Bλεπω οτι μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναφερνει τα τρυπανια Performance, εκ των οποιων εχω το σετακι για ξυλο το οποιο ειναι αριστο οπως ειχα γραψει οταν τα ειχα αγορασει.
Εχει φερει και ενα σετακι τρυπανιων Performance 'πολλαπλων χρησεων' που θυμιζει εντονα τα
CYL9 της Bosch. Πρεπει να τα δοκιμασω καθως τα Performance φαινεται οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα αθλιας ποιοτητας αναλωσιμα που συνηθως φερνει το lidl.
Δεν θυμαμαι να εχει ξαναφερει την ''αντλια δραπανου" αυτο το εξαρτηματακια που σφιγγει στο τσοκ των δραπανοκατσαβιδων και γινεται αντλια υγρων. Νομιζω οτι πρωτοφερνει επισης τον τορνο και το φαλτσοπριονο μπαταριας!
-Αντλιες δραπανου υπαρχουν και φτηνοτερες στην πιατσα απο 3.5 ευρω, τις εψαχνα πριν λιγο καιρο.
-Φαλτσοπριονα μπαταριας βγαζουν ελαχιστες εταιρειες και μου κανει (θετικη) εντυπωση που βγαζει η Parkside!
Τωρα για το τορνακι τι να πει κανεις, αναρωτιεμαι ποιας εταιρειας το σχεδιο αντιγραψαν αυτη την φορα, γιατι δεν εχω ξαναδει παρομοια κατασκευη

Εαν δεν ειχα ηδη μικρο τορνο, σιγουρα θα δοκιμαζα τον συγκεκριμενο, ειδικα στην περιπτωση που ερχεται με τετοια απιστευτη τιμη!!
Ειναι ενα ερωτημα ομως εαν παιρνει κεφαλες (φωλιες/κουκουβαγιες οπως μπορει να λεγονται) του εμποριου περαν απο τις δυο που εχει η συσκευασια για συγκρατηση του ξυλου.