν παιρνει κεφαλες (φωλιες/κουκουβαγιες οπως μπορει να λεγονται) του εμποριου περαν απο τις δυο που εχει η συσκευασια για συγκρατηση του ξυλου.

Μιχάλη που τα βλέπεις όλα αυτά;
Έχεις πληροφορίες εκ των εσω;
Το φαλτσοπρίονο μπαταρίας νομίζω το είχε ξαναφέρει σχετικά πρόσφατα πριν από 2-3 μήνες.

Ενα εμπειρο και εκπαιδευμενο ματι μπορει να βλεπει και πισω απο τις σελιδες του φυλλαδιου, ολο το παρασκηνιο και τα ψιλα -ακομα και τα αορατα- γραμματα.

Σε τι ακριβως αναφερεσαι για να ξεδιπλωσω καλυτερα τον συλλογισμο μου :)

τα τρυπανια Performance σε sds που εχω ειναι φοβερα! ολοϊσια και δεν φθειρονται. οι τρυπες τους ειναι ακριβειας. καμια σχεση με τα απλά του λιντλ και τα μαμίσια των εργαλειων της που εχουν μεσα.
ετσι χρησιμοποιω τα τετρακοπα bosch και dewalt μονο σε οπλισμενο μπετο οπου φοβαμαι τα δικοπα μηπως σκαλωσουν και μου γυρισουν το πιστολετο.
όπου αλλου ομως, ειτε σε τοιχοποιϊα ειτε σε απλο τσιμεντο ,τα λιντλακια :) με βγαζουν ασπροπροσωπο! και αν και δεν εχω κανει πολλα τρυπηματα σε τσιμεντο με αυτα , περισσοτερο σε τουβλο τα εχω χρησιμοποιησει, κανα χρονο τωρα ειναι αστερια.
ενδεικτικα, τρυπανια μπετου της dewalt (φθηνα 4-5 € το σετ) σε απλο δραπανο, μου στραβωσαν σε τουβλετες! και το 5αρι και το 6αρι

αρα αξιζει να δοκιμασουμε τα γενικης χρησης performance

• Like
Reactions: osatosa
Εχει εμπειρια κανεις από τη βαση δραπανου για καθετα τρυπηματα; Μιας και δεν εχω κολωνατο δραπανο ελεγα να τη δοκιμασω.

Κυριακο πλάκα μου κάνεις...;

Από το 1998 έχω πιάσει στα χέρια μου αυτό το μηχάνημα...καμηλοπάρδαλη οντως κατά την ονομαστική του ορολογία....απλώς δεν έτυχε ποτέ να το αγοράσω καθώς με 30 και 40 ευρώ την ημέρα ενοίκιο,μιλάω για σοβαρό μηχάνημα όπως Flex και Hitachi, σε συνφερει για 2-3 μέρες να το κάνεις...γλυτώνεις μεροκάματα...
Φυσικά άμα πέρνεις ολόκληρες πολυκατοικίες συνέχεια σε συνφερει η αγορα. Εχω τριψει αρκετά ντουβάρια...το ξέρω το μηχάνημα...
225mm παιρνει ακριβώς σε διάμετρο και έχει από 16αρι μέχρι και 400αρι grid...
Για τους ελαιοχρωματιστες ειναι κυριως ..ο σοβατζης τι να το κάνει...;

Αν και έτοιμο σοβά για παρετινα παιρνω σπάνια τα τελευταία χρόνια, εντούτοις ήθελα ένα οικονομικό να υπάρχει....επισης ο λειαντηρας τοίχου που έχει βγάλει παλιότερα το Lidl με έχει βολέψει αρκετά...Αλλά για τα ταβάνια και ψιλά πλαϊνά χρειάζεται...
Θα δω τι θα κάνω...
Βαμμένος τοιχος με πλαστικο χρωμα υπαρχει τροπος να τριφτεί ή θα μπουκώνει;

Βαμμένος τοιχος με πλαστικο χρωμα υπαρχει τροπος να τριφτεί ή θα μπουκώνει;
Με 80grid,πιο χοντρό θα κάνει ζημιά, θα σπάσει το μπιμπικι και θα κάνει ελαφριές εκδορές στο τοίχο...τίποτα παραπάνω...
Με λίγα λόγια είμαι 100% ότι δεν έχει την δύναμη να "φαγωσει" το πλαστικό...
Εδώ δεν το έκανε το Flex το parkside θα το κάνει...

Τα τρυπανια Permofmance όντως είναι πολύ καλά...Αλλά έχω πήξει από 2-3 κασετίνες από ξύλου,σιδηρου και μπετου...Εάν.επερνα κάτι θα ηταν του μπετου...

Το τορνακι έχει τα μισά λεφτά από το οικονομικότερο τις αγοράς αυτή τη στιγμή. Αλλά πολύ πλαστικουρα ρε παιδί μου . Λέτε να αξίζει για κάποιον να ξεκινήσει; Δεν έχει πιάσει τόρνο πότε στη ζωή μου.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
εν ενεργεία