Πήρε κανένας το πλάσμα; Έστειλα φίλο στις 8 και 5 και τα είχανε πάρει
Στο κατάστημα του Γέρακα είχε 4 το πρωί που πήγα.
(Βέβαια όταν έφυγα είχαν μείνει 3...

Πήρε κανένας το πλάσμα; Έστειλα φίλο στις 8 και 5 και τα είχανε πάρει
} ποπ ποπ πΠήρε κανένας το πλάσμα; Έστειλα φίλο στις 8 και 5 και τα είχανε πάρει
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και περιστερι στον Κηφισό είχε άλλο ενα!! Πριν 2 ώρες είχε 2Στο κατάστημα του Γέρακα είχε 4 το πρωί που πήγα.
(Βέβαια όταν έφυγα είχαν μείνει 3...)
Ίσως με την προηγούμενη έκδοση PPS 40 B2.Για οσους δεν το προλαβαν υπαχει και η εναλλακτικη να αποκτηθει και απο εδω με επιβαρυνση 15 ευρω νομιζω μεταφορικων
Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο μηχανημαScheppach Plasmaschneider PLC40 12mm 15-40A Druckluftschlauch 8Düsen 8Elektroden Lefeld Werkzeug-Onlineshop
Ihr Onlineshop für Profiwerkzeug, Heimwerker & Gartenbedarfwww.lefeld.de
Εχθές είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλο προϊόν και με ενημέρωσαν οτι δεν εξυπηρετούν την ΕλλάδαΓια οσους δεν το προλαβαν υπαχει και η εναλλακτικη να αποκτηθει και απο εδω με επιβαρυνση 15 ευρω νομιζω μεταφορικων
Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο μηχανημαScheppach Plasmaschneider PLC40 12mm 15-40A Druckluftschlauch 8Düsen 8Elektroden Lefeld Werkzeug-Onlineshop
Ihr Onlineshop für Profiwerkzeug, Heimwerker & Gartenbedarfwww.lefeld.de
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είδη τους τα βρίσκεις εδώ που εξυπηρετούν Ελλάδα.Εχθές είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλο προϊόν και με ενημέρωσαν οτι δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα
Από το λίγο που είδα τη φωτό στο φυλλάδιο, φαίνεται για μηχανή σύρματος/flux.Εχει μια ηλεκτροσυγκολληση το επομενο φυλλαδιο αλλα δεν καταλαβα αν ειναι MIG χωρις μπουκαλες ή απλη inverter. Εχει και ρολα συρματος αλλα δεν διευκρινιζει τι τυπος ειναι το καθενα. Λογικα καποια ειναι με flux και δεν χρειαζονται αεριο.
Εχει ιδεα κανείς;
Ξέρει κανείς αν ο γωνιακός μαγνήτης είναι σετάκι με 2 ή 4 κομμάτια ή τους αγοράζεις έναν-έναν;Ωραία πραγματάκια φέρνει μεγάλη εβδομάδα...
Μαγνητης γωνιακος, βερμούδες και μαγνήτες πιατακια στα υπόψιν...
Επισης βλέπω νέο γκατζετακι, ψηφιακο μετρητή βάθους...ενδιαφέρον φαινεται..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.