Καλημέρα. Το δραπανοκατσάβιδο για εμένα είναι πολύ καλή αγορά - το έχω καμιά διετία και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το δουλεύω με την μικρή μπαταρία και χωρίς να έχω μετρήσει ποτέ θεωρώ ότι τις 100 βίδες τις έχει με μια φόρτιση. Έχω βέβαια δύο μικρές μπαταρίες (10-12€ είχε η μία) οπότε δεν έχω ξεμείνει ποτέ στην μέση της δουλειάς.καλημερα. Χρονια πολλά και καλή χρονιά
Θα παω αυριο να παρω το δραπανοκατσάβιδο του λιντλ
Θελω να ρωτησω ποια απο τις δυο μπαταρίες που εχει να παρω. Βλεπω οτι εχουν σχεδον ιδια τιμη με διπλασια χωρητικότητα σχεδον η μια απο την αλλη.
Υπαρχει καποιο μειονέκτημα στη μεγάλη;
Αν μπορω να βιδώσω - ξεβιδώσω 100 βίδες είμαι ικανοποιημένος.
Προχθές χρησιμοποίησα (ουσιαστικά για πρώτη φορά) τον ίδιο τροχό Parkside (αγορασμένο την πρώτη φορά που τον έφεραν, Μάιο 2021, για 20 ευρώ τότε). Έτριψα κάποια τμήματα σκουριασμένων κάγκελων με το τροχουδάκι τριβής/λείανσης που πουλάνε χώρια (νομίζω έρχεται και αυτή τη φορά σαν αξεσουάρ σε διάφορα σετ από δισκάκια για αυτό τον τροχό των 76 χιλ.).Ωραία και περίμενα τόσο καιρό αυτόν τον μικρό τροχό των 12v. Το έχω ήδη και είναι τόσο βολικός που ήθελα και δεύτερο. Αν δεν τον έχετε σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι από τα εργαλεία που χρησιμοποιώ πιο συχνά. Ειδικά με τα αυτά τα "σφουγγαράκια" είναι ιδανικός για τριψίματα και καθαρίσματα.
Όμως δεν χωράνε όταν είναι πάνω ο προφυλακτήρας του τροχού και δεν ειναι εύκολο να τον βάζεις και να τον βγάζεις.. Οπότε θέλω δυο τροχάκια για να έχω στο ένα τα σφουγγαράκια και στο άλλο κάποιο δίσκο. Άλλωστε σε αυτήν την τιμή (το 1/4 του αντίστοιχου Bosch) είναι καλή ευκαιρία![]()
Σε ευχαριστώ. Χρήσιμο αυτό για το βάλε-βγάλε.Καλη ειναι. Ιδια με αλλες αντιστοιχες του εμποριου
Ομως, λογω των ρυθμισεων για την καθετοτητα του δισκου, καλυτερα να εχεις μονιμα φορεμενο ενα τροχο (εστω και της πλακας). Το βγαλε - βαλε - ρυθμισε ειναι μπελας
Εχω σχεδον ολα τα εξαρτηματα και το υλικό προς κοπή παίζει και αυτό το ρόλο του...άλλο σίδερο,άλλο αλουμίνιο και άλλο inox...
Για το πρώτο δεν κάνει...
Για τα άλλα 2 κάνει μια χαρά σε παρατεταμένη χρήση.
Για σίδερο μεγάλου πάχους ηθελα να πω με την λογική ότι τα περισσότερα είναι πάνω από 2mm .Δεν το διευκρίνισα....Ταλαιπωρεί πολύ μέχρι να κόψει...κωστη μηπως εννοεις οτι δεν κανει για ινοξ?
Κωστή, έχεις στο μυαλό σου μεταλικές πλάκες/λαμαρίνες.Για σίδερο μεγάλου πάχους ηθελα να πω με την λογική ότι τα περισσότερα είναι πάνω από 2mm
Γιώργο να το πάρεις εγώ έχω και τα δυο μοντέλα που έχει βγάλει και είναι πάντα επάνω στον πάγκο για άμεση χρήση. Θα έπαιρνα και τις δυο μπαταρίες. Με την μεγάλη πρέπει να στέκεται και όρθιο.καλημερα. Χρονια πολλά και καλή χρονιά
Θα παω αυριο να παρω το δραπανοκατσάβιδο του λιντλ
Θελω να ρωτησω ποια απο τις δυο μπαταρίες που εχει να παρω. Βλεπω οτι εχουν σχεδον ιδια τιμη με διπλασια χωρητικότητα σχεδον η μια απο την αλλη.
Υπαρχει καποιο μειονέκτημα στη μεγάλη;
Αν μπορω να βιδώσω - ξεβιδώσω 100 βίδες είμαι ικανοποιημένος. Με ενδιαφερει και να μην είναι καμια γκουμουτσα στο χερι. Οσο πιο μικρό (και ελαφρύ) τοσο πιο καλά. Αλλα μην ειμαι ολη τη μερα στη μπρίζα
Τι λετε;
σεβαστουπολεως παντως ειχε παρα πολλουςΕάν δείτε κάπου απόθεμα στην ευρύτερη περιοχή τού Πειραιά τον επαναφορτιζόμενο φακό Pasl 4000 B2 ας το αναφέρει εδώ.
Ευχαριστώ την πληροφορία,πιο οντά σε Πειραιά;σεβαστουπολεως παντως ειχε παρα πολλους
Ακριβώς...Κωστή, έχεις στο μυαλό σου μεταλικές πλάκες/λαμαρίνες.
Βίδες, βέργες, πηχάκια κλπ κόβει άνετα πολύ μεγαλύτερα πάχη.
Μα δεν το είπα για κακό, για αυτό κ το έβαλα σε εισαγωγικά. Καλά κάνετε, γιατί καμιά φορά πας να βοηθήσεις κ βρίσκεις κ το μπελά σου. Είσαι ξεκάθαρος από την αρχή κ από εκεί κ πέρα, ο καθένας πράττει με δική του ευθύνη.Είμαι αυστηρός συμφόρηση Sniper γιατί όταν μιλάμε για μια αγορά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι τι δυνατότητες έχει ένα εργαλείο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.