Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι...το ξέρω..Είναι θηρίο...
Στο παρακάτω βίντεο μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί ανάλογα με το τι έχεις να κόψεις θες και το ανάλογo εργαλείο...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα ομάδα! Καταρχήν έχω αρχίσει και μισω το υπάρχον νήμα γιατί πάω για ψώνια σπιτιού και φεύγω με ψώνια εργαστήριου 😂😂😂😂
Δεύτερον θέλω να πάρω αυτές τις βάσεις τοιχου https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/10-03-lidl-non-food/view/product/141492/page/15
Γατζακια βρίσκω εκτός από αυτά που έχει η συσκευασία?? Είναι καθόλου ανθεκτικά??

• Like
Reactions: nickolas
Τα πλαστικα γαντζακια κρατανε μια χαρα για αυτο που προοριζονται και δεν θυμαμαι να μου εχει σπασει κανενα.
Αν θες να κρεμασεις ομως κανενα βαρυ δραπανο δεν ειμαι σιγουρος.

Ανταλλακτικα γαντζακια δεν ειχα βρει. Απλα αγοραζα ενα εξτρα σετ για να χρησιμοποιησω μονο τα γαντζακια.
Μπορεις να φτιαξεις και μονος σου απο διαφορα υλικα, βιδες, ouπατ, καβιλιες, σκληρο συρμα η απο διαφορα γαντζακια που υπαρχουν ετοιμα για αλλες χρησεις, οπως αυτα
9915040.jpg

Πλεον υπαρχουν σχεδια και για 3D εκτυπωτες.

Πισω αριστερα απο τον διδυμο τροχο ειναι ενας μεταλλικος βαρυς 2κιλος σφηκτηρας....αντεχουν...;)

• Like
Reactions: vagos08
Κατ αρχήν αντέχουν τα πιαστράκια.Αν θυμάμαι καλά, μισό κιλό το κάθε.Ειναι όμως λίγα μέσα σε κάθε πακέτο.Η τοποθέτηση που έκανα εγω,ήταν η εξής.Εβαλα στον τοίχο ένα κομμάτι κοντρα πλακε θαλασσης.Εκει πάνω βίδωσα τις βάσεις. Είχα αγοράσει κ το πακετάκι από το lidl με τις βιδοθηλιες κ τα στριφωνια με γάντζο (όπως αυτό στη φώτο).Αναλογα με τις ανάγκες μου λοιπόν έβαζα το στριφωνι το οποίο έπιανε στο ξύλο,οπότε ήταν κ πολύ πιο γερό, και δεν επιβαρυνε την πλαστική βάση,και είχα πάρα πολλά "πιαστρακια"

Attachments

• Screenshot_20220313-120849_Edge.jpg
    Screenshot_20220313-120849_Edge.jpg
    151.9 KB · Views: 32
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, οπότε δευτέρα lidl!! Μπαμπη χώρος υπάρχει χρόνος δεν υπάρχει δυστυχώς!!!
Ακόμα σαλόνι είναι από την προηγούμενη εβδομάδα!
IMG_20220313_123456.jpg

Στο να σηκώνουν βάρος δεν έχουν θέμα. Αν πας να στιμώξεις κάτι με ζόρι, σπάνε, και λογικό είναι αφού είναι από πλαστικό.
Είχα γράψει παλιότερα ότι μπορείς να στερώσεις ξύλινες βάσεις (ή και ράφια) με ξυλόβιδες Μ5 με κωνικό κεφάλι. Το κεφάλι της βίδας θηλυκώνει ακριβώς στις τρύπες της βάσης.
20200307_074940.jpg

Οι ξύλινες θήκες για καταταβίδια, κλειδιά και δίσκους, και επίσης το κίτρινο ράφι είναι στερεωμένα με αυτόν τον τρόπο.
20220313_161313.jpg

Καλημέρα ομάδα! Καταρχήν έχω αρχίσει και μισω το υπάρχον νήμα γιατί πάω για ψώνια σπιτιού και φεύγω με ψώνια εργαστήριου 😂😂😂😂
Δεύτερον θέλω να πάρω αυτές τις βάσεις τοιχου https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/10-03-lidl-non-food/view/product/141492/page/15
Γατζακια βρίσκω εκτός από αυτά που έχει η συσκευασία?? Είναι καθόλου ανθεκτικά??
Καλημέρα! Έγω με τη βοήθεια των Tireup όπως θα δείς παρακάτω έχω κάνει παντέντες για κρέμασμα πχ σφυριών, ακόμα και μαγνητικής ράγας που με βόλεψε πολύ και σκέφτομαι να βάλω και άλλες. Εξαιρετική όμως και η ιδέα του @dk31 θα την δοκιμάσω.
Απο βάρος έχω μόνιμα κρεμασμένα αρκετά βαριά εργαλεία χωρίς κανένα πρόβλημα.
1647245780991.png
1647245821698.png
1647246216450.png

Το πολυεργαλειο αξιζει;
Τα επωνυμα ειναι πολυ ακριβα που εχω δει και ποσο μαλλον πχ η bosch στα επαγγελματικα εχει starlock μονο.

Σιγουρα αξιζει, μεγαλη υποθεση που εχει αλλαγη εξαρτηματων χωρις αλλεν!!

Παιρνει και εξαρτηματα starlock αν θες, οπως παιρνουν και ολα τα πολυεργαλεια. (Starlockplus και StarlockMax δεν παιρνει)

Μονο δες αν δουλευει σωστα μολις το παρεις. Αν εχει λιγο περισσοτερους κραδασμους στις μεγαλες στροφες δεν πειραζει.

Χρειαζόμουν σταυροκατσάβιδα μιας και εχω πολλά φθαρμενα και ειπα να δοκιμασω του Lidl. Κοστισαν 2,5 ευρω το ζευγαρι και εχουν πολυ ωραια και μαλακή λαβή. Δυσκολευτηκα πολυ να τα εντοπισω γιατι ηταν θαμμένα σε ενα λοφακι απο εργαλεία της σημερινής ημέρας, πεταμένα ολα μαζί σε ένα πάγκο και πιστευω οτι δεν ειχε άλλα τεμάχια (ισως δεν υπηρχε μεγαλο αποθεμα απο τα κεντρικά).
Αγόρασα και ενα σετ 4 ανεξίτηλων μαυρων μαρκαδόρων με λεπτή μύτη 0,7mm για να γραφω σε ετικέτες που φτιάχνω από άσπρη χαρτοταινία ή μονωτική. Υπάρχει και σετ με χρωματιστούς το οποίο το έχω ήδη από την προηγούμενη φορά. Γενικά αυτός ο προμηθευτής με τις χάρτινες συσκευασίες που αναγράφει ότι είναι από Γερμανία, έχει καλή ποιότητα σε αυτα τα ειδη. Ναι μεν φτιάχνονται στην Κίνα αλλά έχω αγοράσει σχεδόν ολη τη γκάμα και μου αρεσε πολύ η προσφερόμενη ποιότητα σε αυτη την τιμή (δοκιμάστε και τα στυλό τζελ είναι φοβερά).

02.jpg

03-.jpg

Eιχα πει οτι θα αναφερω εντυπωσεις απο το τριβειο τοιχου(καμηλοπαρδαλη) της PARKSIDE...
Σε γενικες γραμμες εχει δυναμη το τριβειο,δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα θορυβωδες σε σχεση με αλλα, ειναι ελαφρυ και για μια ωρα που χρησιμοποιηθηκε σε σοβα για 30-40 μετρα δεν πολυκουρασε...
Το παρακατω βιντεο ειναι ενα μικρο δειγμα της χρησης του....βεβαια θα δοκιμαστει και σε πολυ μεγαλυτερη επιφανεια...

https://vimeo.com/manage/videos/689376357

Πράγματι πολύ σκόνη...!!!
Έτσι βγάζουν τα περισσότερα..
Ήταν σε εξωτερικό χώρο οπότε από τον αέρα έφευγε...

Βεβαια κακος που ο μαστορας δεν φορούσε μασκα οπως θα ηταν το σωστό αλλά πάνω στην δουλειά και ότι ήταν μόνο μια ώρα ξεχάστηκε δυστυχώς.

Καλημέρα. Μήπως είδε κάποιος σε κατάστημα τις βάσεις εργαλείων τοίχου που υπήρχαν στο φυλλάδιο την Δευτέρα; Εδώ στο τοπικό κατάστημα(Κρήτη) δεν τις έφεραν ποτέ.

Καλημέρα. Μήπως είδε κάποιος σε κατάστημα τις βάσεις εργαλείων τοίχου που υπήρχαν στο φυλλάδιο την Δευτέρα; Εδώ στο τοπικό κατάστημα(Κρήτη) δεν τις έφεραν ποτέ.
στην Αθηνα στου Ζωγράφου είχε 4-5