Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είστε απαράδεκτοι που κοροιδευετε! Ντροπή!
.......
Τι κακό βλέπετε στη φωτογραφία δηλαδή, δεν κατάλαβα! Είναι το Μπάμπης!

• Like
Reactions: dimirass and midros
Εγώ πάντως τους έστειλα ευχαριστήρια για την εκπληκτική φωτό του...Ζορζ...(νομίζω μοιάζει πιο πολύ για Ζορζ 😌 παρά για Μπάμπης). που μας πρόσφερε άφθονο γέλωτα.
Στο [email protected].

• Like
Reactions: pankostas
Εγώ πάντως τους έστειλα ευχαριστήρια για την εκπληκτική φωτό του...Ζορζ...(νομίζω μοιάζει πιο πολύ για Ζορζ 😌 παρά για Μπάμπης). που μας πρόσφερε άφθονο γέλωτα.
Στο [email protected].

Επιτηδες τα κανετε αυτα για να αλλαξουν στις φωτο των εργαλειων οικοδομης τους γοριλες με τιποτα κοριτσακια.....ε ?

• Love
Reactions: aetosa
Επιτηδες τα κανετε αυτα για να αλλαξουν στις φωτο των εργαλειων οικοδομης τους γοριλες με τιποτα κοριτσακια.....ε ?
ρε συ προσεξε τι γραφεις ... πιτσιρικες (25+) θελουμε οχι πιτσιρικια ;)

Καλησπέρα. Στα Χανια και στο εδω φυλλαδιο εχει και τον διπλό τροχό PNTS 250 C2 στην σελίδα με το δισκοπρίονο. το πήρα και φαινεται να δουλεύει καλα. στα 29,99€
Και εγώ το πήρα (πατρα) καί το δοκίμασα μόνο σε ένα τσεκούρι. Μια χαρά δείχνει

• Like
Reactions: madblack
Μια μπανάνα βγάζει το link!
Αυτη ειναι.
377366_5.jpg

Εχω την αντιστοιχη της Karcher και κανει θαυματα.

Απο την ερχομενη εβδομαδα για τους φανατικους της Lidl...

416142_8.jpg
416142_1.jpg
421089_1.jpg
421089_2.jpg

Έχει κάποιος αυτή την σκούπα;
Από Δευτέρα 28/11.
υπάρχει αυτό το review για το προηγούμενο μοντέλο:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
αν και δεν καταλαβαίνεις και πάρα πολλά για το αν αξίζει μπορώ να πω...

Πάνω που είπα δεν θα ξανά αγοράσω κάτι τους επόμενους μήνες τσουπ, πάνε και μου βάζουν τον κάθετο αεροσυμπιεστή 50 λίτρων που ζαχαρωνα το καλοκαίρι 30€ κάτω. Άντε να δω που θα το κρύψω γιατί αν το ανακαλύψει το αφεντικό θα πέσει παντόφλα... Πέρα από την πλάκα, κάθετος αεροσυμπιεστής 50 λίτρων που έχει το Lidl στα 159€ αξίζει; Κοιτάω τιμές και με τόσα ούτε 25αρι δεν παίρνεις καλά καλά ποια. Αλλά αξίζει ή θα μας βγει μάπα;

Ποτε δεν εχω δευτερες σκεψεις οταν αγοραζω ειτε απο το Λιντλ ειτε απο το Αμαζον διοτι γνωριζω οτι αν κατι δεν παει καλα ΚΑΙ τα δυο μαγαζια θα με καλυψουν.

Με αλλα λογια, εαν χρειαζεσαι και θελεις το προϊον, προχωρα αφοβα. Αν βγει ελαττωματικο, η 3ετης εγγυηση -που ειναι ολα τα λεφτα- θα σε καλυψει πληρως.

Ρωταει ο ανθρωπος για το φιατακι και του λες μια χαρα ειναι η πορσε μου ε ? :ROFLMAO:

Στις μέρες μας το φιατάκι είναι είδος προς εξαφάνιση αγαπητέ, ενώ Πόρσε βλέπεις από μια σε κάθε φανάρι 😂😂

Είδα ότι το lidl φέρνει 4αρες μπαταρίες στα €22, τόσο είχαν πάντα ή έριξαν την τιμή τους;
Μου φάνηκαν αρκετά φθηνές, ιδέα μου είναι;

• Love
  • Like
Reactions: Kosh and nickolas