Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες σας για τα καβαλέτα. Εχω δύο ζευγάρια ~20mm πεύκο με πάγκους MDF 2Χ1 μέτρα 3cm και δουλεύονται 50-70 κιλά πάνω τους χρόνια τώρα. Το κράτημα να μην ανοίξουν τα πόδια είναι το μόνο σημείο που χρειάζεται λίγη προσοχή.

Ωραία για να δούμε αν θα ξαναφέρει . Μήπως θυμάσαι τιμή;

Όχι. Τιμή δε θυμάμαι αλλά δεν πρέπει να ήταν ακριβά. Πάντως έχω να τα ξαναδώ αρκετό καιρό.

το φυλλάδιο για την άλλη εβδομάδα.

δεν ήξερα οτι υπάρχουν ηλεκτρικά αλυσοπρίονα.

https://app.box.com/s/uidry36jwwip35488oezlkruxukh4ugj

Θα ήθελα απο τον Μιχαλη μια γνώμη για τον φακό που εχει την Πέμπτη. (led 5W)

Πηρα σημερα το ψεκαστηρι με τρομπα,και λαστιχο καθως και τη προεκταση βουρτσας.

Το μπαούλο λέει τίποτα? Το σκέφτομαι για να βγάλω την ξυλεία μου στο μπαλκόνι

Πηρα σημερα το ψεκαστηρι με τρομπα,και λαστιχο καθως και τη προεκταση βουρτσας.

Καλα τους εκανες.
Το κιτρινο λαστιχο τους το εχω εδω και 8 χρονια στο εξοχικο εκτεθιμενο στις καιρικες συνθηκες και ειναι αψογο!

Λαστιχα εχω ηδη απο παλια. Σημερα πηγα παλι πρωι για να προλαβω. Πρεπει να ειχε κανα χιλιομετρο λαστιχα. Δεκαρια φρεζακια, καμια 20 βουρτσες και ψεκαστηρια. Πολυ ποσοτητα.
Την αλλη βδομαδα πρεπει να εχει ηλεκτρικο παλαγκο. Το χει δοκιμασει κανεις?

Λαστιχα εχω ηδη απο παλια. Σημερα πηγα παλι πρωι για να προλαβω. Πρεπει να ειχε κανα χιλιομετρο λαστιχα. Δεκαρια φρεζακια, καμια 20 βουρτσες και ψεκαστηρια. Πολυ ποσοτητα.

Το λάστιχο αν δεν προσέξατε είναι μάρκας Fitt και είναι Ιταλικό. Από τις πιο γνωστές μάρκες και σε τιμή χώμα μαζί με
τα μπιχλιμπίδια!

Επίσης το παλάγκο Νεκτάριε είναι μάρκας Matrix, οπότε δες το αντίστοιχο από κοντά και βγάλε συμπέρασμα...

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το έχω παρει λίγο πριν τα Χριστούγεννα . Εύχρηστο και λειτουργικό για τα αναγραφόμενα βάρη . Με έναν φιλο έκανα και βάση για στήριξη του η οποία μετάφέρεται όπου το χρειαστώ. Απλά το χρησιμοποίησα λίγο. Το έχω ετοιμο για του χρόνου που θα ανεβωκατεβάζω ξύλα. Έχω την εντύπωσή ότι τώρα το έχει λίγο πιο φθηνα από όταν το πήρα εγώ . (μου το έκαναν δώρο και δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή ).

πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του λιδλ στο 800 111 3333 και ζήτα να σου φέρουν

Παιδιά αυριο έχει ενα μεγάλο μπαούλο .
Ειναι της προκοπής ; ή τα τοιχώματα ειναι λεπτά και ανοίγει; Θέλω να ξέρω αν ειναι για εργαλεία ξύλα και γενικότερα τέτοιου είδους πράγματα.

Στο σκρουτζ βλέπω κάποια σχετικά γερά κοντά στο 50άρικο.

Παιδιά αυριο έχει ενα μεγάλο μπαούλο .
Ειναι της προκοπής ; ή τα τοιχώματα ειναι λεπτά και ανοίγει; Θέλω να ξέρω αν ειναι για εργαλεία ξύλα και γενικότερα τέτοιου είδους πράγματα.

Στο σκρουτζ βλέπω κάποια σχετικά γερά κοντά στο 50άρικο.

Δεν κάνει για πολύ βαριά χρήση... Αν του βάλεις ξυλα θα του φύγει ο πάτος (με την κυριολεκτική έννοια :p).

Για μηχανήματα, εργαλεία και τα σχετικά του κήπου είναι πάρα πολύ καλό.
Το έχω χρόνια και με έχει βολέψει πολύ χωρίς να κάνει κιχ!

Σε ευχαριστώ!
Το είδα κι εγώ οτι δεν είναι συμπαγές πλαστικό. Θα το δώ λογικά απο κοντά αυριο .

Την πέμπτη επίσης εχει κάτι φακους και λάμπα εργασίας . Κάνει δουλειά η τελευταία για πάγκο εργασίας;

Δεν ειναι εργαλεια, αλλα το σαβατο εχει ενα σκουπακι επαναφορτιζομενο liion. Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
Με 20 δεν μπορει να ειναι και τοουρμπινα, αλλα μιας καινολα του lidl κοστιζουν λιγοτερο απο αλλα επωνυμα ιδιων επιδοσεων, ισως εχει τα φοντα να μπει στη κουζινα μου.

Θοδωρή την έχω τη λάμπα που αναφέρεις. Δεν νομίζω φίλε ότι θα σε καλύψει για πάγκο εργασίας. Βέβαια μη σου τη χαλάσω καλύτερα να τη δεις και απο κοντά. Ειναι επαναφορτιζόμενη με καλή απόδοση αλλά εστιάζει το φώς (έτσι μου φαίνεται). Αυτή που έχω, έχει και κάποιο μαγνήτη στην πίσω πλευρά. Τέλος πάντων μία οπτική γνωριμία θα σε πείσει.:ernaehrung004:

Να σαι καλά Χρήστο θα την δώ και αν δεν μου κάνει θα την επιστρέψω .

Περασα την Κυριακη και πηρα ενα λαστιχο κηπου...δειχνει να ειναι πολυ καλη ποιοτητα...και απο τιμη πιστευω παρα πολυ καλη για 20μετρο λαστιχο με τις συνδεσεις του...αν και οι συνδεσεις του ειναι λιγο γτπ...!!!

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τη Μ. Πέμπτη έχει τη κρέμα καθαρισμού χεριών. Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά είναι καταπληκτική! Είναι ισάξια (αν όχι καλύτερη από αυτή της Wurth) ενώ σε σχέση με κάτι Durostick είναι η μέρα με τη νύχτα. Στη δουλειά μου λερώνομαι πολύ λόγω του fuel (συνεργείο πλοίων) και η κρέμα τα καταφέρνει μια χαρά. Έπίσης έχει και κάτι led φακους για το αμάξι, αξίζουν;

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=597