Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δημητρη θα γινει χαμος με τα bit και τα τρυπανια σε αυτες τις τιμες.

Εγω εχω 6-7 διαφορετικα σετ απο Dewalt, Metabo, Bosch αλλα θα τα τιμησω καθως ποτε δεν ειναι αρκετα!

Εγω δεν εχω καθολου.. με βλεπω να τα χτυπαω.. :afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για bit set εχω αυτο. Εχει τα παντα
και το πηρα πριν χρονια απο Ελλαδα. (παμφθηνα εννοειται)

πολυ καλο και αυτο φαινεται.. και εκει τζαμπα ειναι.

Αυτα που πουλιωνται ξεχωριστα ειναι καλης ποιοτητας. Οσα ερχονται με τα δραπανακια του Lidl, στην ιδια συσκευασια με το εργαλειο δηλαδη, ειναι για πεταμα.
Αν δεν εχεις, παρε τα ολα. Ειναι καλη αρχη.

Για bit set εχω αυτο. Εχει τα παντα
και το πηρα πριν χρονια απο Ελλαδα. (παμφθηνα εννοειται)

Ναι ειναι πολυ καλη τιμη και οντως εχει τα παντα που μπορει να χρειαστεις. Εχει και την πεταλουδα βλεπω που ειναι για να βιδωνεις γαντζους, κρικους και λοιπα συναφη.

Δεν ξέρω τι λένε τα bit αλλά τη θήκη τη θελω! 😁

Αν είναι μονο για θήκη, εγώ έχω πάρει αυτή την θήκη. Είναι πολύ βολική και μεταφέρσιμη.
έχω όμως πετάξει τα βιτ που είχε και έχω βάλει τα δικά μου.

http://stokostos.gr/kinzo-77044.html

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Νομίζω πάντως ότι τα Bit που πρόσφερε στις πράσινες συσκευασίες είναι λίγο καλύτερης ποιότητας.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σωστο αυτο που λες Γιωργο ειδικα στους φορεις συγκρατησης τους. Αλλα βεβαια ειχαν και διπλασια τιμουλα.

Αν είναι μονο για θήκη, εγώ έχω πάρει αυτή την θήκη. Είναι πολύ βολική και μεταφέρσιμη.
έχω όμως πετάξει τα βιτ που είχε και έχω βάλει τα δικά μου.

http://stokostos.gr/kinzo-77044.html

Το μειονέκτημά της όπως το βλέπω είναι ότι χωράει μόνο μικρού μήκους bit και επειδή τοποθετούνται κάθετα έχει και μεγαλύτερο πλάτος η θήκη

Αυτα που πουλιωνται ξεχωριστα ειναι καλης ποιοτητας. Οσα ερχονται με τα δραπανακια του Lidl, στην ιδια συσκευασια με το εργαλειο δηλαδη, ειναι για πεταμα.
Αν δεν εχεις, παρε τα ολα. Ειναι καλη αρχη.

Με βαση την τιμη (5 ) το σετ και τα "specs" φαινονται VFM.. παντα η χρηση βεβαια δειχνει την ποιοτητα αλλα σ αυτη την τιμη τι να βλαστημησεις..

Τρυπάνια μετάλλου HSS

Ανθεκτικό ατσάλι HSS με επίστρωση κοβαλτίου
15 τεμάχια
Τρυπάνια πέτρας

Ανθεκτικό ατσάλι carbon με κεφαλές καρβιδίου
15 τεμάχια
Τρυπάνια ξύλου

Ανθεκτικό ατσάλι carbon
15 τεμάχια
Σετ bits

Περιλαμβάνονται 32 bits, 4 καρυδάκια και 1 μαγνητικός ταχυσύνδεσμος αλλαγής bit
37 τεμάχια

100501_02_f.jpg100501_03_f.jpg100501_04_f.jpg100501_01_f.jpg

Σωστα το λες. Φαινεται καλο value for money.
Ειναι και ωραιες οι θηκουλες των τρυπανιων!!

Θα μου τα πάρει μετα απο πολύ καιρό:

Τρυπάνια & Σετ bits 4 Χ 5 20
Μποτάκια 20
Λειαντήρας 40
Εργαλ μικροεξαρτημάτων 10
Σετ κοπίδια χ2 8
Αφρός καθαρισμού χαλιών 4
Κατι ισοτονικα φτηνα 20

130 ευρω μαζι με καμια σοκολάτα για τον κόπο μου.

Ρε συ nutsis εσυ θα κανεις πλιατσικο.. :smash: ..εγω εκανα προηγουμενη βδομαδα.. ! :afro:

Άσε, μεγάλο χτύπημα η κατάργηση του Νο.41. Έπαιρνα κανένα αθλητικό παπούτσι για κάθε μέρα, τώρα τρέχα-γύρευε.
Να ετοιμάσουμε επίσημη διαμαρτυρία. :)

Ρε σεις , λενε τα μποτακια..? για ελιες μαζεμα κανουν η θα ψαχνω για μποτακια..???

Συνηθως τα νουμερα στα μποτακια στο Lidl ειναι αυτο που λενε η χρειαζεται να αγορασεις ενα νουμερο μεγαλυτερο?

Δυστυχως Μιχαλη ειναι αυτο που λενε με το αντιθετο απο αυτο που λες.
Σε καποιες μαρκες ενω φοραω 41 1/3 το 42 τους ειναι βαρκα!!!!

Στα μικροπράγματα που βλέπω για την επόμενη εβδομάδα, νομίζω οτι δεν πρέπει να παραλείψουμε τις άριστες αυτοκόλλητες ταινίες της 3Μ

Στα παπούτσια, έχω πάρει 2 ζευγαρια αθλητικά (δεν θυμαμαι πόσο είχαν, 20 ευρώ;), όχι για πολλά πολλά, για να τα ξαλλάζω στόν ηλεκτρικό διάδρομο τα θέλω.
Πρώτον, τα παπούτσια του 50άρικου από αθλητικά καταστήματα τα πατάει κάτω άνετα.
Πιασίματα και κάτι ενοχλήσεις πάνω από τη φτερνα που ειχα με επώνυμα δεν υπάρχουν. Σε τρέξιμο η σπρίντ με 12 - 14 χλμ (σε διάδρομο τονίζω), σταθερότατα και η ένταση ακριβώς στα σημεία που πρέπει.
Για το μέγεθος, έχω 45,5 και 46 σε puma. Tα 45άρια του lidl στα αθλητικά με λεπτή κάλτσα ειναι σαν να τα έκανα παραγγελία.
Geoha, να μην παραλείψουμε τό ένα, το άλλο, θα φύγω νηστικός απο κει μέσα δηλαδή;

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα συγκεκριμένα μποτάκια (αν κρίνω από την εικόνα πρέπει να είναι τα ίδια) τα είχα πάρει πέρσυ. Να προσέξετε πρώτον γιατί είναι ψηλά και δεν βολεύουν ιδίως όταν μαστορεύεις και χρειάζεται να κάθεσαι με τα γόνατα λυγισμένα γιατί πιέζουν έτονα πάνω από τον αστράγαλο, και δεύτερον η γλώσσα του παπουτσιού δεν είναι ραμμένη πάνω στα πλαινά με αποτέλεσμα να μπαίνουν πολύ εύκολα μέσα χώματα, πριονίδια κτλ άρα είναι ακατάλληλα και για αγροτική εργασία. Ιδίως όταν έκοψα ξύλα με το αλυσοπρίονο βλαστήμησα την ώρα που τα πήρα. Ξαναλέω αν είναι βέβαια τα ίδια οπότε κοιτάξτε το. Ειχα πάρει όμως κάποια άλλα μποτάκια trekking από τα lidl που είναι φανταστικά. Πανάλαφρα, πολύ άνετα και δεν περνάει τίποτα μέσα. Επίσης φοβερά είναι και τα αθλητικά-εργασίας που είχε βγάλει πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, αυτά τα πορτοκαλί-μπλε-άσπρα που είναι ότι πεις για μαστορέματα. Σταθερότατα και πολύ άνετα γίνανε αμέσως τα αγαπημένα μου για εργασίες εντός σπιτιού.

Για μπότακι δουλειάς (χωρις προςταςια) ρίξετε μια ματιά στο ελληνικό αρβυλο του στρατού...με λιγότερο απο 20 βόλευει πολυ ειναι σούπερ αδιάβροχο...
και με ενα σετ πλάτους πολυ αναπαυτικά...για ορθοστασία...
Προσωπικά εχω ενα ζευγάρι απο την εποχή μου στο στράτευμα και τα εχω κατα βολευτεί...