Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρε κανένας το πλάσμα; Έστειλα φίλο στις 8 και 5 και τα είχανε πάρει

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
} ποπ ποπ π
Στο κατάστημα του Γέρακα είχε 4 το πρωί που πήγα.
(Βέβαια όταν έφυγα είχαν μείνει 3... )
Και περιστερι στον Κηφισό είχε άλλο ενα!! Πριν 2 ώρες είχε 2😎😎

• Like
Reactions: Χιωτης
Για οσους δεν το προλαβαν υπαχει και η εναλλακτικη να αποκτηθει και απο εδω με επιβαρυνση 15 ευρω νομιζω μεταφορικων
Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο μηχανημα
Ίσως με την προηγούμενη έκδοση PPS 40 B2.
Η τελευταία PPS 40 B3 έχει πιο ισχυρό δαυλό αλλά και pilot arc.

• Like
Reactions: koukos13
Για οσους δεν το προλαβαν υπαχει και η εναλλακτικη να αποκτηθει και απο εδω με επιβαρυνση 15 ευρω νομιζω μεταφορικων
Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο μηχανημα
Εχθές είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλο προϊόν και με ενημέρωσαν οτι δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα

• Like
Reactions: koukos13
Καλημερα σε ολους
Εχω πανω απο ενα χρονο να αγορασω κατι απο αυτο το μαγαζι.
Θυμαμαι που εγραφαν καποια στιγμη οτι εξαιτιας των ελειψεων,θα εξυπηρετουσαν μονο τα μελη τους.
Σαν μελος θεωρειται καποιος εγεγραμενος πελατης ο οποιος εχει πραγματοποιησει καποια αγορα υποθετω.
Τωρα αν αλλαξε αυτο ειναι κριμα γιατι εχει πολυ καλες τιμες το συγκεκριμενο καταστημα

Πάντως θέλω να πιστεύω ότι αφού η πλάσμα έκανε τόσο γρήγορα sold-out θα ξεκινήσουν να φέρνουν μηχανήματα που στην Ελλάδα παλιότερα ούτε κατά διάνοια τα έφερνε.

• Like
Reactions: vagos08
Εχθές είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλο προϊόν και με ενημέρωσαν οτι δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είδη τους τα βρίσκεις εδώ που εξυπηρετούν Ελλάδα.

Θα μοιραστώ την τελευταία εμπειρία που είχα με εργαλείο που είχα αγοράσει από το lidl, πρόκειται για το γνωστό radial παγκοπρίονο της parkside PZKS 2000 B2.

Από την αρχή που το αγόρασα το πριόνι δεν είχε ακρίβεια στις κοπές του, προσπάθησα αρκετές φορές να το ρυθμίσω αλλά μάταια. Όσο κι αν προσπαθούσα κι όσα βίντεο κι αν παρακολούθησα δεν κατάφερα να το ρυθμίσω σε ανεκτό επίπεδο ακρίβειας κοπής, αφού έφτασα σε σημείο να διαβάσω 4-5 φορές το manual (ακούς Μπάμπη J) !

Άλλαξα 3 διαφορετικούς δίσκους κοπής από διαφορετικές εταιρείες αλλά μάταια.

Προκειμένου να μην κάνω τα νευρά μου κρόσσια κάθε φορά το είχα πάρει απόφαση και είχα αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλη ακρίβεια κοπής και το είχα σχεδόν παροπλισμένο.

Πριν από περίπου 20 μέρες χρειάστηκε να κάνω κάποιες κοπές με 45 μοίρες φάλτσο οπότε και σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω. Προσπαθώντας να απασφαλίσω με τον μοχλό για να δώσω κλίση στο πριόνι διαπίστωσα ότι ο μοχλός γυρνούσε αλλά δεν απασφάλιζε με τίποτα. Χρησιμοποίησα λιπαντικό στη βίδα αλλά τίποτα.

Ίσως με σκάλισμα να λυνόταν το πρόβλημα αλλά επειδή το πριόνι ήταν αγορασμένο Αύγουστο 2021 και έχει ακόμη ενάμιση χρόνο εγγύηση σκέφτηκα ότι αν το πειράξω και δεν τα καταφέρω θα φαίνεται το πείραγμα και ίσως δεν με καλύψουν στην εγγύηση.

Έτσι πήρα τηλέφωνο εξήγησα το πρόβλημα και ανέμενα το service να με καλέσει για να το επισκευάσουν. Μετά από καμιά βδομάδα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν κύριο από την Κύπρο ο οποίος με ύφος με πήρε να μου πει ότι αφού το έχω ενάμιση χρόνο το μηχάνημα τι ζητάω τώρα με εγγύηση και γιατί δεν το πάω σε κάποιο μάστορα να το δει κλπ. Επέμεινα ότι έχω εγγύηση και απαιτώ να τηρηθούν οι όροι αυτής, τότε μου είπε ότι θα πρέπει να στείλει courier να το παραλάβει και να το στείλει στη Γερμανία και ότι αυτό θα πάρει περίπου 1-2 μήνες και ότι θα μείνω χωρίς μηχάνημα και καλύτερα θα ήταν να το κρατήσω ως έχει. Επειδή άρχισα να ανεβάζω λίγο πίεση του εξήγησα ότι είμαι διατεθειμένος να ασκήσω τα δικαιώματα μου ώστε να διορθωθεί το μηχάνημα και κλείσαμε την συνομιλία μας με μια ειρωνεία από μέρους του. Αμέσως κάλεσα εκ νέου στα lidl και τους ενημέρωσα για την συνομιλία μου με τον υπεύθυνο του service (δυστυχώς δεν ήταν το Χιουστον service) και μου είπαν ότι θα φροντίσουν να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες για την επισκευή, αντικατάσταση ή αποζημίωση μου.

Εχθές λοιπόν και χωρίς να έχω την παραμικρή ενημέρωση έφθασε στο σπίτι courier από την ACS, είχα πακέτο

20220414_212022.jpg

ένα νέο φαλτσοπρίονο στο κουτί του συσκευασμένο με αποστολέα την SCHEPPACH GMBH. Εννοείται ότι για το παλιό ούτε λόγος!

Εξέθεσα απλά τα γεγονότα ως έχουν, ο καθένας μπορεί να προβεί στα συμπεράσματα του για την εξυπηρέτηση από το lidl, την ποιότητα των προϊόντων του, την after sales υποστήριξη, το service, την εγγύηση κλπ

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα

Έτσι... κι εγώ καμιά 10αριά φορές που υπήρξε θέμα μετά το 3μηνο αλλά πριν την 3ετία μου έστειλαν ανταλλακτικά ή καινούργια εργαλεία χωρίς πολλές ερωτήσεις.
Θεωρώ ότι επειδή η Ελλάδα φημίζεται για το ήθος/τιμιότητα κλπ, έχουν πιο ελαστική πολιτική επιστροφών.

Καλημέρα το κοφλερακι αξίζει;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Μονάδα συντήρησης πεπιεσμένου αέρα λετε αξίζει; Υπάρχουν σε αντίστοιχες τιμές στο skroutz:
Επίσης την έχει βρει ποτέ κανείς; όσες φορές την έχει φέρει δεν την εχω πετύχει ποτέ σε κατάστημα.

Λίγα λόγια για το πλυστικό χειρός με μπαταρία της parkside (https://www.amazon.co.uk/PARKSIDE®-Cordless-Pressure-Without-Battery/dp/B08B9TPH18). To πήρα πέρσυ όταν το είχε φέρει, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μέχρι σήμερα και από όσα διάβασα εκ τον υστέρων γι' αυτό, είχα καταλήξει ότι η αγορά μου αυτή θα ήταν η μόνη μέχρι στιγμής που το έχω σκυλομετανιώσει.

Παρόλο που θεωρούσα χαμένα τα 60 ευρώ που είχα δώσει, ήρθε η κατάλληλη συγκυρία για να δοκιμαστεί τουλάχιστον και να βγουν μετά τα συμπεράσματα. Το αμάξι είναι πολύ καιρό άπλυτο (2 μήνες σίγουρα) το σαββατοκύριακο δίνει λασποβροχές, οπότε και χρόνο να είχα να το πάω σε πλυντήριο δεν θα το πήγαινα πριν την Δευτέρα, οπότε ένα καλό ξέπλυμμα με άφθονο νερό ήταν η λύση για το σκ. Και από το να συνδέω το πιεστικό έκανα την δοκιμή μου στο εργαλείο αυτό.

Αρχικά χρησιμοποίησα το ακροφύσιο που περιέχεται στην συσκευασία για καθαριστικά, όπου ανέμειξα 100 ml W5 URM 500 (και αυτό το είχε η συσκευασία) με 300 ml νερό. Ένα πλήρες δοχείο δηλαδή, καθώς έχει διαβάθμιση μέχρι 400 ml. Ενώ δεν περίμενα πολλά, έκανε όμορφο αφρό, όχι τόσο πυκτό όσο με καλύτερο ακροφύσιο, αλλά σίγουρα όχι νερουλό. Η ποσότητα ικανοποιητική καθώς κάλυψε όλο το αμάξι δυο φορές μέχρι να αδειάσει. Για το ξέπλυμα χρησιμοποιήθηκε το κανονικό ακροφύσιο της συσκευασίας, που έχει και ρυθμίσεις για την ροή του νερού. Εδώ δυστυχώς δεν τα πήγε καλά. Σε καμία από τις ρυθμίσεις δεν ένιωσα ποτέ ότι έχει την απαιτούμενη δύναμη για να καθαρίσει σωστά το αμάξι από τους αφρούς. Και για να είμαι σωστότερος, ενώ έχει πίεση, η δέσμη που βγάζει δεν έχει μεγάλο εύρος για να καθαρίσεςι χωρίς να πρέπει να περάσεις κάθε πιθαμή του αυτοκινήτου.

Έβαλα στην μάνικα το πιστόλι το απλό που ποτίζουμε τα φυτά, για να γίνει σωστό ξέβγαλμα, χωρίς υπολείματα αφρού. Το μηχανηματάκι έχει πίεση (για τα δεδομένα του), αλλά η δέσμη που βγάζει είναι πολύ μικρή. Επίσης με κούρασε λιγάκι στο χέρι, καθώς ήθελε πολλές κινήσεις για να καθαρίσει μικρή επιφάνεια. Το χρησιμοποίησα με την μεγάλη μπαταρία των 4Ah και το συνέδεσα στην παροχή του σπιτιού (μάνικα ποτίσματος).

Με τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστίσει το πιο μικρό πιεστικό, αλλά σαν αφροποιητή, ειδικά τώρα που δεν έχω ειδικό ακροφύσιο θα το χρησιμοποιήσω.

Εχει μια ηλεκτροσυγκολληση το επομενο φυλλαδιο αλλα δεν καταλαβα αν ειναι MIG χωρις μπουκαλες ή απλη inverter. Εχει και ρολα συρματος αλλα δεν διευκρινιζει τι τυπος ειναι το καθενα. Λογικα καποια ειναι με flux και δεν χρειαζονται αεριο.
Εχει ιδεα κανείς;

Ωραία πραγματάκια φέρνει μεγάλη εβδομάδα...
Μαγνητης γωνιακος, βερμούδες και μαγνήτες πιατακια στα υπόψιν...
Επισης βλέπω νέο γκατζετακι, ψηφιακο μετρητή βάθους...ενδιαφέρον φαινεται..

Screenshot_20220415-170333_Samsung Internet.jpg

• Like
Reactions: D_Satellite
Εχει μια ηλεκτροσυγκολληση το επομενο φυλλαδιο αλλα δεν καταλαβα αν ειναι MIG χωρις μπουκαλες ή απλη inverter. Εχει και ρολα συρματος αλλα δεν διευκρινιζει τι τυπος ειναι το καθενα. Λογικα καποια ειναι με flux και δεν χρειαζονται αεριο.
Εχει ιδεα κανείς;
Από το λίγο που είδα τη φωτό στο φυλλάδιο, φαίνεται για μηχανή σύρματος/flux.

Ωραία πραγματάκια φέρνει μεγάλη εβδομάδα...
Μαγνητης γωνιακος, βερμούδες και μαγνήτες πιατακια στα υπόψιν...
Επισης βλέπω νέο γκατζετακι, ψηφιακο μετρητή βάθους...ενδιαφέρον φαινεται..
Ξέρει κανείς αν ο γωνιακός μαγνήτης είναι σετάκι με 2 ή 4 κομμάτια ή τους αγοράζεις έναν-έναν;
Τον ψηφιακο μετρητή βάθους και το κλισιόμετρο τα γλυκοκοιτάζω και εγώ.

Πολυ καλη η τιμη -και για τα δυο οργανα μετρησης- τα οποια ειναι και παρα πολυ χρησιμα. Αρκει να εχουν μια στοιχειωδη ακριβεια..:)

Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια ειχα παρει απο το αμαζον τον αντιστοιχο αναλογικο μετρητη βαθους με 15 ευρω, γιατι τοτε ο ψηφιακος ξεπερνουσε τα 40 ευρω!!!