Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα συγκεκριμένα μποτάκια (αν κρίνω από την εικόνα πρέπει να είναι τα ίδια) τα είχα πάρει πέρσυ. Να προσέξετε πρώτον γιατί είναι ψηλά και δεν βολεύουν ιδίως όταν μαστορεύεις και χρειάζεται να κάθεσαι με τα γόνατα λυγισμένα γιατί πιέζουν έτονα πάνω από τον αστράγαλο, και δεύτερον η γλώσσα του παπουτσιού δεν είναι ραμμένη πάνω στα πλαινά με αποτέλεσμα να μπαίνουν πολύ εύκολα μέσα χώματα, πριονίδια κτλ άρα είναι ακατάλληλα και για αγροτική εργασία. Ιδίως όταν έκοψα ξύλα με το αλυσοπρίονο βλαστήμησα την ώρα που τα πήρα. Ξαναλέω αν είναι βέβαια τα ίδια οπότε κοιτάξτε το. Ειχα πάρει όμως κάποια άλλα μποτάκια trekking από τα lidl που είναι φανταστικά. Πανάλαφρα, πολύ άνετα και δεν περνάει τίποτα μέσα. Επίσης φοβερά είναι και τα αθλητικά-εργασίας που είχε βγάλει πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, αυτά τα πορτοκαλί-μπλε-άσπρα που είναι ότι πεις για μαστορέματα. Σταθερότατα και πολύ άνετα γίνανε αμέσως τα αγαπημένα μου για εργασίες εντός σπιτιού.

Αυτα λες φιλε χρήστο ..?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=21477

101788_02_f.jpg

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

χεχε.. τωρα που ειδα παλι εχει και κατι φτηνα μποξερ σωβρακς.. μη χτυπησω 2 σετακια των 2.. :afro:

Clipboard023.png

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μοιάζουν πολύ με αυτά που είχα πάρει πριν 2 χρόνια. Το κακό είναι οτι το 41 μου πέφτει μεγάλο και δεν τα φόρεσα πολύ.
Πολύ ελαφριά, όντως.

Ναι αυτά λέω. Αν προσέξεις ανάμεσα στη γλώσσα και τα πλαινά δημιουργείται μια εσοχή που κάνει και τη ζημιά. Επίσης επειδή δένουν ψηλά είναι κουραστικά, εγώ τουλάχιστον τα φόρεσα μερικές φορές και έπειτα τα άφησα στην άκρη.

Αυτα μαλλον βγαινουν με βαση τις προδιαγραφες της βόρειας Ευρωπης και για συγκεκριμενες δουλειες.. δεν εξηγείται αλλιως..

Όσοι είστε στο Ρέντη (Πειραιώς & Φλέμινγκ), περάστε μια βόλτα απο το νέο κατάστημα. Έχει εργαλεία με σημαντική έκπτωση μέχρι το Σάββατο.

http://flyer.lidl-hellas.gr/d10dcf4c-8bcb-4886-81ed-ad0156729e15/#/1

Δεν θα έχει μείνει λέπι, φοβάμαι.

Περασα χτες, γινόταν τρελλός πανικός, φαντάζομαι και σήμερα.
Δεν πιστεύω οτι θα έχει μείνει ούτε λέπι..

Δεν ειναι δισκοπριοναρα Στεργιο.
Ειναι το μικρο με το 110 χιλ δισκακι.
Περασα και εγω μια βολτα εχθες.
Ειχαν μεινει αρκετα αλλα δεν ψηθηκη να το παρω λογω μεγεθους δισκου παρολλο που τα 20 ευρω που κοστιζε ειναι μηδαμινο ποσο.
Αντιθετα πηρα ενα σετ πατακια αυτοκινητου με 2 ευρω απο 8!!!
Και το επιπλακι με τα ντουλαπακια με 15 απο 30 ευρω.

Μη μασατε.. ειναι παγιδα οι πολυ φθηνες τιμες.. σε βαζουν στη μπριζα λογο της τιμης να παρεις πραγματα αχρηστα η διπλα..

Ετσι ειναι Δημητρη, εγω αν το επαιρνα θα το κατεβαζα Χιο για να χρησιμοποιηθει μια φορα στα 2 χρονια και αν.
Το 7,2 Volt κατσαβιδι ομως με τα 10 ευρω αξιζε και με το παραπανω αλλα εμαθα οτι μπηκαν μεσα τυποι και τα αγοραζαν 20 την φορα!!

Εγω δεν το ειδα ποτε αυτο με τα 7,2V και την καστανια που ρυθμιζεις την δυναμη. Εβαζαν ενα αλλο με 3,6V χωρις καν ρυθμιση στροφης. Κυριολεκτικα το αφησα πισω, πριν τα παρατησω ολα και φυγω.

Μη μασατε.. ειναι παγιδα οι πολυ φθηνες τιμες.. σε βαζουν στη μπριζα λογο της τιμης να παρεις πραγματα αχρηστα η διπλα..

E..χμ..ναι..παγιδα.. λες και δεν παιρνουμε αχρηστα και διπλα και τριδιπλα πραγματα ακομα και στις κανονικες τιμες...:flipout:

Auto Hammer...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τωρα καταλαβα τι εννοεις λεγοντας ασυρματο, περιμενα οτι βγαλαν σφυρακι με wifi/bluetooth. :) :)
Το πηρε κανεις αυτο το επαναφορτιζομενο σφυρι;

Τωρα καταλαβα τι εννοεις λεγοντας ασυρματο, περιμενα οτι βγαλαν σφυρακι με wifi/bluetooth. :) :)
Το πηρε κανεις αυτο το επαναφορτιζομενο σφυρι;

Αν το πηρε κανεις αυτο το σφυρι? Βεβαιως και το πηρε! Θα το αφηνε τετοιο gadget?

Πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους, αν οχι ο μονος, εν Ελλαδι που προχωρησε σε τετοια πολυτιμη και χρησιμη επενδυση εργαλειου :))

Δυστυχως δεν το εχω χαρει ακομα καθως γυρνω Ελλαδα αρχες Νοεμβρη, οποτε και θα γινουν τα πρωτα τεστ!!

Το πηρα απο amazon.de αλλα δεν βλεπω να το στελνει πλεον Ελλαδα. http://www.amazon.de/Ryobi-CHL12K-A...d=1413569727&sr=8-1&keywords=ryobi+autohammer

εγώ πάλι το βρίσκω εξαιρετικό, αν δεν στραβώνει τα καρφιά. Λογικά θα έχει κάποιας μορφής διαβάθμιση δύναμης

Για μικρά καρφιά θα χρειάζεται απαραίτητα και αυτό
http://www.amazon.co.uk/dp/B0030G8E...UTF8&colid=2ME2SGYC02EUA&coliid=I10BIZYQCQPET