Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι και εγω θυμαμαι οτι εκανε 100 ευρω το πλυστικο.
Ενταξει,αναμενομενο ηταν να ανεβουν οι τιμες και στα lidl..

Αυτο που εβαλες στο link το εχω και ειναι αρκετα καλο ομως θα ηθελα παραπανω δυναμη.
Εγω στη θεση σου θα προτιμουσα του lidl λογω μεγαλυτερης ισχυος,αλλα δε γνωριζω ποσο αξιοπιστο ειναι.
Το nilfisk το εχω ενα χρονο και με αρκετη χρηση δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Του lidl λέει 115bar, πιο λίγα δηλαδή από του nlfisk..

........
sorry λέει max 170bar του lidl...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: koukos13
του λιντλ είναι ΠΟΛΥ δυνατό
όταν το είχα πάρει είχα γράψει μία κριτική εδώ και το σύγκρινα με άλλα των >350 ευρώ επώνυμα σε δύναμη
απο αξιοπιστία δεν ξέρω

ήδη το έχω στείλει σερβις γιατί ράγισε ένα πλαστικό και μου το έφτιαξαν δωρεάν εννοείται

βλέπω και κάτι άσπρα εκεί που μπαίνει το νερό σαν άλατα αλλά πρέπει να είναι το αλουμίνιο που χαλάει

• Like
Reactions: koukos13
Aμα βλεπεις δραπανο Parkside να φτανει τα 100 ευρω....κατι δεν παει καλα γενικοτερα.:confused:
Δεν λεω οτι δεν αξιζει το εργαλειο, αλλα budget εργαλειο και VFM σιγουρα δεν ειναι σε τετοια τιμη.

Παρεμπιπτοντως, θυμαμαι πριν λιγο καιρο οτι αγορασα στην ιδια τιμη ενα κρουστικο δραπανο της Stanley με δυο μπαταριες & φορτιστη σε βαλιτσακι, το οποιο ηταν αστερι!

Του Lidl άσχετα από όποια ανατίμηση, έρχεται και αυτό με 2 μπαταρίες, φορτιστή και διάφορα εξαρτήματα - εργαλεία. Θεωρώ ότι για κάποιον που θέλει να μπει στην γκάμα των Parkside tools και έχει σκοπό να αγοράσει και άλλα εργαλεία, δεν είναι και τόσο κακή τιμή.

Μου δίνεται επίσης η εντύπωση ότι γίνεται ένα σταδιακό ξεστοκάρισμα σε διάφορα parkside, για να έρθει σιγά σιγά νέα γενιά προϊόντων (βλέπε πχ τις νέες μπαταρίες 20V / φορτιστές).

ειναι βεβαια στην τελευταια εκδοση του με μικροαλλαγες οπως την θεση τoυ led
το κλασικο εκανε περιπου 50 ευρω με φορτιστη και μια μπαταρια. βαλε αλλα 20 η δευτερη μπαταρια =70
δηλαδη χρεωνει 30 ευρω την θηκη με μερικα εξαρτηματα, που λογικα δεν ειναι καν performance + καποια καρυδακια και μετροταινια κλπ

να το πω ευγενικα, προσπαθει να "πιασει κωλους" :) το λιντλ με αυτην την "προσφορα"
το καλοκαιρι στα -30% περι τα 70 ευρω θα ειναι πραγματικη προσφορα.
τωρα ειναι "πιασάρε κωλάρε" που λεγαμε τις χρυσες εποχες

και δεν δικαιολογειται απο ανοδους τιμων γενικοτερα, οταν μαλιστα εχουμε πτωσεις τιμων στα ακριβα κομματια των καλων εταιριων
και αν εχετε προσεξει το λιντλ δεν εχει σηκωσει τιμες στα περισσοτερα, απλα εχει καιρο να βγαλει εργαλεια στο -20 & -30%
τωρα προσπαθει να θολωσει τα νερα

πολλα ακριβα κομματια εχουν κατεβει τιμες, αλλες δραματικα και αλλες πιο λογικα
περα απο ακριβα δραπανοκατσαβιδα, ακομα και οι γωνιακοι τροχοι πεφτουν σημαντικα καθως η καθοδος της μεταμπο εχει παρασυρει και τους περισσοτερους απο τους αλλους
ρυθμιζομενοι γωνιακοι μεταμπο στα 120 (απο 160-170 πριν λιγο καιρο), κορυφαιος ρυθμιζομενος μπρασλες ντεβαλτ στα 195 απο 230+ κλπ και απο σοβαρα μαγαζια...
ασε που στα μεγαλα δραπανοκατσαβιδα εχουν αρχισει οι σφαγες.
καπου η παρκσαϊντ αρχιζει και την βλεπει χάϊ με ανοδους αδικαιολογητες

οπως σωστα ειπε και ο μιχαλης στα 100 ευρω πολυ καλυτερα να πας σε στανλεη, παρα σε παρκ με μερικα τρυπανακια.
για αυτο σε κατι τετοιες "προσφορες" πρεπει να τρωει φολα για να επανελθει :)

υγ
και μαλιστα στην ελλαδα που πουλαει ακριβοτερα απο τις χωρες του εξωτερικου

δηλαδη ενταξει, μην τρελαθουμε κιολας :) το μεταμπο με τα ιδια και περισσοτερα στα 150 και η παρκυ στα 100 !
το λες και υβρη...

Μολις γυρισα από τα πριν από λίγο από τα Lidl καθώς πήρα την ανοικτή ντουλάπα/γκαρνταρομπα που είχε χθες ως πρόσθετο αποθηκευτικό μέρος στο δωμάτιο της μικρής μου κόρης...

20220401_155941.jpg
Η ποιότητα των κομματιών δείχνει εξαιρετική,έχει καθρέφτη 4 χιλιοστά,εσωτερική κρεμάστρα και 4 ροδες.
Έχει πάχος 18mm που βαραίνει την κατασκευη,αλλά συγχρονως την κάνει στιβαρή και ποιοτική...
Έιναι πλήρης σε συνδεσμολογίκα εξαρτηματα και υπάρχει 8σελ μανουαλ οδηγιών...

20220401_160621.jpg 20220401_160947.jpg

20220401_161644.jpg

Για τα 69 ευρώ που έχει μου φαινεται μια χαρά σε τιμή περιλαμβάνοντας όλα εκείνα τα εξαρτήματα που σε διευκολύνουν...Φυσικά ότι έξτρα χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί...
Την Κυριακη η συναρμολογηση....

Τα 99 ευρώ που έχει το δραπανοκατσαβιδο παρόλο το εξτρα σετ εργαλείων και αναλώσιμων δεν ειναι πια τιμή Lidl...Είναι από τις πιο άστοχες κατ' εμε εμπορικες κινησεις...

Last edited:
Σχετικά με το δράπανο θα συμφωνήσω , πολλά τα 100 με βάση τον ανταγωνισμό πουλούσαν γιατί ειχαμε 40% λιγότερο κοστος , τα επώνυμα θα εχουν εκπτώσεις να φύγει το στοκ που υπάρχει γιατί έχουν μείνει τουλάχιστον 2ετιας κατ ελαχιστο στοκ και ζημιώνει τις εταιρίες που διανέμουν (θέλουν ρευστό και να πιάσουν στόχους οχι μέγιστο κέρδος ).

θα φάμε αυξήσεις και στα εργαλεία με ΦΠΑ και μισθό να μενει στην καλύτερη στα ίδια εχουν αρχίσει οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί να φαίνονται.

Θεωρώ οτι πάνε για να βγάλουν οτι μπορούν τώρα και μετά θα δούμε το δράπανο τουλάχιστον με -20% , παίζει να υπολόγιζαν να το βγάλουν και τα Χριστούγεννα λογο ρευστού αλλα τους εκατσε στραβα και πήγε πίσω χρονικά .

• Like
Reactions: PolydorosDS
δηλαδη ενταξει, μην τρελαθουμε κιολας :) το μεταμπο με τα ιδια και περισσοτερα στα 150 και η παρκυ στα 100 !
το λες και υβρη...

Συμφωνώ, αλλά δεν το έχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτο, εκτός από ένα κατάστημα στα 385,16 €!! Στο Lidl ποντάρουν στην ευκολία του σούπερ μάρκετ. Πας γιατα ψώνια σου και βλέπεις παράλληλα και ένα πακέτο που αν σου φανεί ελκυστικό θα το βάλεις στο καλάθι σου,

Με ενδιαφέρει το πλυστικό που φέρνουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν θα το πάρω τώρα κυρίως λόγο τιμής. Να δούμε αν θα τσουλήσει, μπας και το βγάλουν αργότερα το καλοκαίρι ή φθινόπωρο σε νορμάλ τιμή. Έχω βέβαια και ένα θέμα χώρου στην (μικρή μου) αποθήκη γιατί δεν έχω πολύ χώρο με ύψος ένα μέτρο περίπου που βλέπω από τα σπεκς ότι καταλαμβάνει στο πάτωμα.

μα και το λιντλ δεν στο εχει ετοιμοπαραδοτο τιποτα αν δεν ειναι η εβδομαδα του.
στο καθε μεταμπο μπορει να περιμενεις 4-10 μερες , στο λιντλ μπορει και 6 μηνες για να ξαναβγει σε "προσφορα" κατι

αυτο που καταλαβαινω οτι ειναι πλεον η πολιτικη του λιντλ στα εργαλεια (στα περισσοτερα εξ'αυτων) ειναι η εξης:
σου βγαζω ενα εργαλειο πχ στα 100 ευρω, οταν σε αλλες χωρες εχει 80 και θα το αγορασουν καποιοι λιγοι που το εχουν αναγκη ή καποιοι που δεν ξερουν πολλα.
τα πολλα κομματια θα μεινουν απουλητα στην αποθηκη για 3-4 μηνες. επειτα , θα στο βγαλω με εκπτωση στα 80 ή και 70 ευρω και θα τρεξουν ολοι να το παρουν μην χασουν την ευκαιρια!

ετσι ολοι ειναι χαρουμενοι, πολλοι αναβαλουν αγορες ιδιαιτερα στα μπαταριας οπου σε εχει βαλει στην οικογενεια μπαταριων του, περιμενοντας να ερθει το αντιστοιχο εργαλειο μπαταριας, το λιντλ ειναι χαρουμενο γιατι εχει κινηση και πωλησεις και οι μονοι που κλαινε ειναι οι ανταγωνιστες.

υγ
παω στοιχημα οτι το πλυστικο θα το βγαλει το καλοκαιρι καπου αναμεσα στα 100 με 110 ευρω και ολοι θα τρεξουν να το παρουν σε "προσφορα"
το ιδιο εχει κανει καθε χρονο ειτε με τρυπανι βασης, με πριονοκορδελα, με φαλτσοπριονο κλπ

Πάντως το πλυστικό πέρυσι έκανε φτερά με το που ήρθε. Πήγα κατά τις δέκα και δεν είχε μείνει κανένα κομμάτι σε κανένα από τα δύο τοπικά καταστήματα.
Επειδή χρειαζόμουνα ένα δυνατό μηχάνημα θυμάμαι οτι το συγκεκριμένο με τα 170 bar δεν το ξανάφερε μέσα στη χρονιά.
Το λέω γιατί αν κάποιος το χρειάζεται και δεν τον πειράζουν τα 30 ευρώ παραπάνω, ας το πάρει γιατί μπορεί να αργήσει πολύ να το ξαναφέρει.

Τα πλαστικά της Parkside βγαίνουν καλά σε γενικές γραμμές...
Το δικό από 2011 κράτησε μέχρι το 2017 και επειτα τα κακαρωσε μια και καλή...
Για τα 100 ευρώ που είχε τότε μια χαρά ήταν με 150bar...

Aυτο τώρα στα 130ευρω με 170bar μου φαινεται αρκετά λογική η τιμή του με όλα τα εξαρτήματα...Εάν το χρειάζεστε πάρτε το...Δεν βγαίνει συνέχεια όπως σωστα λέει και ο φίλος Χρηστος και με αυτήν την τιμή δεν βρισκες εφάμιλλο...
Οπότε πάρτε το...

Τα πλαστικά της Parkside βγαίνουν καλά σε γενικές γραμμές...
Το δικό από 2011 κράτησε μέχρι το 2017 και επειτα τα κακαρωσε μια και καλή...
Για τα 100 ευρώ που είχε τότε μια χαρά ήταν με 150bar...

Aυτο τώρα στα 130ευρω με 170bar μου φαινεται αρκετά λογική η τιμή του με όλα τα εξαρτήματα...Εάν το χρειάζεστε πάρτε το...Δεν βγαίνει συνέχεια όπως σωστα λέει και ο φίλος Χρηστος και με αυτήν την τιμή δεν βρισκες εφάμιλλο...
Οπότε πάρτε το...
Αν θυμάμαι καλά το παλιό που έβγαινε στα 150 bar, είχε operating pressure 105, αυτό έχει 115, απέχει αρκετά από τα ονομαστικά 170, αλλά και πάλι είναι το καλύτερο που έχει βγάλει το lidl.