Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εάν χάνετε η 3ετης εγγύηση επειδή η μπαταρία είναι πάνω στο εργαλείο, τότε πάρα πολύ απλά θα μπορούσαν οι ακροδέκτες να έχουν ένα λεπτό διαφανο φιλμ/μεμβρανη ώστε να μην δημιουργείται κύκλωμα.Οταν ο πελάτης αγοράσει το εργαλείο ,αφαιρεί τη μεμβράνη κ όλα οκ.Ετσι γίνεται σε πολλά προϊόντα που η μπαταρία είναι στην θεση της.Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για μη τήρηση της 3ετης εγγύησης.
Μάνο μιλάμε για την Parkside που αποσκοπεί στην κατανάλωση και όχι για μια premium εταιρία που σκέφτεται σε βάθος χρόνου...
Οπότε είναι λογικό να κάνει "τριπλες" σε κάποια ζητήματα.

οι λιθίου δεν επιτρέπεται να αποφορτίζουν τελειως όπως οι νικελίου γιατί παθαίνουν ζημιά. γιαυτό υπάρχουν ειδικά κυκλώματα μέσα στη μπαταρία που την κλείνουν όταν πέσει κάτω από ένα όριο.
Για την ακρίβεια η σύσταση για αποθήκευση των λιθίου είναι να είναι περίπου μισοφορτισμένες (40%) :

• Like
Reactions: nickolas
Εάν χάνετε η 3ετης εγγύηση επειδή η μπαταρία είναι πάνω στο εργαλείο, τότε πάρα πολύ απλά θα μπορούσαν οι ακροδέκτες να έχουν ένα λεπτό διαφανο φιλμ/μεμβρανη ώστε να μην δημιουργείται κύκλωμα.Οταν ο πελάτης αγοράσει το εργαλείο ,αφαιρεί τη μεμβράνη κ όλα οκ.Ετσι γίνεται σε πολλά προϊόντα που η μπαταρία είναι στην θεση της.Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για μη τήρηση της 3ετης εγγύησης.

μπορει περα απο "τριπλες" οπως λεει κι ο κωστης, να παιζει το αλλο, να ειναι διαφορετικης ποιοτητας τα στοιχεια.
εχει ανοιξει κανεις καποια απο εργαλειο και καποια που πουλιεται μονη της?

μου φαινεται τρελο η λιντλ να αναγραφει 3 χρονια εγγυηση στην μπαταρια επισημα και να καλυπτει μονο 6 μηνες
γιατι αυτο θα ηταν προβλημα και για την αξιοπιστια γενικοτερα της τριετους εγγυησης των εργαλειων της

Εχω χασει πλεον τις ελπιδες μου οτι θα φερει καποτε αυτο. 😢
(με την προυποθεση βεβαια οτι θα βρω ενα σωστο κοματι)
Πανε 2 χρονια σχεδον που το εφερε τελευταια φορα.

Εχω χασει πλεον τις ελπιδες μου οτι θα φερει καποτε αυτο. 😢

τι να το κανεις? αυτο ειναι για τα μπαζα! απο τα χειροτερα της. εμενα μου βγηκε οφ με ελαχιστη χρηση, εφαγε τις πλαστικες φωλιες των ρουλεμαν και ο ροτορας τριβοταν πανω στο στατορα. ευτυχως με καλυψε η εγγυηση και απο τοτε το εχω κρεμασμενο καθετα και το δουλευω με την προεκταση
και ηταν και "σωστο κομματι" το δικο μου οχι σαν τα αλλα που ειχαν στραβο αξονα-τσοκ

εχω ενα παλιο μπαβαρια που εχει δουλεψει αρκετα και ακομα (ψιλο)βαστασει
κι ενα κραουσμαν στην κορη παλιο κι αυτο , και δουλευει σχετικα καλα

αν ειναι να πας σε τετοιο εργαλειο ή προξον (κορυφη) ή δρεμελ

Εχει το Leroy ενα αντιστοιχο και στην ιδια τιμη και με τριετη εγγυηση, το Dexter.

• Like
Reactions: skysound
Παλι καλα που εχει και λιγα εργαλεια αυτη την βδομαδα το Λιντλ μετα απο τον καταιγισμο της περασμενης :)

..και κατι καρυδακια στα αξεσουαρ αυτοκινητου

...και καποια σπρεϋ στην περιποιηση του αυτοκινητου

πολυ καλη!

δυνατη και αντοχικη. μου ειχε κοπει απο τα χρονια το ενα μπρατσο της πολυθρονας γραφειου .μαυρο.
ειχα δοκιμασει διαφορα αλλά δεν εκανα δουλεια. η συγκεκριμενη το εφτιαξε

• Like
Reactions: anastasg and nikfor
Για ανιχνευση, ιδιαιτερα ηλεκτρικων καλωδιων, δεν θα εμπιστευομουν ουτε το Parkside ουτε καποιο κινεζικο no name.
Για μετρητης αποστασης ειναι ακριβος -και πολυ μεγαλος σε μεγεθος- για τα 20 μετρα εμβελεια που εχει.

Νομιζω οτι δεν θα αγοραζα ποτε αυτον τον 'πολυανιχνευτη' ουτε και αν κοστιζε 9.99,,

Εχω χασει πλεον τις ελπιδες μου οτι θα φερει καποτε αυτο.
Μου κάηκε στην 1η χρήση σε μια εύκολη δουλειά. Με άφησε στη μέση κ η δουλειά μου δεν έγινε και χάλασε αυτό που ήθελε να διορθώσω. Το service μου το αντικατέστησε αν κ θα προτιμούσα να πάρω τα λεφτά πίσω να πάρω κάτι καλύτερο.

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: KOSSTV and skysound
Λοιπον οπως ειπα πηρα χθες ενα σετακι parkside το παλμικο κατσαβιδι και το σκουπακι υγρων στερεων.

Το σκουπακι πολυ πρωτογονο ως ποιοτητα κατασκευης με μια μονο θεση ON o_O στα αρνητικα του αλλα αρκουντως δυνατο και με πλεονεκτημα οτι ειναι υγρων στερεων (σε συγκριση πχ με το eihnel) στα θετικα του οποτε η πλαστιγγα γερνει στο θετικο (με 30€ διαολε)

Το παλμικο κατσαβιδι τωρα επισης σκατοκατασκευη αλλα δεν μπορεις να παρεις dewalt με 35€ τωρα..... Η ερωτηση μου ειναι το τσοκ δεν ασφαλιζει καπως ετσι ελευθερο ειναι μονο με την πιεση που του ασκεις μενει μεσα η ενδιαμεση φωλια για τις μυτες ?
Αξίζει να το πάρω στη γυναίκα για σκούπισμα πατώματος περισσότερο εκεί στο τραπέζι για να μη βγάζει συνέχεια την ηλεκτρική λόγω παιδιών ή να πάμε σε κάτι καλύτερο γύρω στα 150 200 ευρώ;;;
Λέω μήπως κομματάκια από ψωμί από μπισκότα και διάφορα τέτοια δεν έχει δύναμη να το τραβήξει το σκουπάκι και να τα βάλεις στο κάδο και μένουνε στη σωλήνα μέσα και μόλις το σβήσεις πέφτουνε ξανά στο πάτωμα

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι ρε συ αυτα που περιγραφεις τωρα ειναι συμπεριφορα απο σκουπακι απο πανηγυρι του αγιου Παντελεημονα :ROFLMAO:

Αυτο ειναι λιγο τραχυ στην λειτουργια του αλλα παρολο που εχει μια μονο θεση λειτουργιας ρουφαει ικανοποιητικοτατα σε σημειο που λες ασε την ηλεκτρικη τωρα.......μια χαρα ειμαστε ....

Και αν εχεις ηδη μπαταρια τετοιου τυπου με ενα 30αρι εχεις σκουπακι και υγρων και στερεων......

τι να το κανεις? αυτο ειναι για τα μπαζα! απο τα χειροτερα της. εμενα μου βγηκε οφ με ελαχιστη χρηση, εφαγε τις πλαστικες φωλιες των ρουλεμαν και ο ροτορας τριβοταν πανω στο στατορα. ευτυχως με καλυψε η εγγυηση και απο τοτε το εχω κρεμασμενο καθετα και το δουλευω με την προεκταση
και ηταν και "σωστο κομματι" το δικο μου οχι σαν τα αλλα που ειχαν στραβο αξονα-τσοκ

Μια από τα ίδια κι το δικό μου.

Κάνε την υπέρβαση και πάρε ένα Dremel αν είναι να έχει συχνή χρήση διαφορετικά το Dexter που πρότεινε ο Μιχάλης παραπάνω.

Κρίμα που έχει βγει μάπα σε τόσους πολλούς. Εγώ πάντως το έχω 5 χρόνια και δουλεύει μια χαρά. Δεν έχει χρειαστεί να το δουλέψω ποτέ συνεχόμενα για πολλή ώρα, αλλά το χρησιμοποιώ συχνά (από λίγο). Ο κολλητός που μου το πρότεινε το έχει από πιο παλιά και το δουλεύει και πιο πολύ. Μπορεί βέβαια να έτυχε.

και το δικό μου έχει βγει οκ για ελαφριά χρήση εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2014!)
με αυτά που λέτε σίγουρα δε θέλω να το ζορίσω...

• Like
Reactions: PolydorosDS
Στο δικό δεν έκανα ούτε βαριά χρήση ούτε κάτι το φοβερό.
Μετά απο 2-3 χρήσεις σε διάστημα ενός μήνα χάλασε το κουμπί που σταθεροποιεί τον άξονα.
Αυτό δεν έχει να κάνει με την χρήση αλλά με την κατασκευή.
Βέβαια μου το άλλαξαν αλλά και το καινούριο στην ίδια κατάσταση είναι.
Απο την στιγμή που έχει συμβεί και σε άλλους τουλάχιστον απο εδω νομίζω οτι πρόκειται για αστοχία κατασκευής σε κάποια/ες παρτίδες.

Εγώ το έχω στον πάγκο με την βάση του PFBS 160 A1 από τον 5/2016. Έχω αγοράσει και dremel για όταν "καεί" το Parkside αλλά είναι στο βαλιτσάκι του γιατί πάντα χρησιμοποιώ το Parkside επειδή με βολεύει η εύκαμπτη προέκταση που έχει ( η οποία δεν κουμπώνει στο dremel ) και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τώρα και έχει φάει κατά περιόδους αρκετά ζόρια. :cool: