Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα να πάρω το καρφωτικό, αλλά δεν το πήρα γιατί είναι τεράστιο σε μέγεθος και είναι κάτι που δεν έχω χρειαστεί εδώ και 2 χρόνια.
Θα περιμένω μήπως φέρει το 12v (PAT 12) που είναι πολύ πιο μαζεμένο.
Σκέφτομαι το πιστόλι βαφής 20v, είναι χρήσιμο αν δουλεύει σωστά.

Πήρα 2 από τους μεγάλους σφιγκτήρες και αν και δεν είναι φτηνοί (10€ ο ένας) είναι παρα πολύ μεγάλοι, στιβαροί και κυρίως έχουν ένα χαρακτηριστικό που συχνά χρειάζομαι, έχουν μεγάλο βάθος, κάτι που είναι απαραίτητο σε μερικές εργασίες.

Image254955762306941211.jpg

Ρίξτε τους μια ματιά, πιστεύω πως αξίζουν.

Πήγα να πάρω το καρφωτικό, αλλά δεν το πήρα γιατί είναι τεράστιο σε μέγεθος και είναι κάτι που δεν έχω χρειαστεί εδώ και 2 χρόνια.
Θα περιμένω μήπως φέρει το 12v (PAT 12) που είναι πολύ πιο μαζεμένο.
Σκέφτομαι το πιστόλι βαφής 20v, είναι χρήσιμο αν δουλεύει σωστά.

Πήρα 2 από τους μεγάλους σφιγκτήρες και αν και δεν είναι φτηνοί (10€ ο ένας) είναι παρα πολύ μεγάλοι, στιβαροί και κυρίως έχουν ένα χαρακτηριστικό που συχνά χρειάζομαι, έχουν μεγάλο βάθος, κάτι που είναι απαραίτητο σε μερικές εργασίες.

View attachment 203413

Ρίξτε τους μια ματιά, πιστεύω πως αξίζουν.
Για το καρφωτικο μια από τα ίδια.
Αφού κοίταζα και ξανα κοιταζα και έλεγα δεν μπορεί λάθος θα κάνω.
Τεράστια και αρκετά βαρύ.

• Like
Reactions: nikfor
Για το καρφωτικο μια από τα ίδια.
Αφού κοίταζα και ξανα κοιταζα και έλεγα δεν μπορεί λάθος θα κάνω.
Τεράστια και αρκετά βαρύ.
Εγώ το πήρα και ό.τι βγει....

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...και πολυ καλα εκανες, χρησιμοτατο εργαλειο.
Η τιμη για 20βολτο καρφωτικο -συνδετηρων και καρφιων- απλα δεν υπαρχει, ασε δε την 3ετη εγγυση αν παθει κατι.

Να το δοκιμασεις μονο για να σιγουρευτεις εαν βυθιζει καλα τα καρφακια των 32μμ και τα διχαλα των 25μμ σε κοντρα πλακε η ΜDF.

Πήρα σήμερα το πολυεργαλείο μπαταρίας (είχα πολύ καιρό να ακουμπήσω λεφτά στους γερμανούς). Να πω ότι αν και δεν έχω εμπειρία από κάποιο του είδους του, το βρίσκω δυνατό. Δε το είδα να ζορίζεται σε κοπή τριάρας σανίδας πεύκου. Εκεί που βλέπω θέμα είναι στην πριονόλαμα που υπάρχει στο κουτί η οποία μάλλον είναι για το μούτσο (κλασική περίπτωση παρελκόμενων πάρκυ). Δοκίμασα σε δυάρι κοντραπλακέ κι εκεί που ξεκίνησε στην αρχή να το εκτελεί, μετά από κάποιο σημείο, ενώ το εργαλείο δε το ένιωθα να ζορίζεται καθόλου, πήγαινε με ρυθμό χελώνας. Θα κοιτάξω να βρω κάτι σε Bosch, ελπίζω να ταιριάξει.

• Like
Reactions: dk31
Γνωρίζει κανείς οι 20ν μπαταρίες λιντλ υποστηρίζονται από άλλες μάρκες εργαλείων πχ total bormann einhell ktl

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνωρίζει κανείς οι 20ν μπαταρίες λιντλ υποστηρίζονται από άλλες μάρκες εργαλείων πχ total bormann einhell ktl

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπαίνουν σε άλλα εργαλεία χωρίς πατέντα. Ίσως με κάποιο ανταπτορα .

• Like
Reactions: KOSSTV
Παιδιά προσοχή στις λάμες των πολυεργαλειων γιατί ΔΕΝ κουμπώνουν όλες οι λάμες σε όλα τα εργαλεία.

Last edited:
αγορασα σημερα μια μπαταρια 2ΑΗ σκετη, την μπαλανς (η αγορα αλλων εργαλιων αναβαλεται λογω δεη :) ) και στο ταμειο μου ειπαν να φυλλαξω την αποδειξη γιατι εχει εγγυηση 3 χρονια!
ρωτησα: σιγουρα? ναι μου λεει ο ταμιας, η μπαταρια εχει 3 χρονια το ξερω σιγουρα!
ευχαριστη εκπληξη λοιπον...

Στην σελίδα της μπαταρίας https://www.lidl-hellas.gr/p/p15845...r=0&flyx=63a02392-4624-11ed-903c-fa163eb1538a στο κάτω μέρος στα "χαρακτηριστικά" έχει το σηματάκι "3 χρόνια εγγύηση"
Και γιατί να μην έχει ??? Η δικιά μου μπαταρία του κρουστικού δραπανοκατσάβιδου δουλεύει ακόμα από τον 2/2015 !!! Περιμένω να τα παίξει να βάλω τις 20V με τον αντάπτορα. :cool:

• Like
Reactions: nickolas
...και πολυ καλα εκανες, χρησιμοτατο εργαλειο.
Η τιμη για 20βολτο καρφωτικο -συνδετηρων και καρφιων- απλα δεν υπαρχει, ασε δε την 3ετη εγγυση αν παθει κατι.

Να το δοκιμασεις μονο για να σιγουρευτεις εαν βυθιζει καλα τα καρφακια των 32μμ και τα διχαλα των 25μμ σε κοντρα πλακε η ΜDF.
Ακόμη δεν το άνοιξα αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει η δοκιμή

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην σελίδα της μπαταρίας https://www.lidl-hellas.gr/p/p15845...r=0&flyx=63a02392-4624-11ed-903c-fa163eb1538a στο κάτω μέρος στα "χαρακτηριστικά" έχει το σηματάκι "3 χρόνια εγγύηση"
Και γιατί να μην έχει ??? Η δικιά μου μπαταρία του κρουστικού δραπανοκατσάβιδου δουλεύει ακόμα από τον 2/2015 !!! Περιμένω να τα παίξει να βάλω τις 20V με τον αντάπτορα. :cool:
Μακάρι να έχει 3 χρόνια και εάν συμβει κάτι να στην αλλάξουν...Αλλά έχω την εντύπωση πως κάποιος είχε γράψει παλιότερα ότι η εγγύηση δεν φτάνει τόσο των μπαταριών καθώς είναι αναλώσιμο...
7.5 χρόνια είναι πολλά Νίκο...μακάρι να κράτησαν όλες έτσι...

To πιο παλιο battery pack της Ryobi που εχω ειναι 9 ετων και ακομα καλα κρατει.
Το πιο παλιο battery pack της Βosch που εχω ειναι 12 ετων και ακομα ζει και βασιλευει.
Το θεμα ειναι να χρησιμοποιουνται καλα και επωνυμα στοιχεια ωστε οι μπαταριες των εργαλειων να αντεχουν καμμια 15αριά χρονια με ερασιτεχνικη χρηση.

Δεν με εκπλησσει που η Parkside δινει 3 χρονια εγγυηση στις νεες της μπαταριες που προφανως εμπεριεχουν καλα στοιχεια. Αυτο ειναι πολυ θετικο.

Μακάρι να έχει 3 χρόνια και εάν συμβει κάτι να στην αλλάξουν...Αλλά έχω την εντύπωση πως κάποιος είχε γράψει παλιότερα ότι η εγγύηση δεν φτάνει τόσο των μπαταριών καθώς είναι αναλώσιμο...
7.5 χρόνια είναι πολλά Νίκο...μακάρι να κράτησαν όλες έτσι...
Εγώ πάντως είχα φάει πόρτα από το service της παρκυ πριν 2 χρόνια περίπου με μια τεσσάρα. Είναι αναλώσιμο μου είχαν πει, πάει μέχρι 6 μήνες και δε δεχόντουσαν περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό. Αν έχουν αλλάξει τώρα πολιτική στις μπαταρίες δε το γνωρίζω.